[ABD] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
shiawasseeheating
Registered User
Posts: 33
Joined: Mon Jan 28, 2008 2:12 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by shiawasseeheating »

Geisthund wrote:Check the bottom of eCardMax.com last post. The download is there.
can you provide a link? ;)

UPDATE

I found the download link, whew, that is a confusing website! :o
calproye
Registered User
Posts: 108
Joined: Wed Oct 03, 2007 5:06 pm
Location: Madrid - ES
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by calproye »

What BBCode are you using with HotEditor for BLOCKQUOTE tag?

I've got this:

Code: Select all

[blockquote]{TEXT}[/blockquote]

Code: Select all

<div style="padding-left: 35px;">{TEXT}</div>

but, it's only working properly a time. If I "push" two twice or more, it doesn't work properly.


Has anybody got other BBCode?


Thanks in advanced
FlexyClown
Registered User
Posts: 88
Joined: Thu May 13, 2004 7:20 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by FlexyClown »

Is it possible to add an option to insert a web page within a frame within a post?
User avatar
WhiteWolfSix
Registered User
Posts: 258
Joined: Sun May 15, 2005 5:43 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by WhiteWolfSix »

I am not sure whether it is a good idea from the security view. :roll:
Image
WhiteWolfSix (WW6)
Geisthund
Registered User
Posts: 352
Joined: Fri Jul 01, 2005 1:23 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Geisthund »

Hi

I've once again removed this mod from my board.
Format problems, To Few Characters etc.
All previously reported and in the case of 'To few characters' supposed to have been fix. Not!!!!!

IMHO This mod should be closed if the mod owners are not going to fix Mod errors or actively develop their mod. Be it free or not.
User avatar
WhiteWolfSix
Registered User
Posts: 258
Joined: Sun May 15, 2005 5:43 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by WhiteWolfSix »

Hi,

I have had problem with 'Too few characters' too but after upgrade of the MOD to Gold compatible I have no longer this problem. Try to download latest version and carefully install on the board.
Image
WhiteWolfSix (WW6)
Geisthund
Registered User
Posts: 352
Joined: Fri Jul 01, 2005 1:23 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Geisthund »

WhiteWolfSix wrote:Hi,
I have had problem with 'Too few characters' too but after upgrade of the MOD to Gold compatible I have no longer this problem. Try to download latest version and carefully install on the board.
I did but still the problem persists.
elazard
Registered User
Posts: 73
Joined: Sat Jan 19, 2008 5:00 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by elazard »

this one looks to be a great mod but i'm not ok with people puting copyright on my forum or having to pay to remove it anyway i looked the code itself and it's a great job :)
User avatar
ahmedgroup
Registered User
Posts: 111
Joined: Thu Jul 19, 2007 12:45 pm

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by ahmedgroup »

i found that tables work when i use flash in same post
is there a way to solve tables after u know this issue
can any body help?
Faisal Shah
Registered User
Posts: 150
Joined: Mon Oct 29, 2007 1:27 am
Contact:

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Faisal Shah »

Hello,
Sir/Madem.
How you doing hope fine. I have got a very amazing problem/trouble ;)

I have installed Xampp on my localhost and i instlled phpBB3 on my server and Hoteditor too. And it worked very well.
Now i went to my server/website and installed a new phpBB3 and Hoteditor too.

But i can't see any thing. I mean The Message writing Area is no more Shown.
my forum is ; http://faisalnetworks.freetzi.com

Please help me. What is the problem, And why?

Waiting for answer!

FAISAL!
User avatar
eCardMax.com
Registered User
Posts: 61
Joined: Thu Jan 01, 2004 11:10 am
Contact:

HotEditor MOD for phpBB3 Gold updated

Post by eCardMax.com »

Hello!

