[ABD] Knowledge Base 0.2.14

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
afredericks
Registered User
Posts: 33
Joined: Wed Aug 08, 2007 3:01 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by afredericks » Wed Apr 09, 2008 6:42 pm

I got it working fine -

One last question,

Is it possible to have the body of the article display in the Reference Post?

annepenullar
Registered User
Posts: 137
Joined: Sun Oct 21, 2007 7:01 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by annepenullar » Fri Apr 11, 2008 11:46 pm

Is there a way to allow attachments on this mod?

foxxy_fae
Registered User
Posts: 65
Joined: Sun Jan 12, 2003 6:46 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by foxxy_fae » Mon Apr 14, 2008 4:30 pm

#1136 - Column count doesn't match value count at row 1
could someone maybe post the fix for this error. i can't even start this mod until i get the database errors figured out :roll:

btw the error comes up when i try to run the following...
INSERT INTO `phpbb_kb_config` (`config_name`, `config_value`) VALUES
('kb_title', '', 1),
('kb_description', '', 1),
('post_subject', '', 1),
('post_message','', 1),
('index_topics', '3', 0),
('topic_type', '0', 0),
('post_user', '2', 0),
('kb_mode', '1', 0),
('cache_time', '3600', 0),
('activ_types', '1', 0),
('show_post_edit', '1', 0),
('update_post', '1', 0);

Sisem
Registered User
Posts: 121
Joined: Fri May 25, 2007 11:52 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Sisem » Mon Apr 14, 2008 9:37 pm

foxxy_fae wrote:could someone maybe post the fix for this error. i can't even start this mod until i get the database errors figured out :roll:
Try this:

Note the ,'is_dynamic' on the first line in the brackets.

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_kb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES
	('kb_title', '', 1),
	('kb_description', '', 1),
	('post_subject', '', 1),
	('post_message','', 1),
	('index_topics', '3', 0),
	('topic_type', '0', 0),
	('post_user', '2', 0),
	('kb_mode', '1', 0),
	('cache_time', '3600', 0),
	('activ_types', '1', 0),
	('show_post_edit', '1', 0),
	('update_post', '1', 0);
Nick

foxxy_fae
Registered User
Posts: 65
Joined: Sun Jan 12, 2003 6:46 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by foxxy_fae » Mon Apr 14, 2008 11:43 pm

nope didn't work. that just brings up another error...
#1054 - Unknown column 'is_dynamic' in 'field list'
thanks anyway.

User avatar
Draygon
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:30 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Draygon » Tue Apr 15, 2008 2:47 am

That didn't work for me either, but this did. Looks like a variable from the previous entry was left out.

I have no idea if this is correct or not, but it added successfully for me and I haven't noticed any problems...

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_kb_config` (`config_name`, `config_value`, `config_type`) VALUES
   ('kb_title', '', 1),
   ('kb_description', '', 1),
   ('post_subject', '', 1),
   ('post_message','', 1),
   ('index_topics', '3', 0),
   ('topic_type', '0', 0),
   ('post_user', '2', 0),
   ('kb_mode', '1', 0),
   ('cache_time', '3600', 0),
   ('activ_types', '1', 0),
   ('show_post_edit', '1', 0),
   ('update_post', '1', 0);
Image

User avatar
tas2580
Registered User
Posts: 295
Joined: Wed May 30, 2007 1:56 am
Location: Stuttgart, Germany
Contact:

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by tas2580 » Tue Apr 15, 2008 2:47 am

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_kb_config` (`config_name`, `config_value`, `config_type`) VALUES
	('kb_title', '', 1),
	('kb_description', '', 1),
	('post_subject', '', 1),
	('post_message','', 1),
	('index_topics', '3', 0),
	('topic_type', '0', 0),
	('post_user', '2', 0),
	('kb_mode', '1', 0),
	('cache_time', '3600', 0),
	('activ_types', '1', 0),
	('show_post_edit', '1', 0),
	('update_post', '1', 0);

User avatar
Draygon
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:30 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Draygon » Tue Apr 15, 2008 4:29 am

I am running into a small problem myself.

I have full access to go in and create articles on my forum and they preview fine. But after they post, when I try to go back into them I get a 404 file not found error for every one.

Cache is cleared, permissions are set, files are uploaded, styles have been edited. I can't think of anything else that I've missed...

Any thoughts?
Image

Sisem
Registered User
Posts: 121
Joined: Fri May 25, 2007 11:52 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Sisem » Tue Apr 15, 2008 9:54 am

Draygon wrote:That didn't work for me either, but this did. Looks like a variable from the previous entry was left out.

I have no idea if this is correct or not, but it added successfully for me and I haven't noticed any problems...
Sorry, my mistake. I looked at the wrong config table. I knew I'd had the same issue when installing mine and that it needed the 3rd table name in there.

Nick

chevall
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Mar 20, 2008 6:07 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by chevall » Tue Apr 15, 2008 11:04 am

I´m sorry for my question; i dont even know if tou have already answered it, but i installed the last version, i had some some erros in the table squerys, but i could install the all mod; The problem is that i dont have any button on page to add an article... :?

Is it an error on the table squery? How may i fix this?

Thank you.

P.S. I've already give the permissions to all users ( but tje permissions only appear for users, not for administrators ou moderators...)

Sorry for my English, i'm Portuguese...

User avatar
Draygon
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:30 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Draygon » Tue Apr 15, 2008 12:23 pm

@ chevall

Have you been able to add all the SQL tables correctly? Any errors at all?

The permissions were the last thing I did. I made sure all the edits worked fine, the files were uploaded, and the database tables were all added. Then when I went into Groups' Permissions, the tab was there for Administrator.
Image

chevall
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Mar 20, 2008 6:07 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by chevall » Tue Apr 15, 2008 2:04 pm

I´ll try it again...

Thanks Dragon!

chevall
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Mar 20, 2008 6:07 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by chevall » Tue Apr 15, 2008 2:56 pm

I still dont have that tha t button to add an article: Now it appears the sections areas, but everytime i try to access them it goes to a blank page for what it should be: http://alldragonsforum.net/forum/knowle ... rie-1.html.

Is there any special especificatios i should do it in the configuartion area? IParticualry on the post template area of configuation zone of the Mini Knoeladge base?

Thanks a lot for your help!

P.S. - I dont see any add article button on the knowledge page... :(

User avatar
Draygon
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:30 am

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by Draygon » Tue Apr 15, 2008 5:23 pm

I'm assuming you purged the cache after all the changes again and checked the Groups' Permissions again?

The "Page Cannot Be Displayed" error you're getting is the same problem I'm having right now ;)
Image

chevall
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Mar 20, 2008 6:07 pm

Re: [BETA] Mini Knowledge Base

Post by chevall » Tue Apr 15, 2008 7:42 pm

So...Anyone can help us? :(

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”