Page 2 of 32

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Sun Aug 26, 2007 4:53 pm
by Kharon
-edit-

no problem :)

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Mon Aug 27, 2007 2:17 pm
by playerfr
Any way to add an option to work with cashmod ? what I mean is people can buy the rights to have a custom title. But they cant change , to change they have to buy new custom title :D that would be great :)

Thanks :)

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Tue Aug 28, 2007 7:31 am
by sixers33
um... i installed it, and look: http://www.theplanningpages.com/forum/p ... /index.php

Nothing... I did the SQL and added the codes correctly... :cry:

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Wed Aug 29, 2007 3:23 am
by endout.com
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Field 'user_custom_title' doesn't have a default value [1364]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
Only after I updated from RC4 to 5

This occurs during registration.

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Wed Aug 29, 2007 3:37 am
by .:: Chico ::.
Is There a Demo board to see what is it???

Thanks for MOD

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Wed Aug 29, 2007 3:56 am
by Aexoden
endout.com wrote:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Field 'user_custom_title' doesn't have a default value [1364]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.
Only after I updated from RC4 to 5

This occurs during registration.
I guess I'll have to modify the SQL statements, though it doesn't reproduce for me. You might have to go into something like phpmyadmin and modify the field to have a blank default, though I thought that was the default anyway. Either way, I'm going to try to get out alpha 3 in the next couple of days.

Also, I can't say I'm incredibly enthusiastic about this project, but I didn't want to leave phpBB3 users without an option. If anyone's interested in taking over development, go right ahead. :p

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Wed Aug 29, 2007 2:10 pm
by playerfr
I think there is problem with RC5 version as it is doing sam errors on other Mod's also ?

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Thu Aug 30, 2007 6:46 am
by endout.com
The problem was simple enough.

You just go in through phpMyAdmin and edit the custom_title or whatever field's default value to say something like 'change' which is what I put.

I'm assuming the same solution can be used with most of the mods.

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Thu Aug 30, 2007 9:45 pm
by Kestrel Blaney
Still doesn't work for me... I don't get the mysql error, but the mod just doesn't show up.

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Thu Aug 30, 2007 11:59 pm
by playerfr
endout.com wrote:The problem was simple enough.

You just go in through phpMyAdmin and edit the custom_title or whatever field's default value to say something like 'change' which is what I put.

I'm assuming the same solution can be used with most of the mods.
I know this but this solution dosent work, you no more get error on the page but in background the error keep coming and blocking the SQL queries. You can check that with firebug ;) So there is relly something fishy in RC5 and a lot mod seem to be not compatible :(

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Fri Aug 31, 2007 5:34 pm
by Thought
I encountered an issue with a field I added to one of the tables too. I solved it by altering the table with default ''. I first tried using phpmyadmin, but that had no effect, so I used an sql query to set the default.

Code: Select all

ALTER TABLE 'table_name' ALTER COLUMN SET 'field_name' DEFAULT '';
Might need to include the field type. I don't have access right now to check this, but it solved the problem for me. So I apologize, if the exact syntax is incorrect.

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Sun Sep 09, 2007 6:37 pm
by alf007
Working from 2.0 Alpha 2, on RC5:

In some files to modify, things to search for changes appears multiple times...
The right place for the changes could be deduced but not for sure!?

includes/ucp/ucp_profile.php

Code: Select all

			if ($submit)

Code: Select all

					$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '

Code: Select all

				$template->assign_vars(array(
					'ERROR'		=> (sizeof($error))
memberlist.php

Code: Select all

		'RANK_TITLE'	=>

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Sun Sep 09, 2007 9:45 pm
by Aexoden
alf007 wrote:Working from 2.0 Alpha 2, on RC5:

In some files to modify, things to search for changes appears multiple times...
The right place for the changes could be deduced but not for sure!?

includes/ucp/ucp_profile.php

Code: Select all

			if ($submit)

Code: Select all

					$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '

Code: Select all

				$template->assign_vars(array(
					'ERROR'		=> (sizeof($error))
memberlist.php

Code: Select all

		'RANK_TITLE'	=>
As far as I know, if you go in order, it should be the first one each time. I do know that at least one of the searches is slightly broken on RC5 if you try to search for the entire thing, though. RC5 may have changed some other things too, but I haven't gotten around to getting it all squared away yet (it's really not a high priority of mine).

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Sun Sep 09, 2007 10:40 pm
by playerfr
playerfr wrote:Any way to add an option to work with cashmod ? what I mean is people can buy the rights to have a custom title. But they cant change , to change they have to buy new custom title :D that would be great :)

Thanks :)
Any plans to do this in future version ?

Re: [ALPHA] Custom Title MOD

Posted: Tue Sep 11, 2007 12:05 pm
by ClubMed
Sorry if this has already been asked, but can the custom titles be made post-count dependent? (I have not test the mod yet)

Thanks.