Bugs reported from users:
If my post contain the only text below

[CENTER]My Text ABCD[/CENTER]

then when preview I see the text "My Text ABCD" is aligned center. But after I submit the post, go to view topic, Hoteditor MOD doesn't parse the bbcode tag [CENTER], I receive the whole text [CENTER]My Text ABCD[/CENTER]

Same thing happen if my post contain the only text below

[FONT=Arial Black]My Text ABCD[/FONT]

when preview it works fine, but after submit the post, go to view topic it doesn't work.
Below is the instruction to fix this bug:

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
viewtopic.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# ~ line number 1267

$message = bbcode_nl2br($message);
$message = smiley_text($message);

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

//HotEditor MOD
$message=BBCodeToHTML($message);

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
includes/functions_posting.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
# ~ line number 1042

$message = bbcode_nl2br($message);
$message = smiley_text($message, !$row['enable_smilies']);

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

//HotEditor MOD
$message=BBCodeToHTML($message);
You guys can re-download Hoteditor MOD zip file to get the preset files (viewtopic.php and includes/functions_posting.php)

Please update Hoteditor MOD ASAP.

Regards,
User avatar
WhiteWolfSix
Registered User
Posts: 258
Joined: Sun May 15, 2005 5:43 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by WhiteWolfSix »

How can I add new bbcode button to HotEditor's toolbar?
The latest update HotEditor MOD for phpBB3 will allow you to add your own buttons to HotEditor's toolbar.

Example:
You want use custom BBCODE

Code: Select all

[border]{TEXT}[/border]
that you already defined in ACP.
HTML replace

Code: Select all

<fieldset>{TEXT}</fieldset>
Create your own button images, let's say border.gif, save it to folder richedit/styles/office2007/border.gif

Open:
richedit/editor.js

Find:

Code: Select all

//Customize BBCode Toolbar here. Please note: Safari browser will not show Customize BBCode toolbar on WYSIWYG Editor
var show_custom_bbcode_bar=0;//Yes:1 =// No:0 (zero)
Replace with:

Code: Select all

//Customize BBCode Toolbar here. Please note: Safari browser will not show Customize BBCode toolbar on WYSIWYG Editor
var show_custom_bbcode_bar=1;//Yes:1 =// No:0 (zero)
Find:

Code: Select all

//array_toolbar_user_custom[8]="table.gif::Insert Table::[TABLE]\\n[TR]\\n[TD]::[/TD]\\n[/TR][/TABLE]";
After, Add:

Code: Select all

array_toolbar_user_custom[9]="border.gif::Bordered Text::[BORDER]::[/BORDER]";
Save and Upload

*************************
Inspired by eCardMax.com knowledgebase.


I have personally tested it on my phpBB3 Gold forum and it works.
Image
WhiteWolfSix (WW6)
User avatar
WhiteWolfSix
Registered User
Posts: 258
Joined: Sun May 15, 2005 5:43 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by WhiteWolfSix »

If you want add another button, do these steps:
Create your own button images, let's say yournewbutton.gif, save it to folder richedit/styles/office2007/yournewbutton.gif

Find:

Code: Select all

array_toolbar_user_custom[9]="border.gif::Bordered Text::[BORDER]::[/BORDER]";
After, Add

Code: Select all

array_toolbar_user_custom[10]="yournewbutton.gif::Bordered Text::[customBBCode]::[/customBBCode]";
You just added new gif for button and new row with increased number X in array_toolbar_user_custom[X] and defined opening and closing BBCode tags.
Image
WhiteWolfSix (WW6)
User avatar
Overhead
Registered User
Posts: 56
Joined: Thu Dec 20, 2007 9:39 am

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by Overhead »

hi folks

if i want to edit an text like...

ABCDEFG

in GFDSBAA

or add additional colums - after hitting the submit button the text is gone - it is not posible for me to edit text which I write with hoteditor - but if i use adv quick reply and eidt this text with the hoteditor it works.

Also by copy and paste somtimes it work with the hoteditor - sometimes not

have anysone an idea or a solution??

btw. I used the gold status...

cu Overhead
User avatar
adventurejunkie
Registered User
Posts: 68
Joined: Sat Feb 02, 2008 4:40 am
Location: Columbia, SC

Re: [Beta] HotEditor WYSIWYG MOD for phpBB3

Post by adventurejunkie »

Good Mod
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”