[ABD] Forum Statistics 0.3.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Lisbon
Registered User
Posts: 825
Joined: Wed Jan 30, 2008 12:28 pm
Location: Zermatt

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Lisbon » Tue Jun 24, 2008 2:29 pm

TheUniqueTiger wrote:...

MOD Addons
[*]User Online Time - (shows statistics about the top users by the time they are logged in) - based on my MOD User Online Time[/list]...
But thet mod dont works

Fisch.666
Registered User
Posts: 219
Joined: Sat Jul 30, 2005 10:58 am

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Fisch.666 » Thu Jun 26, 2008 3:12 pm

Hi!

How can i make a statistic for the most ignored users? Are there any templates for an statistik module? Thanks in advance for an reply.

User avatar
BizimPencere
Registered User
Posts: 396
Joined: Sat Aug 25, 2007 8:31 pm

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by BizimPencere » Sat Jun 28, 2008 7:12 am

Its this mod subsilver2 compatible?
www.phpbbturkiye.net | Turkish phpBB3 support and development

Fisch.666
Registered User
Posts: 219
Joined: Sat Jul 30, 2005 10:58 am

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Fisch.666 » Sat Jun 28, 2008 8:24 am

Hi!

Not really, but you can use this fix to get the statistics to work with the subsilver 2 template:
canadaka wrote:I just thought of a great solution until a subsilver mod is released.
Add this bit of code to the fs.php

REPLACE
$user->setup('fs');
WITH
$user->setup('fs', 1);

This will force the prosilver style for just that page. Example: http://www.canadaka.net/forums/fs.php

kaper dk
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Jan 07, 2008 12:23 am

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by kaper dk » Sun Jun 29, 2008 6:11 pm

What could i be doing wrong here?

Fatal error: Cannot redeclare get_formatted_filesize() (previously declared in /home/kaper/public_html/includes/functions.php:204) in /home/kaper/public_html/includes/functions_fs.php on line 330

It says that when i press on Statics, any ideas? thanks for reading :)

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5413
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Marc » Sun Jun 29, 2008 7:27 pm

Open the following files (all at once or one after each other):
includes/functions_fs.php
fs/fs_contributions.php
fs/fs_basic.php

Do a search and replace in all of the three files. Search for "get_formatted_filesize" and replace with "get_formatted_filesize_fs".

This should get your stats running on phpbb3.0.1

Another fix that cleans some "Undefined variable"-errors:
Open the following file:
fs/fs_activity.php

Search and replace "current_title" with "current_topic"

kaper dk
Registered User
Posts: 24
Joined: Mon Jan 07, 2008 12:23 am

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by kaper dk » Sun Jun 29, 2008 8:06 pm

Thanks man! you rock my world :D

User avatar
justhink
Registered User
Posts: 55
Joined: Fri Jun 29, 2007 10:26 pm
Name: Saugata Datta

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by justhink » Tue Jul 01, 2008 6:21 pm

Is there any Chance to add Status Support for Country Flag 1.0.0, with Graph,,

Thanks for this grate mod.

User avatar
*Capmaster*
Registered User
Posts: 159
Joined: Tue Mar 20, 2007 5:00 pm
Location: Albuquerque, NM
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by *Capmaster* » Wed Jul 02, 2008 4:13 pm

Nice mod! 8-)

Just one problem - When I select the Monthly Statistics under periodic statistics, PHP times out saying the max. execution time of 30 seconds has been exceeded.

I'm going to change my php.ini file on the server with a value of 60 seconds and see if that helps. I think it's because we have over 230,000 posts and it is just choking on it trying to gather the stats.

Edit: That did the trick. But I think I'll bump it up another 30 seconds. It's running close to the time limit.

We're running on a dedicated server. I wonder how the folks running a shared host are getting this to work :shock:

User avatar
Trinity
Registered User
Posts: 474
Joined: Wed Dec 11, 2002 10:06 pm
Location: Hollywood, CA

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Trinity » Tue Jul 08, 2008 10:51 pm

You don't have to have the user online time and gender mod installed for this to work, right? I've read this entire thread and can't seem to come up with a solution for the 'blank page' issue. I know, it's mentioned in abundance here but there is no specific fix. Everything in my ACP is working wonderfully, however.
Shop smart, shop S-mart.

