Page 140 of 144

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Thu Mar 19, 2009 2:22 pm
by RazerRazer
No help? :(

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Thu Mar 19, 2009 3:46 pm
by Tripp
RazerRazer wrote:I see this error, when I'm clicking on a category t install new games:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/file_functions.php on line 426: opendir(./../arcade/archives/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/file_functions.php on line 357: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_arcade.php on line 1393: Invalid argument supplied for foreach()
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 155: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
First off, you didn't upload everything. Second, you need to edit your files with something like Notepad++

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Sat Mar 21, 2009 6:16 am
by patrikstar
the archives directory doesnt exist in the arcade folder and the other ones should fix along with adding that folder games that you can install with my arcade are on my website which is linked twice in my signature

http://www.phpAR.com

So the community knows I have tons of stuff on that site for everyone.

ProSilver Matching Stuff
proSilver Icons part 1
proSilver Icons part 2
proSilver Icons part 3
proSilver Icons part 4

proSilver Ranks
proSilver Smilies

All this is fairly old except part 2-4 of the icons those are fairly new.

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Sun Mar 29, 2009 8:41 pm
by RazerRazer
Patrikstar, i road your Post http://www.phpar.com/viewtopic.php?f=6&t=159, but I have some questions:

1. You wrote, I have to upload the game folders to /arcade/archive/, but I have only a /arcade/archives/

2. When I upload the game folders, witch I downloaded at your site, I don't see they in the drop-down menu.

3. When I compress all to a zip file, ACP say me, it can't upload it.


Can you help me?

Thanks!

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Mon Mar 30, 2009 4:52 pm
by RazerRazer
What I do false? I will use zour beutyful mod!

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Mon Mar 30, 2009 6:12 pm
by Unimatrix_0
Hi RazerRazer,
RazerRazer wrote:Patrikstar, i road your Post http://www.phpar.com/viewtopic.php?f=6&t=159, but I have some questions:

1. You wrote, I have to upload the game folders to /arcade/archive/, but I have only a /arcade/archives/
Yes, it's /arcade/archives/
2. When I upload the game folders, witch I downloaded at your site, I don't see they in the drop-down menu.
Not all games are packed in the right version for the fast installation just with the zip-file. For test-reasons I repacked a game and tried it on my board, just try http://phpar.com/viewtopic.php?p=565#p565
3. When I compress all to a zip file, ACP say me, it can't upload it.
I also tried to use the ACP-Upload-function at my board with the zip-file of the link above and it worked well, without any errrors, so you may not gave the cmod 777 rights to the archives-folder


Can you help me?

Thanks!
Best Regards Un1

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Mon Mar 30, 2009 7:09 pm
by RazerRazer
Unimatrix_0 wrote:Hi RazerRazer,
RazerRazer wrote:Patrikstar, i road your Post http://www.phpar.com/viewtopic.php?f=6&t=159, but I have some questions:

1. You wrote, I have to upload the game folders to /arcade/archive/, but I have only a /arcade/archives/
Yes, it's /arcade/archives/
2. When I upload the game folders, witch I downloaded at your site, I don't see they in the drop-down menu.
Not all games are packed in the right version for the fast installation just with the zip-file. For test-reasons I repacked a game and tried it on my board, just try http://phpar.com/viewtopic.php?p=565#p565
3. When I compress all to a zip file, ACP say me, it can't upload it.
I also tried to use the ACP-Upload-function at my board with the zip-file of the link above and it worked well, without any errrors, so you may not gave the cmod 777 rights to the archives-folder


Can you help me?

Thanks!
Best Regards Un1
Thanks for help. I uploadet the archive manual. But when I klick on add game, I see this error:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/file_functions.php on line 344: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access ./../arcade/archives/tmp/c88cdc2d73/

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 151

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 153

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 154

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 155
Can you or anyone help me?

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Mon Mar 30, 2009 8:03 pm
by Tripp
I think you need to add a category

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Mon Mar 30, 2009 8:11 pm
by RazerRazer
Hallo, first, thx for help.

I have a category. And without one, I think, you can't press on Add Game, or?


THANKS FOR HELP!

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Tue Mar 31, 2009 4:59 pm
by patrikstar
RazerRazer wrote: Thanks for help. I uploadet the archive manual. But when I klick on add game, I see this error:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/file_functions.php on line 344: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access ./../arcade/archives/tmp/c88cdc2d73/

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 151

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 153

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 154

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 155
Can you or anyone help me?
you need to chmod 777 the /arcade/archives/ and the /arcade/archives/tmp/ folder

http://www.webmastertips.us/articles/tu ... /chmod.htm

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Tue Mar 31, 2009 7:27 pm
by RazerRazer
patrikstar wrote:
RazerRazer wrote: Thanks for help. I uploadet the archive manual. But when I klick on add game, I see this error:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/file_functions.php on line 344: mkdir() [function.mkdir]: Unable to access ./../arcade/archives/tmp/c88cdc2d73/

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 151

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 153

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 154

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/includes/functions.php:3195) in /var/www/vhosts/mywebiste.tdk/httpdocs/adm/index.php on line 155
Can you or anyone help me?
you need to chmod 777 the /arcade/archives/ and the /arcade/archives/tmp/ folder

http://www.webmastertips.us/articles/tu ... /chmod.htm
But it is 777 ...

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Tue Mar 31, 2009 11:57 pm
by patrikstar
well safe mode may be on

but try this

open:

Code: Select all

root/includes/file_functions.php
find:

Code: Select all

mkdir($dir);
replace:

Code: Select all

mkdir($dir, 0777);

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Wed Apr 01, 2009 9:00 pm
by RazerRazer
patrikstar wrote:well safe mode may be on

but try this

open:

Code: Select all

root/includes/file_functions.php
find:

Code: Select all

mkdir($dir);
replace:

Code: Select all

mkdir($dir, 0777);
First, THANKS for help.

But it doesn't function. I send you the .zip. Can you help me?
Thanks!

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Wed Apr 01, 2009 11:57 pm
by patrikstar
RazerRazer wrote:
patrikstar wrote:well safe mode may be on

but try this

open:

Code: Select all

root/includes/file_functions.php
find:

Code: Select all

mkdir($dir);
replace:

Code: Select all

mkdir($dir, 0777);
First, THANKS for help.

But it doesn't function. I send you the .zip. Can you help me?
Thanks!
ok well you have an account on my forums right?

post up the zip in the support forums

Re: [Beta] Arcade Room 0.6.9c

Posted: Thu Apr 02, 2009 12:37 pm
by RazerRazer
Here the .zip:
http://www.filedropper.com/archiv_3

And here a Video a make (Please wach in HD and fullscreen, THANKS!)
http://www.youtube.com/watch?v=IGs_Q0P0S5o

Thanks for help!