[ABD] User Reputation MOD 0.3.5

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
Adrian1
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:21 am
Contact:

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Adrian1 » Wed Aug 17, 2011 2:46 pm

No problem.
Thanks for reporting it.
RPG MOD for phpbb3

User avatar
harismoghal
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Aug 17, 2011 8:46 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by harismoghal » Wed Aug 17, 2011 9:35 pm

Hello Sir,
I recently download you reputation mod

It successfully installed.
I got its configuration and all that in my .MOD bar at ACP
I enabled it
but I cant find any changes to my board.
there is nothing related to reputation thing.any where.

can you tell me what will be the problem ??

waiting for your reply
Thanks

Mihkel
Registered User
Posts: 5
Joined: Tue Aug 09, 2011 8:01 am

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Mihkel » Wed Aug 17, 2011 10:25 pm

Hi, harismoghal

I'm not the author of this mod, but I think that this might help you.
Are you using subsilver2 or some custom theme? All you need to do is some copy-pasteing from prosilver template files to yours.

Worked for me.

User avatar
harismoghal
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Aug 17, 2011 8:46 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by harismoghal » Wed Aug 17, 2011 10:38 pm

I am using custom theme!

and I have copy paste the files in that theme accordingly
but nothing happened

:(

I can see only one change at the footer:
User Reputation MOD powered by www.phpBBmods.org

nothing else :(

Adrian1
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:21 am
Contact:

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Adrian1 » Thu Aug 18, 2011 7:46 am

harismoghal wrote:I am using custom theme!

and I have copy paste the files in that theme accordingly
but nothing happened

:(

I can see only one change at the footer:
User Reputation MOD powered by http://www.phpBBmods.org

nothing else :(
If you made also the instruction from install.xml (for the prosilver) then you will see the diff.
Also you will need to clean the cache.
RPG MOD for phpbb3

CodexVideos
Registered User
Posts: 9
Joined: Thu Feb 24, 2011 6:59 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by CodexVideos » Thu Aug 18, 2011 1:56 pm

If your theme is based on the prosilver one, and you have done all the edits in install.xml, you need to go to
ACP (Admin Control Panel) -> Styles tab -> Click "Templates" on the left side -> and then click Refresh which is on the same row as the style name, do the same thing for the "Themes".
Need Swedish translation for your MOD ? I can translate ( for free ).
Visit my website at: http://www.codexvideos.com

remingtonowners
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Mar 06, 2011 8:09 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by remingtonowners » Mon Aug 22, 2011 6:46 am

I just recently installed this on one of my forums (www.mossbergowners.com) and everything is working correctly but for some reason the reputation count and the thumbs up and down button appears twice. I'm sure there is a duplicate line somewhere but I'm not 100% sure where it is.

Adrian1
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:21 am
Contact:

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Adrian1 » Mon Aug 22, 2011 7:49 am

remingtonowners wrote:I just recently installed this on one of my forums (http://www.mossbergowners.com) and everything is working correctly but for some reason the reputation count and the thumbs up and down button appears twice. I'm sure there is a duplicate line somewhere but I'm not 100% sure where it is.
It is in template/viewtopic_body.html
RPG MOD for phpbb3

remingtonowners
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Mar 06, 2011 8:09 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by remingtonowners » Mon Aug 22, 2011 4:37 pm

Thanks I found the double line. But I just noticed that some users avitars don't show up anymore. The forum is updated and the only mods I have are image resizer, top five and advertisement manager. Does anyone have any ideas as to why or where this might be conflicting

edit: I tried uninstalling and installing it again and it doesnt seem to change a thing. It appears to be only the user's avatars who uploaded their images and not linking them.

www.mossbergowners.com
Last edited by remingtonowners on Mon Aug 22, 2011 9:41 pm, edited 3 times in total.


Adrian1
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:21 am
Contact:

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Adrian1 » Tue Aug 23, 2011 9:33 am

remingtonowners, i don't found this bug, so can anyone confirm or infirm it?
keith10456 wrote:Good work Adrian!
Thanks!
RPG MOD for phpbb3

remingtonowners
Registered User
Posts: 19
Joined: Sun Mar 06, 2011 8:09 pm

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by remingtonowners » Tue Aug 23, 2011 3:19 pm

If you look on this page you can see that some of the users avatars just say user avatar and it does not display there avatar

http://mossbergowners.com/viewtopic.php?f=3&t=1820

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by 4_seven » Tue Aug 23, 2011 3:24 pm

rightclick > show grafic on named avatar link brings this

Code: Select all

Fatal error: Call to undefined function request_var() in /home/ultima22/public_html/mossbergowners/download/file.php on line 61
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Adrian1
Registered User
Posts: 630
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:21 am
Contact:

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by Adrian1 » Tue Aug 23, 2011 3:31 pm

remingtonowners wrote:If you look on this page you can see that some of the users avatars just say user avatar and it does not display there avatar

http://mossbergowners.com/viewtopic.php?f=3&t=1820
I have the mod installed and i don't have tis, so if anyone else can confirm/infirm it to know if it is a problem related to my mod.
Also do you installedthe mod with AutoMOD?
4_seven wrote:rightclick > show grafic on named avatar link brings this

Code: Select all

Fatal error: Call to undefined function request_var() in /home/ultima22/public_html/mossbergowners/download/file.php on line 61
Hmm, the mod don't have any file edits there.
Last edited by Adrian1 on Tue Aug 23, 2011 3:42 pm, edited 1 time in total.
RPG MOD for phpbb3

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [BETA] User Reputation MOD 0.3.4

Post by 4_seven » Tue Aug 23, 2011 3:40 pm

than overwrite testwise existing one download/file.php with one of a fresh 3.0.9 package ;)
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”