[ABD] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
HavokTHR
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Mar 19, 2007 12:30 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by HavokTHR » Fri Jul 13, 2007 10:45 pm

wow
very very nice mod
cant wait for gold phpbb and install it on my forum :)

only got a small request
can you add a dailymotion (http://www.dailymotion.com) bbcode?
thx

:D

User avatar
eCardMax.com
Registered User
Posts: 61
Joined: Thu Jan 01, 2004 11:10 am
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by eCardMax.com » Sat Jul 14, 2007 3:18 pm

eeonline wrote:Please can someone tell me is this Free to use on our forums?
Yes, this MOD is free for everyone to use. Download it here

http://ecardmax.com/ehelpmax/download.php
TRICHES.FR wrote:It's pretty good though my only concern is the Button Quality.

Because you reduced the images, they a very blurry ...

But Great job anyway ;)
You can create your own buttons, then store them inside folder styles/office_2007/...

desihaven
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat Apr 28, 2007 7:55 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by desihaven » Sun Jul 15, 2007 8:01 pm

Im using RC3 i have installed manually and tried your supplied files but it does not work see images below:

Image

as you can see from the above theres no editor? please help?

Thanks

someqs
Registered User
Posts: 38
Joined: Sun Apr 30, 2006 2:17 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by someqs » Mon Jul 16, 2007 5:46 am


Granit
Registered User
Posts: 266
Joined: Sun Aug 27, 2006 3:17 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Granit » Fri Jul 20, 2007 5:41 pm

Very nice function.
But i wonder, how to get ride of the following things.

Upload your own photo.
Wordart.
Clipart.

Thanks.

desihaven
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat Apr 28, 2007 7:55 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by desihaven » Sun Jul 22, 2007 2:15 pm

That still didnt work for me!! im getting a lot of errors in my firefox Error Console

showbiz
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Jul 06, 2007 3:09 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by showbiz » Mon Jul 23, 2007 9:22 pm

Youtube is not working for me. Infact, most htm/bbcode isn't.

Quite frankly, I am shocked that no one has done a mod to get around these things.

User avatar
Akansu
Registered User
Posts: 80
Joined: Mon Jun 04, 2007 2:51 pm
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Akansu » Tue Jul 24, 2007 7:03 am

Thanks for Great mod .. ..

I'm using RC3 and have a problem:

everything is OK in prosilver theme

but subsilver2 theme has that problem:
google video and youtube video only loads the player and not the movie
Thanks your help..

anniecuk
Registered User
Posts: 17
Joined: Sun Jul 15, 2007 7:36 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by anniecuk » Wed Jul 25, 2007 5:04 pm

will this work with any template ??

And im using RC3

Thanx

User avatar
Akansu
Registered User
Posts: 80
Joined: Mon Jun 04, 2007 2:51 pm
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Akansu » Wed Jul 25, 2007 6:17 pm

Edit: If you have "Youtube Problem" for RC3 with Subsilver2 (or based on Subsilver2):

Image
Shot at 2007-07-25


Open : styles/subsilver2/template/bbcode.html and find this code (it begins in line 59)

Code: Select all

<!-- BEGIN flash -->
	<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}">
		<param name="movie" value="{URL}" />
		<param name="play" value="false" />
		<param name="loop" value="false" />
		<param name="quality" value="high" />
		<param name="allowScriptAccess" value="never" />
		<param name="allowNetworking" value="none" />
		<embed src="{URL}" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}" play="false" loop="false" quality="high" allowscriptaccess="never" allowNetworking="none" ></embed>
	</object>
<!-- END flash -->

Replace with :

Code: Select all

<!-- BEGIN flash -->
	<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}">
		<param name="movie" value="{URL}" />
		<param name="play" value="true" />
		<param name="loop" value="true" />
		<param name="quality" value="high" />
		<param name="allowScriptAccess" value="never" />
		<embed src="{URL}" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}" play="true" loop="true" quality="high" allowscriptaccess="never"></embed>
	</object>
<!-- END flash -->

User avatar
Akansu
Registered User
Posts: 80
Joined: Mon Jun 04, 2007 2:51 pm
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Akansu » Thu Jul 26, 2007 9:14 am

anniecuk wrote:will this work with any template ??

And im using RC3

Thanx
Yes it is working ..

I'm using RC3,too . and I have had only one problem ( youtube ) a few minutes ago.( It was solved)

My upper side messaje I explained it.

Chrissy2504
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed May 23, 2007 3:14 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Chrissy2504 » Thu Jul 26, 2007 10:13 am

I have some problems with the installation. I´m using the modified theme BR Sobek and don´t have a file called posting_editor in my template. Neither the files I have to change have the same content.

for example:

