[ABD] Userbar Generator and Host Script

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
acid_burn_br
Registered User
Posts: 18
Joined: Tue Aug 14, 2007 3:18 am

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by acid_burn_br »

why i can't upload images?

i got an error about the image size...
the image is 16x11
p0Wer
Registered User
Posts: 162
Joined: Sat Aug 04, 2007 10:53 pm

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by p0Wer »

acid_burn_br wrote:why i can't upload images?

i got an error about the image size...
the image is 16x11
Images must be 350 pixels wide, and 19 pixels high.
User avatar
zuker
Registered User
Posts: 214
Joined: Tue Jun 27, 2006 2:30 pm
Location: BA
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by zuker »

can this be inplemented in phpbb2?
neocon
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Jun 07, 2007 1:13 am
Location: New York
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by neocon »

naushadhassam wrote:hi

just got an error. it was working fine until i got this

and all the userbars are working but now there is no preview at all?

i think it could be the file called SHOW.php

can any one help?
It was working fine, and now it won't display the images?

Double check your folder permission per the instructions. Clear all of your cookies, and try again.

Let me know if that doesn't clear it up.
neocon
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Jun 07, 2007 1:13 am
Location: New York
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by neocon »

jon123 wrote:very very very nice,
Any chance you could put add an option to user Cash mod to use this????
Yes, I can add some user info options by default through a plugin.. Thanks for the comments.
neocon
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Jun 07, 2007 1:13 am
Location: New York
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by neocon »

zuker wrote:can this be inplemented in phpbb2?
Yes. At this point, the integration is minimal even with phpbb3.

The session information in the dynabar/designer/index.php file would just need to be switched to the phpbb2 format. After the phpbb3 version is complete, I can make the changes necessary for backwards compatability.
User avatar
CrimsonThunder
Registered User
Posts: 340
Joined: Sun Sep 02, 2007 10:18 am

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by CrimsonThunder »

The members on my site really like this, do you know when there'll be an update? :)

And perhaps an option to upload an image, resize and move it around on the userbar?
User avatar
zuker
Registered User
Posts: 214
Joined: Tue Jun 27, 2006 2:30 pm
Location: BA
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by zuker »

neocon wrote:
zuker wrote:can this be inplemented in phpbb2?
Yes. At this point, the integration is minimal even with phpbb3.

The session information in the dynabar/designer/index.php file would just need to be switched to the phpbb2 format. After the phpbb3 version is complete, I can make the changes necessary for backwards compatability.
please :)

ps: thank u!
naushadhassam
Registered User
Posts: 506
Joined: Wed Aug 15, 2007 9:57 pm
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by naushadhassam »

neocon wrote:
naushadhassam wrote:hi

just got an error. it was working fine until i got this

and all the userbars are working but now there is no preview at all?

i think it could be the file called SHOW.php

can any one help?
It was working fine, and now it won't display the images?

Double check your folder permission per the instructions. Clear all of your cookies, and try again.

Let me know if that doesn't clear it up.
EDIT:

Ok the problems is still there

The preview is still a broken image and sometimes i can not see the images and i need to right click and click on show image.

So any help to sort that out pls?

i know sounds dumb but its true...

let me explain... 1st my server was running on a linux server but then my video upload limit was slow so i decided to switch to windows server ( my hosting company does it ) and then on windows i could not change file permissions and after that i changed it back to linux

thats when no preview picture comes up on my userbar index page its a broken images as you seen the error image i put on

but neo i deleted the whole folder and put a new folder changed permissions but nothing comes up?

dont know why and you say delete the cache ( for root/cache ) and ( root/dynabar/cache ) which one?

:d thanks for your help... i will be able to work on it after 48 hours because im running the same windows server and put it back on linux to see if that works.

EDIT:just to add that when i access my site

ull see it here http://www.onlineheaven.co.uk/seofed/

if you go there below the ps2 and ps3 picture thumbnails ( on the welcome ) it should show a dynabar created by me and everytime i go to that page i need to right click and clik on (show picture) thats when it shows otherwise it dont?

i seriously cant figure out

let me know if you want a guest user and password. so you can have a look at it but like i said ill get back to you in say about 48 hours as im repeating my procedure again. (but u can have a look at it now if you want) just pm me or leave a reply here.
Free Hosting - Here
Sports Entertainment Online ( A PS3 Online Gaming Community ) - Here
FREE UNLIMITED HOSTING FOR PHPBB MOD MAKERS - PM ME FOR MORE INFO ( MY WAY ON DONATING TO PHPBB )
User avatar
macnish
Registered User
Posts: 4
Joined: Tue Feb 05, 2008 2:50 pm
Location: Sachsen-Anhalt/Germany

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by macnish »

Hey,
I have the following problem.
If I on "Click Here to return to our home page" click I am passed on to
http://xxx.de/.
Which file must I change with it I am passed on to
http://xxx.de/forum/index/?

EDIT:/ Has taken care, it has found.
Last edited by macnish on Tue Feb 12, 2008 10:39 am, edited 1 time in total.
naushadhassam
Registered User
Posts: 506
Joined: Wed Aug 15, 2007 9:57 pm
Contact:

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by naushadhassam »

For some reason on my new server i still can not view the image :S

it comes as a x instead of the preview image :S
Free Hosting - Here
Sports Entertainment Online ( A PS3 Online Gaming Community ) - Here
FREE UNLIMITED HOSTING FOR PHPBB MOD MAKERS - PM ME FOR MORE INFO ( MY WAY ON DONATING TO PHPBB )
User avatar
macnish
Registered User
Posts: 4
Joined: Tue Feb 05, 2008 2:50 pm
Location: Sachsen-Anhalt/Germany

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by macnish »

User's bar generator and Host Script change

Hey,
after the installation User's bar is indicated in the Board overview anew.
I would want the User's bar under
=> User Control Panel => Profiles
is indicated.
  • Edit profile
  • Edit signature
  • Edit avatar
  • Edit account settings
  • User's bar
Now mine asks in which file must I insert the code

Code: Select all

<a href="dynabar/designer/index.php"><img src="dynabar/designer/sample/signature.png" border="0" alt="create a signature"  align="top">&nbsp;Userbars</a>
and where there exactly?
Ciao121
Registered User
Posts: 239
Joined: Wed Jan 28, 2004 1:08 pm

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by Ciao121 »

neocon wrote: There's really not much integration at this point. Only the username and session is being brought into the mod. If there's enough interest I will port it over to the template system so that it fits within the site theme.
Have this been made somewhere? :)
Apri il tuo forum gratuito in 1 minuto.
User avatar
MrMontana
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Sep 03, 2008 7:14 am

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by MrMontana »

I cant see the demo link on your website :cry: :cry:
ttuu
Registered User
Posts: 224
Joined: Wed Feb 13, 2008 6:28 pm

Re: [ALPHA] Userbar Generator and Host Script

Post by ttuu »

How can I translate this mod? I do not see that there is a language.
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”