[ABD] Attachment watermark mod

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
stewaia
Registered User
Posts: 113
Joined: Tue Nov 06, 2007 7:42 pm
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by stewaia »

Excellent concept! Good luck getting everything straight and I look forward to its' release!
-Alex
The Stock Talk.net - Stock Picks, Analysis, and Discussion

"The eyes are the groin of the head." -Dwight Schrute
evilst0rm
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Dec 31, 2007 3:56 pm

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by evilst0rm »

when i try to install and run it i get the following error

Code: Select all

Fatal error: Cannot redeclare class Watermark in C:\xampp\htdocs\phpBB3\includes\watermark\phpWatermark-0.3\phpWatermark.inc.php on line 23
can any one help me out
thanx
Josh18657
Registered User
Posts: 425
Joined: Wed Nov 30, 2005 9:55 pm
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Josh18657 »

evilst0rm wrote:when i try to install and run it i get the following error

Code: Select all

Fatal error: Cannot redeclare class Watermark in C:\xampp\htdocs\phpBB3\includes\watermark\phpWatermark-0.3\phpWatermark.inc.php on line 23
can any one help me out
thanx
Was this a fresh install of phpbb3?
If not it looks like you already have a watermark class declared somewhere.
If so you will have to remove that before this mod will work.
Have you tried to install a different watermark mod?

Josh
I can help you edit your forums at a reasonable price, send a PM if you can't get something figured out here.
G5Club.net
Registered User
Posts: 22
Joined: Wed Oct 31, 2007 8:31 pm

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by G5Club.net »

Is it possible, if thumbnails is enabled for larger images, to have the watermark work on thumbnails as well?

I have the mod installed and tested, works BEATIFULLY... Thank you very much for the mod. Now its just a matter of figuring out how to add them to thumbnails as well ;)... Suggestions as to where to add in a similar code or which file creates the thumbnails within phpBB3 to add in similar code?
Josh18657
Registered User
Posts: 425
Joined: Wed Nov 30, 2005 9:55 pm
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Josh18657 »

G5Club.net wrote:Is it possible, if thumbnails is enabled for larger images, to have the watermark work on thumbnails as well?

I have the mod installed and tested, works BEATIFULLY... Thank you very much for the mod. Now its just a matter of figuring out how to add them to thumbnails as well ;)... Suggestions as to where to add in a similar code or which file creates the thumbnails within phpBB3 to add in similar code?
I'll look into it a bit and see what I can come up with

Josh
I can help you edit your forums at a reasonable price, send a PM if you can't get something figured out here.
webka.eu
Registered User
Posts: 3
Joined: Tue Feb 19, 2008 6:05 pm

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by webka.eu »

after I changed the text, theres no watermark at all..After I installed the MOD the default watermark appeared :cry: do not have a clue what should be a problem..any ideas guys??
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Stitch625 »

Screen Shots please
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Stitch625 »

Anyone know why this mod is not working at all on my forums. I did the file edit to message parser and uploaded the files that came with the mod but no watermark appears on my attachment.
saaiberke
Registered User
Posts: 1126
Joined: Wed Jul 20, 2005 8:13 am
Location: Gent/Belgium
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by saaiberke »

Maybe because of this?
required the GD2 php module to be installed
Doesn't work on my board(s) neither.....

Grtz,

Nic
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Stitch625 »

What is GD2.php? Is it something I can download? or is this something that is required by my host?
Josh18657
Registered User
Posts: 425
Joined: Wed Nov 30, 2005 9:55 pm
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Josh18657 »

Stitch625 wrote:What is GD2.php? Is it something I can download? or is this something that is required by my host?
installed by the host

make a file called info.php
in it put

Code: Select all

<?php
phpinfo();
?>
Put the file on the web site
Browse to the file with your browser

look for something that looks like the following
make sure GD Version is over 2.0

Image
I can help you edit your forums at a reasonable price, send a PM if you can't get something figured out here.
updown
Registered User
Posts: 542
Joined: Sat Jan 05, 2008 6:53 am

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by updown »

or just click on php-information in the system-tab of the acp... 8-)
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Stitch625 »

Ok here is what I have.
GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)

So...any other ideas why it wont work? Thanks
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by Stitch625 »

Alright, I got it working but there are some problems. The only time the watermark works is if you click the "Add the file" It doesn't work if you just hit "submit" This isn't good because many users just click the submit button once they select their file. Also the water mark text is so tiny you can barely see it. Is there a way to increase the text size? One more thing, I have the position set to BM but it seems like the watermark is always being set to the bottom left.

This is a great mod and would really love to get this working. Thanks
User avatar
alecrust
Registered User
Posts: 348
Joined: Thu Mar 27, 2008 11:24 am
Location: London, UK
Contact:

Re: [BETA] Attachment watermark mod

Post by alecrust »

The download link is broken on your site.
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”

cron