I have to find this in the template on line 90

<div id="format-buttons">
<input type="button" class="button2" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px" onclick="bbstyle(0)" title="{L_BBCODE_B_HELP}" />
<input type="button" class="button2" accesskey="i" name="addbbcode2" value=" i " style="font-style:italic; width: 30px" onclick="bbstyle(2)" title="{L_BBCODE_I_HELP}" />
<input type="button" class="button2" accesskey="u" name="addbbcode4" value=" u " style="text-decoration: underline; width: 30px" onclick="bbstyle(4)" title="{L_BBCODE_U_HELP}" />
<!-- IF S_BBCODE_QUOTE -->
<input type="button" class="button2" accesskey="q" name="addbbcode6" value="Quote" style="width: 50px" onclick="bbstyle(6)" title="{L_BBCODE_Q_HELP}" />
<!-- ENDIF -->
<input type="button" class="button2" accesskey="c" name="addbbcode8" value="Code" style="width: 40px" onclick="bbstyle(8)" title="{L_BBCODE_C_HELP}" />
<input type="button" class="button2" accesskey="l" name="addbbcode10" value="List" style="width: 40px" onclick="bbstyle(10)" title="{L_BBCODE_L_HELP}" />
<input type="button" class="button2" accesskey="o" name="addbbcode12" value="List=" style="width: 40px" onclick="bbstyle(12)" title="{L_BBCODE_O_HELP}" />
<input type="button" class="button2" accesskey="t" name="addlitsitem" value="[*]" style="width: 40px" onclick="bbstyle(-1)" title="{L_BBCODE_LISTITEM_HELP}" />
<!-- IF S_BBCODE_IMG -->
<input type="button" class="button2" accesskey="p" name="addbbcode14" value="Img"
....

My line is this

<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/editor.js"></script>


<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="b" name="addbbcode0" value=" B " style="font-weight:bold; width: 30px;" onclick="bbstyle(0)" onmouseover="helpline('b')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="i" name="addbbcode2" value=" i " style="font-style:italic; width: 30px;" onclick="bbstyle(2)" onmouseover="helpline('i')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="u" name="addbbcode4" value=" u " style="text-decoration: underline; width: 30px;" onclick="bbstyle(4)" onmouseover="helpline('u')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- IF S_BBCODE_QUOTE -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="q" name="addbbcode6" value="Quote" style="width: 50px" onclick="bbstyle(6)" onmouseover="helpline('q')" onmouseout="helpline('tip')" />
<!-- ENDIF -->
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="c" name="addbbcode8" value="Code" style="width: 40px" onclick="bbstyle(8)" onmouseover="helpline('c')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="l" name="addbbcode10" value="List" style="width: 40px" onclick="bbstyle(10)" onmouseover="helpline('l')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="o" name="addbbcode12" value="List=" style="width: 40px" onclick="bbstyle(12)" onmouseover="helpline('o')" onmouseout="helpline('tip')" />
<input type="button" class="btnbbcode" accesskey="t" name="addlitsitem" value="[*]" style="width: 40px" onclick="bbstyle(-1)" onmouseover="helpline('e')" onmouseout="helpline('tip')" /> .....


The same with the other files. How do I change the files that it will work in BR Sobek too? I tried it with subsilver and it works fine. I hope someone can help me. Thanks ;)

User avatar
BlackburnRavers
Registered User
Posts: 693
Joined: Sat Aug 12, 2006 1:03 pm
Location: Blackburn
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by BlackburnRavers » Sat Jul 28, 2007 4:03 pm

theres no instructions for installin on a subsilver2 board theres only instructions for prosilver, where can i find subsilver2 instructions?

Code: Select all

##############################################################
## MOD Title: WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message
## MOD Author: eCardMAX.com < webmaster@ecardmax.com > (Jimbo Hong) http://ecardmax.com
## MOD Description: It's time to turn <textarea> into a powerful Rich Text HTML Editor. Don't force your users to learn another set of markup tags. With this MOD you can format your posts or Private message just like you would in MS. FrontPage! Our Rich Text Editor will work on all popular browsers such as: IE - FireFox - Netscape - Opera 9x 
## MOD Version: 4.2 for phpBB3 RC1
##
## Installation Level: (Easy)
## Installation Time:  5 ~ 10 Minutes
## Files To Edit: 
##	common.php
##	search.php
##	includes/bbcode.php
##	styles/prosilver/template/posting_buttons.html
##	styles/prosilver/template/posting_editor.html
##	styles/prosilver/template/posting_smilies.html
##	styles/prosilver/template/ucp_header.html
##	styles/prosilver/template/ucp_main_drafts.html
##	styles/prosilver/template/ucp_profile_signature.html
##	styles/prosilver/template/editor.js
##
## Included Files: 0
##	
## Included Folders: [richedit]
## License: http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU General Public License v2
##############################################################
## For security purposes, please check: http://www.phpbb.com/mods/
## for the latest version of this MOD. Although MODs are checked
## before being allowed in the MODs Database there is no guarantee
## that there are no security problems within the MOD. No support
## will be given for MODs not found within the MODs Database which
## can be found at http://www.phpbb.com/mods/
##############################################################
## Author Notes:
##
## Upload folder [richedit] to phpbb main (root) folder (same location with file posting.php)
##
##############################################################
## MOD History:
##
##   2007-05-23 - Version 4.2
##
##############################################################
## Before Adding This MOD To Your Forum, You Should Back Up All Files Related To This MOD

Chrissy2504
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed May 23, 2007 3:14 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Chrissy2504 » Sat Jul 28, 2007 6:38 pm

I wish there is a instruction with other templates too

andrewloh
Registered User
Posts: 41
Joined: Sat Feb 10, 2007 7:28 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by andrewloh » Sun Jul 29, 2007 4:54 am

I use RC3. I can install this MOD easily with my Prosilver, I think the document is enough.

Everything works but except "Fonts", "Size", "Color" and "HiLight".
Anything use above attributes the post editor will just parse them off together with the text content.

If I change to use non WYSIWYG mode, then they are working.
Seems like the html tag conversion or message parser have problem handling < F O N T tag.
any idea ?

You can test using anonymous in my forum here: http://www.ismodel.net/posting.php?mode=post&f=9

after fixing this, i am going to license the WYSIWYG editor, pls help.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”