Page 3 of 33

Translated to Spanish language

Posted: Fri Jul 06, 2007 6:07 am
by NetoBochas
Hey, while installing your mod I translated the language file too and I tought that it could be a good idea to share it.

Spanish Language for Country Flags 0.8.0

Code: Select all

<?php
/** 
*
* flags [English]
*
* @package language
* @version $Id: flags.php,v 1.003 2007/05/20 12:25:00 nedka Exp $
* @copyright (c) 2007 nedka (Nguyen Dang Khoa) 
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License 
*
*/

/**
* DO NOT CHANGE
*/
if (empty($lang) || !is_array($lang))
{
	$lang = array();
}

// DEVELOPERS PLEASE NOTE
//
// All language files should use UTF-8 as their encoding and the files must not contain a BOM.
//
// Placeholders can now contain order information, e.g. instead of
// 'Page %s of %s' you can (and should) write 'Page %1$s of %2$s', this allows
// translators to re-order the output of data while ensuring it remains correct
//
// You do not need this where single placeholders are used, e.g. 'Message %d' is fine
// equally where a string contains only two placeholders which are used to wrap text
// in a url you again do not need to specify an order e.g., 'Click %sHERE%s' is fine

// Country Flags
$lang = array_merge($lang, array(
	'ACP_FLAGS_EXPLAIN'		=> 'Usando este formulatio puedes agregar, editar, ver y eliminar banderas de paises. Cada pais debe tener su propio codigo de pais.',
	'ADD_FLAG'				=> 'Agregar nueva bandera',

	'FLAG_ADDED'			=> 'La bandera fue agregada con exito.',
	'FLAG_CODE'				=> 'Codigo de pais',
	'FLAG_COUNTRY'			=> 'Nombre de pais',
	'FLAG_IMAGE'			=> 'Imagen de bandera',
	'FLAG_IMAGE_EXPLAIN'	=> 'Use esto para definir una pequeña imagen asociada con la bandera. La direccion es relativa al directorio base de phpBB3, ej. <samp>images/flags</samp>',
	'FLAG_REMOVED'			=> 'La bandera fue borrada con exito.',
	'FLAG_UPDATED'			=> 'La bandera fue actualizada con exito.',

	'MUST_SELECT_FLAG'		=> 'Debe elegir una bandera.',

	'NO_FLAG'				=> 'Sin bandera asignada',
	'NO_FLAG_CODE'			=> 'No ha especificado un codigo de pais para la bandera.',
	'NO_FLAG_COUNTRY'		=> 'No ha especificado un pais para la bandera.',
	'NO_UPDATE_FLAGS'		=> 'La bandera fue borrada con exito. Sin embargo, los usuarios y grupos utilizando esta bandera no fueron actualizados. Debera quitar manualmente la bandera de esas cuentas/grupos.',

	'TOTAL_USERS'			=> 'Usuarios Totales',

	'USER_FLAG_UPDATED'		=> 'Bandera de usuario actualizada.',
));

?>

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Fri Jul 06, 2007 9:13 am
by nedka
Thanks u so much! :D
version 0.9.0 of this MOD will be released on Tuesday, 10 July 07 with small fixes for RC2, some new add-ons, pre-modded version and includes 3 new translation: German (nickvergessen), Finnish (niejon) and Spanish (NetoBochas). :geek:

Problem with Country Flags

Posted: Fri Jul 06, 2007 8:15 pm
by NetoBochas
I've got a problem while installing the mod... I only modified the main files, I didn't modified style files because I don't use prosilver nor subsilver, I use an style called INDUSTRIAL, (Yep, with capital letters xD), When I was at the last steps, that I needed to install the modules, when entering my forum, my browser doesn't renders anything, and I really want to install this mod, or... perhaps I need to revert the installation to fix the problem? Please help me... I am very worried about this.

Thanks.

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Sat Jul 07, 2007 4:31 pm
by nedka
Uhm, are you using Industrial 1.0 of BigB?
I tested it, this style based on subsilver2, it used template files of subsilver2. You need to update for Industrial like subsilver2 :)

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 1:31 am
by Kleopatras_Sister
works it with RC3 ?

or does it gives an easier mod maybe with ip check to change the right flag on it?

kind regards

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 1:34 am
by Gleasonator
Kleopatras_Sister wrote:works it with RC3 ?

or does it gives an easier mod maybe with ip check to change the right flag on it?

kind regards
In RC2 and RC3 this mod makes it so that users cannot register, and in some cases users cannot update their profile.

I highly recommend this mod to RC1 users but not to RC2/3 users.

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 2:32 am
by romans1423
I've been using this MOD since RC1 (currently on RC3), and registrations -- with or without the user selecting a flag -- works great.

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 2:49 am
by Gleasonator
I must have made a mistake then. :(

It's an eighty minute mod...

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 9:55 am
by expx
i was going to install it..
but 88 minutes, way too long :P

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 11:21 am
by Kleopatras_Sister
so what now ?

RC3 full compatible or not ?

one says no, one says yes

:D

regards

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 12:59 pm
by JunglistPerfection
Kleopatras_Sister wrote:so what now ?

RC3 full compatible or not ?

one says no, one says yes

:D

regards

It works for RC3.

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Mon Jul 16, 2007 2:04 pm
by saaiberke
Great mod, works perfectly on RC3 but I don't understand why you included an phpBB2 addon folder in the phpBB3 version of this mod. Could it be that you made a mistake in this? ;)

Grtz,

Nic

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Sun Jul 22, 2007 2:03 am
by playerfr
Thanks for this mod, I would liek to request a feature , is it possible to choose 2 flags ? one for the User Origine and one for where user Actualy live ?

Thanks

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Thu Aug 02, 2007 12:05 pm
by saaiberke
I reinstalled this version on a RC4 board, everything works fine except for the userprofile settings, the user can't choose a flag, the dropdownbox stays empty. An admin though is able to change the flags from within the ACP for the users. Users that already choose a flag in my previous RC3 board, keep the flag in their profile but they can't change it anymore.

When I open the profile page, I get these notices:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_profile.php on line 413: Undefined variable: flag_image
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/ucp/ucp_profile.php on line 414: Undefined variable: s_flag_options
Grtz,

Nic

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Posted: Sun Aug 05, 2007 3:34 am
by Fernix
Hey, i got a problem with this mod. I installed it, and when i click on a user's name to see their profile or when i choose Country Flag from user administration, i get this message:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'flag_country' in 'order clause' [1054]

SQL

SELECT * FROM phpbb3_flags ORDER BY flag_country

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 133
CALL: dbal_mysql->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_users.php
LINE: 1424
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 463
CALL: acp_users->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 75
CALL: p_master->load_active()

What am i doing wrong?