[ABD] Ad Management 1.0.1

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
drift angel
Registered User
Posts: 66
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:27 pm
Contact:

Re: [BETA] Ad Management

Post by drift angel »

can someone please tell me how to fix this ?
General Error
Language file ads.php couldn't be opened.

i dont know how
drift angel
Registered User
Posts: 66
Joined: Fri Oct 05, 2007 1:27 pm
Contact:

Re: [BETA] Ad Management

Post by drift angel »

I got it working fine :)

but only with html banners for some reason

i got a suggestion how about adding an option to this mod when buyers post ads on my site for example they can log in to a certain page and see how long they have left and how many clicks they have recieved and by whom? I think its useful
supermanun
Registered User
Posts: 24
Joined: Sat Mar 29, 2008 1:26 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by supermanun »

supermanun wrote:can someone explain to me

"DIY Instructions
These are manual instructions that cannot be performed automatically. You should follow these instructions carefully.

Code:Select All
Install ACP module ("Add Management [acp_ads]")"

i have a tab in my admin panel that says Add Management [acp_ads]
but when i click on it i get

Code: Select all

General Error
Language file ads.php couldn't be opened.

Please notify the board administrator or webmaster: email
any ideas

thank you

nevermind this somehow i forgot to copy that file lol

works like a charm thank you
User avatar
bbjimbb
Registered User
Posts: 98
Joined: Sat Jan 12, 2008 10:08 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by bbjimbb »

Hey guys,

I have a problem with another MOD and this in the same coding.
The problem is; I'll need to edit functions.php, but the text I need to edit is already editted by me, because I'd also need to edit the same text for this modification.
How to solve this problem?

This is the text, that I have to find but is edited already:

Code: Select all

    // The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
    $template->assign_vars(array(  
Excuse me for my bad english. I hope you understand my posts. ;)
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by ibelphegor »

In the mod you have find:

Code: Select all

// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
    $template->assign_vars(array( 
replace:

Code: Select all

// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
    $template->assign_vars(array( 
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
If so, try to find:

Code: Select all

// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
    $template->assign_vars(array( 
add after:

Code: Select all

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
User avatar
bbjimbb
Registered User
Posts: 98
Joined: Sat Jan 12, 2008 10:08 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by bbjimbb »

No. this is not what I mean.
I have to find this:

Code: Select all

// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
    $template->assign_vars(array( 
But in another MOD I had to replace this part of that code:

Code: Select all

$template->assign_vars(array(
And now I don't no where I have to place the new code of this MOD.
Excuse me for my bad english. I hope you understand my posts. ;)
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by ibelphegor »

Replace with??
And i think it's better to open new post on "MOD Writers Discussion",
or in the specific MOD support.
Laekuk
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Apr 03, 2008 7:35 pm

Re: [BETA] Ad Management

Post by Laekuk »

quocanh83 wrote:I have just add your mod into board but in ACP i can't add module. Please check it for me ! thx
I've just installed this mod too - having the same problem finding it in ACP.
indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by indepndent »

tas2580 wrote:Have you made the changes in /includes/constants.php?
oops. I did make the changes but when double checking it was still the old files. Thanks

I will try this out and let you know what I think
indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by indepndent »

OK this works now thanks however the banner is not centered on the subsilver2 template. Any suggestions on how to fix this?
Great MOD!
indepndent
Registered User
Posts: 129
Joined: Mon Feb 13, 2006 4:47 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by indepndent »

One more thing can you ad as an option in the dropdown box in the ACM where it says after each post, all forums etc. to have the ad show on the index page, usercontrol panel, pm, FAQ and so on I noticed it doesn't show in these places. I would like an option for it to show on all the other parts of the board as well.

Thanks
User avatar
pollos
Registered User
Posts: 145
Joined: Wed Jul 30, 2003 7:44 pm
Location: Menorca
Contact:

Re: [BETA] Ad Management

Post by pollos »

indepndent wrote:OK this works now thanks however the banner is not centered on the subsilver2 template. Any suggestions on how to fix this?
Great MOD!
<div align="center">"Ad code goes here" </div>
My sig should go here... but I've nowt so say
madtay
Registered User
Posts: 328
Joined: Tue Jun 27, 2006 10:27 pm
Contact:

Re: [BETA] Ad Management

Post by madtay »

Thanks, great mod :)
User avatar
bbjimbb
Registered User
Posts: 98
Joined: Sat Jan 12, 2008 10:08 am

Re: [BETA] Ad Management

Post by bbjimbb »

ibelphegor wrote:Replace with??
And i think it's better to open new post on "MOD Writers Discussion",
or in the specific MOD support.
Maybe the MOD Author can review my problem?
Excuse me for my bad english. I hope you understand my posts. ;)
csp4.0
Registered User
Posts: 56
Joined: Tue Feb 26, 2008 5:32 am
Location: Holy Terra
Contact:

Re: [BETA] Ad Management

Post by csp4.0 »

When I added both modules (HTML_ads, and BANNER_ads) I get this error when trying to access the modules:

Code: Select all

General Error
Language file ads.php couldn't be opened.
I changed the ads.php CHMOD to 777 but it still shows that error, doesn't matter what module that I go in (HTML_ads, or BANNER_ads) but it still shows that error...

Help anyone?
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”