[ABD] Country Flags 1.0.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
nedka
Registered User
Posts: 162
Joined: Tue Jun 28, 2005 8:55 am
Location: Ho Chi Minh City
Name: Khoa Nguyen

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by nedka »

Opps, sorry for a long time no support :(
@Fernix: You need run cf_install.php file. Did you do this?
@saaiberke: I will re-check it for RC4, and will release a new version compatible with RC4.
This Add-on is made for phpBB3, but I made it for phpBB 3.0 Beta5, and old name of "subsilver2" in Beta5 is "subSilver" ;)
@expx: 88 mins, both of 2 default styles, and real-time is shorter.
@Kleopatras_Sister: IP Check? Oh, This is "Country Flags", your country is not come from IP address... :) If you like check IP for flags, you need "IP Country Flags", and this MOD is not of mine.
@playerfr: You need create a new field in phpbb_users table -> user_location_flag, like the user_flag field... and all php files.
VinaBB - Republic of phpBB

Fernix
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Aug 05, 2007 3:32 am

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by Fernix »

Thanks for replying man ;)
I don't know how to run cf_install on my browser, i already tried from http://mypage/www/foro/install/cf_install.php, but it gives me the file script. How can i run it correctly?

Greetings

User avatar
nedka
Registered User
Posts: 162
Joined: Tue Jun 28, 2005 8:55 am
Location: Ho Chi Minh City
Name: Khoa Nguyen

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by nedka »

If your domain is "www.xyz.com", directory name where you installed phpBB is "forum", you need run http://www.xyz.com/forum/install/cf_install.php from your browser :)
VinaBB - Republic of phpBB

Fernix
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Aug 05, 2007 3:32 am

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by Fernix »

Thank you very much, now the mod is up and running ;)
The only "bug" i have found is that on the UCP/profile you cant change your flag, i have to mannualy change it from the ACP.
And when i see a post by someone, there are 2 "Country" with 2 flags. eg:
Country: (flag)
Country: (flag)
Is there any way to fix that?

saaiberke
Registered User
Posts: 1126
Joined: Wed Jul 20, 2005 8:13 am
Location: Gent/Belgium
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by saaiberke »

Ok, thank you nedka :)

Grtz,

Nic

LkM
Registered User
Posts: 28
Joined: Thu Dec 07, 2006 5:52 pm
Location: São Paulo - SP / Brazil
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by LkM »

Works perfectly with phpBB3 RC4... Just make this change:

Original:
Find:

Code: Select all

'S_BIRTHDAY_DAY_OPTIONS'	=> $s_birthday_day_options,
Add before:

Code: Select all

'FLAGS_PATH'	=> $phpbb_root_path . $config['flags_path'],
'FLAG_IMAGE'	=> $flag_image,

'S_FLAG_OPTIONS'			=> $s_flag_options,

Fix:
Find:

Code: Select all

'INTERESTS'	=> $data['interests'],
Add after:

Code: Select all

'FLAGS_PATH'	=> $phpbb_root_path . $config['flags_path'],
'FLAG_IMAGE'	=> $flag_image,

'S_FLAG_OPTIONS'			=> $s_flag_options,

User avatar
JunglistPerfection
Registered User
Posts: 611
Joined: Mon Apr 09, 2007 11:58 pm
Location: Chicago, IL

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by JunglistPerfection »

LkM wrote:Works perfectly with phpBB3 RC4... Just make this change:

Original:
Find:

Code: Select all

'S_BIRTHDAY_DAY_OPTIONS'	=> $s_birthday_day_options,
Add before:

Code: Select all

'FLAGS_PATH'	=> $phpbb_root_path . $config['flags_path'],
'FLAG_IMAGE'	=> $flag_image,

'S_FLAG_OPTIONS'			=> $s_flag_options,

Fix:
Find:

Code: Select all

'INTERESTS'	=> $data['interests'],
Add after:

