[ABD]RSS News Ticker 0.1.1

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
Hippie459MN
Registered User
Posts: 919
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:13 pm
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Hippie459MN »

shinzo wrote:any chance o use it with Glacier styles? ;)
I am and it works great. ;)

shinzo
Registered User
Posts: 27
Joined: Sun Mar 16, 2008 6:05 am

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by shinzo »

Hippie459MN wrote:
shinzo wrote:any chance o use it with Glacier styles? ;)
I am and it works great. ;)
is it true?
i'll give it a go then!

do you encounter any errors?

tupeu
Registered User
Posts: 320
Joined: Wed Jul 25, 2007 5:47 pm
Location: roFLmania
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by tupeu »

this is great mod bu8t in firefox it looks really big :O

can we use multiple rss feeds?
how to make the text bigger, colored?

User avatar
Hippie459MN
Registered User
Posts: 919
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:13 pm
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Hippie459MN »

tupeu wrote:this is great mod bu8t in firefox it looks really big :O

can we use multiple rss feeds?
how to make the text bigger, colored?
I have since removed this mod cause it started giving me problems in FireFox and stuff and never found a solution and have since installed this mod here... http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=598734

It works and looks a lot better I think and you can add up to 10 feeds. ;)

rabidcrackmonkey
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Aug 16, 2008 1:17 am

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by rabidcrackmonkey »

Love the mod thus far but with one (probably minor) issue.

I have a test forum set up which is currently running 3.0.1 and my main forum which is running a fairly modded 3.0.2. I installed this mod on both forums and I am having the same problem with both. The mod works like it should on the subsilver style. I get the title line on prosilver but there is no ticker. I have both styles available on the main board with the default set to subsilver (I use prosilver myself).

To see what I am referring to...
The default style for the main board is set to subsilver: http://www.atriumforum.com
The default style for the test forum is set to prosilver: http://www.atriumforum.com/testforum

Can anyone point me in the right direction?

Waffle Slayer
Registered User
Posts: 24
Joined: Wed Jun 04, 2008 5:06 am

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Waffle Slayer »

"Sorry, unable to connect to the RSS file"

Mod was easy to install. However, every RSS feed I put in(including the default slashdot) it shows the above error.

Any thoughts?

Brooksy87
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Apr 28, 2008 4:40 pm

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Brooksy87 »

I'm having a similar problem too.
I like this mod, very simple and doesn't inflect with anything major. But i have the issue where..

I put th eURL of the RSS feed i want in rss.php when i refresh templates etc the Title of where it's from shows up but no ticker or news inside is showing? anyone know of a fix? or what im doing wrong? or is it a bug?

thanks,

Brooksy87
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Apr 28, 2008 4:40 pm

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Brooksy87 »

Also, Is it possible to make the font bigger of the news that tickers, (from seeing in your screenshot it looks a little small)
And centering the news that tickers?

Brooksy87
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Apr 28, 2008 4:40 pm

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Brooksy87 »

Brooksy87 wrote:I'm having a similar problem too.
I like this mod, very simple and doesn't inflect with anything major. But i have the issue where..

I put th eURL of the RSS feed i want in rss.php when i refresh templates etc the Title of where it's from shows up but no ticker or news inside is showing? anyone know of a fix? or what im doing wrong? or is it a bug?

thanks,
Ok, regarding my problem, it seemed to of sorted itself out. I didn't make any changes of updates, but i guess i left the mod running live for 2 days and i came on today and saw it was working fine.
Thanks for this mod great addition to peoples forums!

Only one issue which others are needing, is making the font bigger, bolder and centreing it too. Is this possible anyone? Can anyone help with this as i think the author is away/busy?

porkchop87
Registered User
Posts: 16
Joined: Thu Jul 31, 2008 3:42 pm
Location: Canada
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by porkchop87 »

Everything seems to be edited fine but when I upload the edit in the index.php file with

Code: Select all

include($phpbb_root_path . 'newscenter/rss.' . $phpEx);
I get the following error:

Fatal error: Call to undefined function: iconv() in /mnt/w0805/d22/s14/b02dc55d/www/oklahomacitythunderforum.com/newscenter/lastRSS.php on line 103

ffarhann
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Jun 06, 2008 9:53 am
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by ffarhann »

It is not working for me

Please check the following

http://www.bigwicket.com/

i am looking for your help

Thanks

User avatar
DBM
Registered User
Posts: 159
Joined: Tue Oct 25, 2005 10:29 pm
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by DBM »

Hi t27duck, great mod. 8-)

I'm using it with my board's RSS feed to create a latest posts ticker: http://www.ravetalk.co.uk/forum/

But occasionally I'm getting error messages like this at the top of the page:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /newscenter/lastRSS.php on line 103: Undefined property: lastRSS::$rsscp
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3812: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3213)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3814: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3213)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3815: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3213)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3816: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3213)

It's an intermittent problem, so I have no idea what is causing it - but as you can see, the problem seems to be in line103 of lastRSS.php.

Also I'd like to be able to put more information about each post in the ticker, such as name of poster, time of post, forum etc. The RSS feed does supply this information, so it's a question of being able to extract and format it.

Many thanks for your help. :)

User avatar
DragonMaster1
Registered User
Posts: 994
Joined: Tue Aug 17, 2004 11:04 am
Name: Terry
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by DragonMaster1 »

Is it possible to use more than one feed in this?

User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by uk_martin »

Some questions if I may...

1. I need to place 3 Scrolling RSS blocks on a portal (Board3 Portal in my new site) to provide the scrolling news similar to what I have in my current site - www.brummiesfans.com/ Can this be done with this MOD?

2. Does this MOD support RSS1 & RSS2?

3. Can the MOD be placed into the Board3 portal page?

Thanks

Martin

User avatar
Jo Ann
Registered User
Posts: 209
Joined: Wed Dec 10, 2003 2:00 am
Location: Western PA
Contact:

Re: [BETA]RSS News Ticker 0.1.1

Post by Jo Ann »

in 3.0.4 prosilver, i could not find the line:

Code: Select all

	<br style="clear: both;" />
<br />


so i put the code after line:

Code: Select all

<p style="display: none;"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
and before that </div>

and when i went to feature i put the info in and made the color black but all i got was the station text under my forum name in the header. is there some where else i should put

Code: Select all

<div class="navbar">
<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
<marquee behavior="scroll" direction="left" width="100%" scrollamount="3">
<font color="#{FORUM_COLOR}"><b>{NEWS_FORUM}&nbsp;</font>
<font color="#{WORLD_COLOR}">{NEWS_WORLD}&nbsp;</font>
<font color="#{SPORT_COLOR}">{NEWS_SPORT}</font>
</marquee>
<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
</div>
thanx
Jo Ann

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”