[ABD] Ratings for topics

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Mitch1063 »

Sorry you feel that way
when you say to me
It was all I could do... If you are aware of PHP syntax perhaps you could correct it too...
Basically you said I give up you fix it.

By the way

It didn't work, I will have to wait until next version hopefully it changes.
Have a nice day
Last edited by Mitch1063 on Mon Mar 10, 2008 4:54 am, edited 1 time in total.
hp_solomon
Registered User
Posts: 269
Joined: Wed Mar 30, 2005 8:06 am

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by hp_solomon »

any updates for the new release? :)
User avatar
TheUniqueTiger
Registered User
Posts: 303
Joined: Wed Sep 05, 2007 7:57 pm
Location: India
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by TheUniqueTiger »

I can say that the new version is still some time away... At least 10-20 days!
You have only One Life... So before you are History, make sure you make it to the History books! - TheUniqueTiger
idiotnesia
Registered User
Posts: 509
Joined: Sun Jun 18, 2006 10:58 am
Location: www.phpbbindonesia.com
Name: Pungky Putra
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by idiotnesia »

TheUniqueTiger wrote:I can say that the new version is still some time away... At least 10-20 days!
it looks like you're very busy right now :D
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

any 1 for the help here?

I installed this mod n m getting error on line 669 in viewtopic.php n the line is-

Code: Select all

	,'TOPIC_RATING' => $topic_data['topic_rating'],
which has to be added according to the mod

Code: Select all

	//MOD Ratings for topics
	,'TOPIC_RATING' => $topic_data['topic_rating'],
	'TOPIC_RATING_TOTAL_VOTES' => $topic_data['topic_rating_total_votes'],
	'RATING_ICONS' => get_rating_img($topic_data['topic_rating'], $topic_data['topic_rating_total_votes']),
	'RATING_MESSAGE' => $rating_message,
	//show ratingbox only for authorised user who is registered and has not rated, also show only if rating is not locked and topic is not locked
	'S_RATING_BOX' => $auth->acl_get('f_post',$forum_id) && $topic_data['topic_rating_status'] == ITEM_UNLOCKED && $topic_data['topic_status'] == ITEM_UNLOCKED && ($user_is_registered && !$user_has_rated) && $topic_data['topic_poster'] != $user->data['user_id'],
	'RATING_BOX' => ($user_is_registered && !$user_has_rated) ? make_ratingbox($topic_id) : '',
	'U_RATING_SUBMIT' => ($user_is_registered && !$user_has_rated) ? "{$phpbb_root_path}ratetopic.$phpEx" : ''
	//END MOD
User avatar
TheUniqueTiger
Registered User
Posts: 303
Joined: Wed Sep 05, 2007 7:57 pm
Location: India
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by TheUniqueTiger »

Ok, I'm getting many such install errors as syntax errors... I've already thought that for the next version I'll change the edits to place them in between the array elements instead of the end.

For the moment you may try using the same edit which is causing problems as an 'Add-before' edit using the same 'Find' line, but remove the first comma of the first line to be added.
You have only One Life... So before you are History, make sure you make it to the History books! - TheUniqueTiger
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

***edited***
Last edited by Surf007 on Tue Mar 11, 2008 6:40 pm, edited 1 time in total.
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

TheUniqueTiger wrote:but remove the first comma of the first line to be added.
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

TheUniqueTiger wrote:but remove the first comma of the first line to be added.
Can u plz explain this?
User avatar
TheUniqueTiger
Registered User
Posts: 303
Joined: Wed Sep 05, 2007 7:57 pm
Location: India
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by TheUniqueTiger »

When you are doing this Add-before edit as I have said before, the lines that you are adding, starting with

Code: Select all

   //MOD Ratings for topics
   ,'TOPIC_RATING' => $topic_data['topic_rating'],
on the second line, which is practically the first line, remove the comma at the start.
You have only One Life... So before you are History, make sure you make it to the History books! - TheUniqueTiger
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

Even after doing the given edit, It gives me error on the same line as in this line

,'TOPIC_RATING' => $topic_data['topic_rating'],

even after removing comma, Rest all the edits working perfectly fine. Showing me rating collumn in viewforum and in search.

Just viewtopic edit gives error. Wat will you suggest, should i let all other edits remain by the time you fix this one or i i use backed up files?
User avatar
TheUniqueTiger
Registered User
Posts: 303
Joined: Wed Sep 05, 2007 7:57 pm
Location: India
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by TheUniqueTiger »

PM me your edited file (at least 5-10 lines before and after the edited section). I'll look into it.
You have only One Life... So before you are History, make sure you make it to the History books! - TheUniqueTiger
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

I messaged you the file.
Surf007
Registered User
Posts: 141
Joined: Wed Jun 20, 2007 1:16 pm

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Surf007 »

Gr8 MOD, Thanks a lot TUT,

I want one change in it, i.e. I wld like to rate topics which i have posted myself n that feature is not here in this.

I'm running a videos site n i post most of them, so to let members know how is this one i need to get this feature.

Is there any simple change can do this or it needed a bit time?
Last edited by Surf007 on Thu Mar 13, 2008 2:10 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [BETA] Ratings for topics

Post by Mitch1063 »

TheUniqueTiger wrote:Ok, I'm getting many such install errors as syntax errors... I've already thought that for the next version I'll change the edits to place them in between the array elements instead of the end.

For the moment you may try using the same edit which is causing problems as an 'Add-before' edit using the same 'Find' line, but remove the first comma of the first line to be added.
When do you think the new version will be released?
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”