[ABD] Medal System MOD for phpBB3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Angry_Sun
Registered User
Posts: 430
Joined: Fri Aug 01, 2008 2:17 am
Location: Dry Dry Desert
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Angry_Sun » Wed Aug 18, 2010 8:40 pm

"View Details" --> Redirects user to the groups page.

Why is this? What can I change to fix this?

Gino
Registered User
Posts: 124
Joined: Sun Mar 21, 2010 2:39 pm
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Gino » Thu Aug 19, 2010 3:15 pm

Current Features
Dynamic multiple images
thanks a lot for this great mod..

i just wonder how this dynamic multiple images work ?
i installed it in localhost and everything was fantastic.. except the dynamic multiple images..
i couldn't understand it and how could work ?

can anyone help. plz.. :oops:

Draig013
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Aug 20, 2010 4:35 pm

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Draig013 » Fri Aug 20, 2010 4:49 pm

Apologies if this is obvious, I'm a total beginner at this. The fact the mod works at all for me is a minor miracle. I have it all installed, but a problem occurs with display and I wonder if someone could point me in the direction of a fix. I'd be very grateful.

On the Board Index page or inside individual boards I get { MEDALS_VIEW } at the top, between FAQ and Members, not a Medals hyperlink. If I click into a thread, this becomes Medals, but it doesn't have an icon next to it in either place.

Obviously I did something wrong, but what! Again, many thanks and apologies if it's obvious.

User avatar
Greyhound76
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Nov 30, 2008 6:56 pm
Location: Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Greyhound76 » Sat Aug 21, 2010 10:03 am

Hi,

I have the medal mod installed and I only now noticed that when you click on profile on the award-Info: It looks very briefly the details, then you are thrown on the group page. Can someone please help me there. I used a prosilver-style.

Thanks for the Greyhound

User avatar
Greyhound76
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Nov 30, 2008 6:56 pm
Location: Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Greyhound76 » Sun Aug 22, 2010 8:29 pm

*push*

User avatar
Greyhound76
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Nov 30, 2008 6:56 pm
Location: Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Greyhound76 » Mon Aug 23, 2010 10:22 pm

*push*

User avatar
Greyhound76
Registered User
Posts: 69
Joined: Sun Nov 30, 2008 6:56 pm
Location: Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Greyhound76 » Thu Aug 26, 2010 11:07 am

No one can really help me? *push*

User avatar
Gremlinn
Registered User
Posts: 2133
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am
Location: Rochester, NY
Name: Nathan

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Gremlinn » Thu Aug 26, 2010 4:11 pm

Looks like you might have an error in the edits for that section. I don't see how it should bring you to the groups page otherwise.

User avatar
Gremlinn
Registered User
Posts: 2133
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am
Location: Rochester, NY
Name: Nathan

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by Gremlinn » Thu Aug 26, 2010 4:16 pm

I would like to thank everyone that has continued to offer assistance for this mod. Your support is much appreciated. I am sorry that I have been away for so long. But, life has taken over. I have changed jobs and have a home business starting up. Not to mention the family likes my attention.

User avatar
darkonia
Registered User
Posts: 1901
Joined: Tue May 13, 2008 1:10 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by darkonia » Thu Aug 26, 2010 4:27 pm

Gremlinn wrote:Looks like you might have an error in the edits for that section. I don't see how it should bring you to the groups page otherwise.
i have the same bug since a long time and all my edits are perfect.
MMOG-Heaven - Das Gaming Portal
Community bedeutet Gleichgesinnte finden - MMOG-Heaven ist Deine Community! Von Spielern für Spieler bietet Dir dieses Portal genau das, was ein Spieler braucht. Bleibe ständig informiert, finde die neuesten MMORPGs, oder suche die frischesten News aus der Welt des Online Gamings - dieses und vieles mehr erwartet Dich auf MMOG-Heaven.

wolfman24
Registered User
Posts: 387
Joined: Tue Mar 07, 2006 12:07 pm

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by wolfman24 » Thu Aug 26, 2010 5:15 pm

And for me it works fine. Maybe you have conflicting JavaScript code installed in your forum by other mods. Try disabling all those other JavaScript code in you overall_header and see if it is working.

User avatar
darkonia
Registered User
Posts: 1901
Joined: Tue May 13, 2008 1:10 pm
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by darkonia » Thu Aug 26, 2010 5:31 pm

nothing todo with js code in my header...
MMOG-Heaven - Das Gaming Portal
Community bedeutet Gleichgesinnte finden - MMOG-Heaven ist Deine Community! Von Spielern für Spieler bietet Dir dieses Portal genau das, was ein Spieler braucht. Bleibe ständig informiert, finde die neuesten MMORPGs, oder suche die frischesten News aus der Welt des Online Gamings - dieses und vieles mehr erwartet Dich auf MMOG-Heaven.

merfed
Registered User
Posts: 25
Joined: Sat Jul 10, 2010 12:05 pm

Re: [Beta] Medal System MOD for phpBB3

Post by merfed » Fri Aug 27, 2010 11:18 am

When I go to award a medal, or nominate a user for one specifically at this url: http://SITENAME.org/medals.php?m=awarded&u=6 (can be any user id), it just goes to a white page. Nothing loads on this page, just empty. Any ideas? I've checked everything, and can't figure it out.

User avatar
jsoni
Registered User
Posts: 355
Joined: Mon Aug 02, 2010 3:55 pm
Location: Mauritius
Contact:

URGENT PLEASE ..Medals_System_MOD_0.1

Post by jsoni » Sat Sep 04, 2010 2:37 pm

hey friends,

I am having some trouble.... i dont know whats wrong but i have installed Medals_System_MOD_0.11.1 for trial in other forums and it was working fine.. after that i have installed in my running forums but it gives error when i try to go to Medal control panel

Code: Select all

template->_tpl_load_file(): File ./styles/prostylize_darkgrey/template/breadcrumbs.html does not exist or is empty
I don't know why it gives this error in fact i have installed in same style in my dummy forums for test..

didi i make any mistake during modification? or there is something else

PLEASE PLEASE PLEASE help me to short out this soon......please

WAITING.................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
PM me for phpbb modification
Not phpbb or php master but can help you to gain my knowledge.
On your own risk :)
For graphics and animation PM me.
Forum:http://www.pixelandgrain.in/

mitchboy999
Registered User
Posts: 125
Joined: Tue Jan 20, 2009 1:48 pm

Re: URGENT PLEASE ..Medals_System_MOD_0.1

Post by mitchboy999 » Sun Sep 05, 2010 5:19 am

jsoni wrote:hey friends,

I am having some trouble.... i dont know whats wrong but i have installed Medals_System_MOD_0.11.1 for trial in other forums and it was working fine.. after that i have installed in my running forums but it gives error when i try to go to Medal control panel

Code: Select all

template->_tpl_load_file(): File ./styles/prostylize_darkgrey/template/breadcrumbs.html does not exist or is empty
I don't know why it gives this error in fact i have installed in same style in my dummy forums for test..

didi i make any mistake during modification? or there is something else

PLEASE PLEASE PLEASE help me to short out this soon......please

WAITING.................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
It just means you haven't copied the files from root over. Remember to rename "prosilver" to "prostylize_darkgrey" inside the mod folder.

Tell me if that worked ;)

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”