Code: Select all

'FLAGS_PATH'	=> $phpbb_root_path . $config['flags_path'],
'FLAG_IMAGE'	=> $flag_image,

'S_FLAG_OPTIONS'			=> $s_flag_options,
In what file?

talkbasket
Registered User
Posts: 41
Joined: Fri Jun 29, 2007 2:18 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by talkbasket »

JunglistPerfection wrote: In what file?
It's in includes/ucp/ucp_profile.php I checked the installation file and that's the only file that has this line 'S_BIRTHDAY_DAY_OPTIONS' => $s_birthday_day_options,
TalkBasket - Home of basketball

Create Blog | Forums | Ask the Coach

User avatar
JunglistPerfection
Registered User
Posts: 611
Joined: Mon Apr 09, 2007 11:58 pm
Location: Chicago, IL

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by JunglistPerfection »

talkbasket wrote:
JunglistPerfection wrote: In what file?
It's in includes/ucp/ucp_profile.php I checked the installation file and that's the only file that has this line 'S_BIRTHDAY_DAY_OPTIONS' => $s_birthday_day_options,
Cool, thanks. :D
Because in my UCP, I wasn't able to change my flag if I wanted it to via UCP. Now it works perfectly.

Fernix
Registered User
Posts: 15
Joined: Sun Aug 05, 2007 3:32 am

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by Fernix »

Fernix wrote:Thank you very much, now the mod is up and running ;)
The only "bug" i have found is that on the UCP/profile you cant change your flag, i have to mannualy change it from the ACP.
And when i see a post by someone, there are 2 "Country" with 2 flags. eg:
Country: (flag)
Country: (flag)
Is there any way to fix that?
Any idea?

User avatar
playerfr
Registered User
Posts: 851
Joined: Fri Jul 18, 2003 9:50 am
Location: France - Paris

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by playerfr »

Hellon, Just some question before i install it, when someone choose the country it is in drop list selction or he type it ? and the country name is full ? or just the code ?

Thanks :)
All kind of help for your Forums / Sites. Installing for you the forum, the Mods, creating Custom Mods : for small fee http://www.phpbbhelpers.com

User avatar
JunglistPerfection
Registered User
Posts: 611
Joined: Mon Apr 09, 2007 11:58 pm
Location: Chicago, IL

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by JunglistPerfection »

playerfr wrote:Hellon, Just some question before i install it, when someone choose the country it is in drop list selction or he type it ? and the country name is full ? or just the code ?

Thanks :)
You can choose your country by using a drop down box and all countries are using full names with initials.

LkM
Registered User
Posts: 28
Joined: Thu Dec 07, 2006 5:52 pm
Location: São Paulo - SP / Brazil
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by LkM »

I guess this mod overloaded my forum... So I uninstalled it... But it's a nice mod ;)

saaiberke
Registered User
Posts: 1126
Joined: Wed Jul 20, 2005 8:13 am
Location: Gent/Belgium
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by saaiberke »

I'm not able to see the manage country flags on my RC4 board although I installed both modules (1 hidden and one normal). Country flags settings module is working but I'm not able to manage them. I set the right permissions for my account but still it won't show up in my ACP.

Any idea?

Grtz,

Nic

Pinks
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Aug 24, 2007 11:56 am
Location: Belgium,Turnhout
Contact:

Re: [BETA] Country Flags 0.8.0

Post by Pinks »

Hey guys!

Its seems to be a real nice mod but i can install it :cry:
i always get an error if i go to memberlist.php

error:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'underground07_b.FLAGS_TABLE' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM FLAGS_TABLE ORDER BY flag_country

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 118
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/cache.php
LINE: 146
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: memberlist.php
LINE: 66
CALL: cache->obtain_flags()
everything is installed.
i think he can't find the mysql table (root path) (i'm noob in php xD)
but he made the table its U07_flags and everything is in it id,country,code
hope you guys can help me out

Greetz Pinks

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”