[ABD] Moderator Messages

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Pthelovod
Registered User
Posts: 106
Joined: Mon Feb 22, 2010 1:32 am
Location: Россия
Name: Alexs Pthelovod
Contact:

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by Pthelovod » Thu Jul 04, 2013 10:49 am

I share the views of the original block

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 21034
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re:

Post by RMcGirr83 » Thu Jul 04, 2013 11:36 am

Citromon wrote:Maybe, somebody else can help?

After installing MM mod, dont opens all forum pages and post editing page.
I think, the problem is in viewforum.php & posting.php files. Mod instructions for both these files contains this edit:
//-- mod : moderator messages --------------------------------------------------
//-- add
$user->setup('mods/mm');
//-- fin mod : moderator messages ----------------------------------------------
If ignore only this edit, pages opens, but, of course, mod doesnt work.
Is because user stuffs isn't setup in viewtopic where the mod has you add this

Code: Select all

//-- mod : moderator messages --------------------------------------------------
//-- add
$user->add_lang('mods/mm');
//-- fin mod : moderator messages ----------------------------------------------
adding of lang stuff needs to go after this in that file.

Code: Select all

// Setup look and feel
$user->setup('viewtopic', $topic_data['forum_style']);
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored

woren94
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Jul 18, 2013 1:35 am

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by woren94 » Thu Jul 18, 2013 1:39 am

I just installed script and um... Somethink went wrong. Any idea which file should I fix?
http://s20.postimg.org/vpz3o3z7h/moderation.png

User avatar
Jessica
Former Team Member
Posts: 4342
Joined: Sun Jul 18, 2010 2:53 pm
Location: Pennsylvania, USA
Name: Jessica
Contact:

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by Jessica » Thu Jul 18, 2013 4:15 am

woren94 wrote:I just installed script and um... Somethink went wrong. Any idea which file should I fix?
http://s20.postimg.org/vpz3o3z7h/moderation.png
If you installed with no errors, refresh styles, purge cache and refresh browser cache.
Pro-choice, Atheist, Pro-LGBT rights
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein

sherl0ck
Registered User
Posts: 29
Joined: Sun Jul 21, 2013 1:05 pm
Location: Ukraine, Ivano-Frankivsk
Name: Alex Fryschyn
Contact:

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by sherl0ck » Wed Jul 24, 2013 7:20 am

SH

ABDev
Registered User
Posts: 905
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:29 pm
Location: France
Name: Adrien Bonnel

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by ABDev » Wed Jul 24, 2013 8:31 am

Thanks sherl0ck :).

Mr. Brooks
Registered User
Posts: 38
Joined: Fri Aug 26, 2011 3:54 pm

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by Mr. Brooks » Fri Aug 02, 2013 3:17 am

I can't figure out how to make my members be able to read the Moderator message. Where exactly is this settings?

User avatar
Pthelovod
Registered User
Posts: 106
Joined: Mon Feb 22, 2010 1:32 am
Location: Россия
Name: Alexs Pthelovod
Contact:

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by Pthelovod » Fri Aug 02, 2013 6:14 am

Global moderator Group

MrPjax
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Aug 06, 2013 4:37 am
Location: Louisville, Kentucky

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by MrPjax » Fri Aug 09, 2013 8:11 am

Will this work with 3.0.11?

User avatar
Jessica
Former Team Member
Posts: 4342
Joined: Sun Jul 18, 2010 2:53 pm
Location: Pennsylvania, USA
Name: Jessica
Contact:

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by Jessica » Fri Aug 09, 2013 2:04 pm

MrPjax wrote:Will this work with 3.0.11?
Yes.
Pro-choice, Atheist, Pro-LGBT rights
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein

MrPjax
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Aug 06, 2013 4:37 am
Location: Louisville, Kentucky

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by MrPjax » Sun Aug 11, 2013 2:50 pm

When I install this mod, this is what I see. This is done on a fresh install of 3.0.11 using Prosilver...

Image

ABDev
Registered User
Posts: 905
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:29 pm
Location: France
Name: Adrien Bonnel

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by ABDev » Sun Aug 11, 2013 2:53 pm

You have to purge your style template and theme cache, and your browser cache too.

MrPjax
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Aug 06, 2013 4:37 am
Location: Louisville, Kentucky

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by MrPjax » Sun Aug 11, 2013 3:50 pm

The refreshing and cache did help. Thanks for that. But how can I get it to work with my style? Below is images of it working fine in Prosilver and not working in my style...

Image

Image

ABDev
Registered User
Posts: 905
Joined: Sun Aug 21, 2005 9:29 pm
Location: France
Name: Adrien Bonnel

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by ABDev » Sun Aug 11, 2013 4:13 pm

You have to adapt the CSS to your style.
I have no obligation on styles other than prosilver and subsilver2.

MrPjax
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Aug 06, 2013 4:37 am
Location: Louisville, Kentucky

Re: [RC2] Moderator Messages

Post by MrPjax » Mon Aug 12, 2013 2:42 am

I got it working now. Had to move the images to my style folder and edit the stylesheet.css to add the mm.css. After that I copied the info from imageset.cfg from Prosilver to my style to make them show.

My last problem is, I can see that the mod works find in the Admin and Mod user test accounts I have but my regular member test account shows nothing. Is this a permission setting and where do I edit that to show they mod?

Nevermind I got it fixed now! :)

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”