User avatar
thomas.d
Registered User
Posts: 209
Joined: Thu Jan 03, 2008 10:14 pm
Location: Germany

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by thomas.d » Wed Jul 09, 2008 6:42 pm

Trinity wrote:You don't have to have the user online time and gender mod installed for this to work, right?
No, it works without them. I've installed the mod and got it working ;) and afterwards I installed the user online time addon, which works fine as well.
Trinity wrote:I've read this entire thread and can't seem to come up with a solution for the 'blank page' issue. I know, it's mentioned in abundance here but there is no specific fix. Everything in my ACP is working wonderfully, however.
As far as I remember blank pages are most often caused by some editing faults, i.e. blank lines or blank spaces at the very beginning / the very end of php.files.
Best Regards

Thomas

Deutsche Sprachdateien für
[Alpha] phpBB Calendar 0.0.8 (alightner) | [RC] phpBB Arcade 1.0.RC8 |
ACP Add User MOD 1.0.0 |

User avatar
Behzad_Oblivion
Registered User
Posts: 126
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:14 pm
Location: Iran, Tehran
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Behzad_Oblivion » Thu Jul 10, 2008 8:26 am

I have installed it completely and perfectly but it doesn't work

In IE it says
HTTP 500 - Internal server error
and in FireFox it load a page with zero size and empty source

please help
thanks
My MOD: Hidden Smilies - Please PM me your suggestions
~BehzadSh~

User avatar
Behzad_Oblivion
Registered User
Posts: 126
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:14 pm
Location: Iran, Tehran
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Behzad_Oblivion » Thu Jul 10, 2008 9:34 am

I have checked every step.
Nothing missed. :roll:
what should I do :cry:
My MOD: Hidden Smilies - Please PM me your suggestions
~BehzadSh~

User avatar
Behzad_Oblivion
Registered User
Posts: 126
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:14 pm
Location: Iran, Tehran
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Behzad_Oblivion » Thu Jul 10, 2008 10:52 am

To those who use phpbb 3.0.1
Look at this post and do whatever it said ;)
viewtopic.php?f=70&t=596634&st=0&sk=t&sd=a&start=390#p5458435
It'll work. I swear :mrgreen:
Last edited by Behzad_Oblivion on Thu Jul 10, 2008 11:27 am, edited 3 times in total.
My MOD: Hidden Smilies - Please PM me your suggestions
~BehzadSh~

User avatar
Behzad_Oblivion
Registered User
Posts: 126
Joined: Sat Mar 22, 2008 9:14 pm
Location: Iran, Tehran
Contact:

Re: [BETA] Forum Statistics 0.3.0

Post by Behzad_Oblivion » Thu Jul 10, 2008 10:54 am

NeoID wrote: Hope this helps, if you still can't get it running, please post the exact error-messages you get...
God luck
thanks for your useful help ;)

and there other error that I've found
Page: .../fs.php?i=activity&mode=forums (forum activity -> forums statics)
Error: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_activity.php on line 112: Undefined offset: 0

Page: .../fs.php?i=activity&mode=topics (forum activity -> topics statics)
Error: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_activity.php on line 264: Undefined offset: 0

Page: .../fs.php?i=activity&mode=users (forum activity -> users statics)
Error: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_activity.php on line 383: Undefined index: normal

Page: .../fs.php?i=contributions&mode=attachments (Forum Contributions -> Attachments Statistics)
Errors: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_contributions.php on line 99: Undefined offset: 0
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_contributions.php on line 126: Undefined offset: 0
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_contributions.php on line 151: Undefined offset: 0
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/fs/fs_contributions.php on line 178: Undefined offset: 0
My MOD: Hidden Smilies - Please PM me your suggestions
~BehzadSh~

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”