[ABD] jQ User Map api3 v.0.0.3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Sun Mar 04, 2012 11:33 pm

VOLKERMORD wrote:in user_weather/user_map.php

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/user_weather/user_map.php on line 59: Undefined variable: user_id_array
in which case or regular?
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Sun Mar 04, 2012 11:38 pm

here a preventiv fix

find the named line

Code: Select all

if ($config['load_onlinetrack'] && sizeof($user_id_array))
replace with

Code: Select all

if ($config['load_onlinetrack'] && (isset($user_id_array) && sizeof($user_id_array)))	
package is updated..
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
trigger_error
I've Been Banned!
Posts: 200
Joined: Mon Feb 21, 2011 1:27 pm

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by trigger_error » Wed Mar 07, 2012 8:26 pm

great work. thanks for all your effort ya put in this project. works perfect :D

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Thu Mar 08, 2012 12:46 am

Thanks for laudation and reporting.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

faulksie47
Registered User
Posts: 78
Joined: Sat Dec 25, 2010 10:11 am
Location: Reading UK and France

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by faulksie47 » Fri Mar 09, 2012 9:28 am

get this error after install :-

Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ')' in C:\Program Files\EasyPHP-5.3.3.1\www\public_html\includes\functions.php on line 4686

Line 4686 =

Code: Select all

   if(isset($config['user_map_weather']))
great looking mod, keep up the good work 4_seven, very much appreciated.

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Fri Mar 09, 2012 1:45 pm

check you download package, bcs. modx say

open

includes/functions.php

find

Code: Select all

   // The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
   $template->assign_vars(array(
before-add

Code: Select all

   // jQ User Map api3  / 4seven / 2012
   if(isset($config['user_map_weather']))
   {
   $config_user_map_weather = $config['user_map_weather'];
   }
   else
   {
   $config_user_map_weather = 1;   
   }
   // jQ User Map api3  / 4seven / 2012
and this cant tose an error.

also (of course) the modx is tested
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Keefy
Registered User
Posts: 395
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by Keefy » Thu Mar 15, 2012 5:35 am

Hi 4_seven I had the same problem faulksie47 had, I installed using Automod and found it put the code edits for includes/functions.php in the wrong place, once I removed it and used your instructions above for the includes/functions.php edits, it all works great Thanks :)

FYI - I copied where the automod put the code in includes/functions.php maybe there is a problem with the automod.

Code: Select all

		'S_DISPLAY_ONLINE_LIST'	=> ($l_online_time) ? 1 : 0,
		'S_DISPLAY_SEARCH'		=> (!$config['load_search']) ? 0 : (isset($auth) ? ($auth->acl_get('u_search') && $auth->acl_getf_global('f_search')) : 1),
		'S_DISPLAY_PM'			=> ($config['allow_privmsg'] && !empty($user->data['is_registered']) && ($auth->acl_get('u_readpm') || $auth->acl_get('u_sendpm'))) ? true : false,

   // jQ User Map api3  / 4seven / 2012
   if(isset($config['user_map_weather']))
   {
   $config_user_map_weather = $config['user_map_weather'];
   }
   else
   {
   $config_user_map_weather = 1;   
   }
   // jQ User Map api3  / 4seven / 2012
		'S_DISPLAY_MEMBERLIST'	=> (isset($auth)) ? $auth->acl_get('u_viewprofile') : 0,
		// jQ User Map api3  / 4seven / 2012
		'USER_MAP_IMG'          => "{$phpbb_root_path}images/user_map.png",
		'U_USER_MAP'		=> append_sid("{$phpbb_root_path}user_weather/user_map.$phpEx"),
		'S_USER_WEATHER_MAP'	=>  ($config_user_map_weather == 1) ? true : false,
		// jQ User Map api3  / 4seven / 2012
		'S_NEW_PM'				=> ($s_privmsg_new) ? 1 : 0,
		'S_REGISTER_ENABLED'	=> ($config['require_activation'] != USER_ACTIVATION_DISABLE) ? true : false,
		'S_FORUM_ID'			=> $forum_id,
		'S_TOPIC_ID'			=> $topic_id,

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Thu Mar 15, 2012 3:29 pm

thanks for feedback and fyi. i re-check package and report back.
In all my test-installs it works fine. But my experience is, that this find (or parts from)

Code: Select all

   // The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
   $template->assign_vars(array(
sometimes is mod-away or changed a bit by other installs or some "user-work",
so i try to change the find/after-/before-/add/replace with syntax a bit.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Thu Mar 15, 2012 6:21 pm

ModX is modified. Package is updated. Now it should work with AutoMod in all cases.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
muggins
Registered User
Posts: 1183
Joined: Fri Feb 22, 2008 5:12 pm
Location: Texas
Name: Donovan
Contact:

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by muggins » Thu Mar 15, 2012 6:41 pm

If I can add a weather overlay by KML it'll be super sweet! :mrgreen:
Muggins

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Thu Mar 15, 2012 6:44 pm

First: Seems that you are on the false mod:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2144688

Second: What is a weather overlay? Any infos, links?
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Thu Mar 15, 2012 9:52 pm

Hi muggins,

it crossed my mind, that i realized a *.kml-translator (Google Earth Map in 2008 as an addon of BBCB3),
so that should not so difficult to do. The main point is the overlay, may you mean this kind of?

http://www.4seven.de/forum/1/user_weather/user_map.php

I customize the jQ User Map <> jQ User Weather Bridge in Demo a bit.
So mousover on User Marker in map and let weather data load.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
muggins
Registered User
Posts: 1183
Joined: Fri Feb 22, 2008 5:12 pm
Location: Texas
Name: Donovan
Contact:

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by muggins » Fri Mar 16, 2012 5:52 pm

That's nice, but what I meant is a radar overlay on the map itself.

Google Maps has added one, but the kml options from from http://wdssii.nssl.noaa.gov/?r=products is more like what I have in mind.

I've tried to do it myself, but I find it hard to code. :oops:
Muggins

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 4_seven » Fri Mar 16, 2012 6:04 pm

Sorry, but that seems more a private job.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

User avatar
2xS
Registered User
Posts: 40
Joined: Tue Feb 14, 2012 7:03 pm
Location: Northern California

Re: [DEV] jQ User Map api3 v.0.0.1

Post by 2xS » Sat Mar 17, 2012 4:32 am

Your MOD is looking absolutely fantastic!

I've had my eye on it for quite some time now and can barely contain myself... It looks like it is ready to go now, but do you see any reason (e.g. more features, code cleanup, etc...) that I shouldn't install this on my board right now?

Short Version:
Should I wait until the validated release? Or is it ready to go?

Again.... fantastic work... Can't wait to get it up on my board (obviously).

Much Love.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”