[ABD] AJAX Quick Edit

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
Jonnsn
Registered User
Posts: 34
Joined: Mon Jun 25, 2007 7:59 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Jonnsn »

ok - i think i got it out.
This issue seems to appear due to your portal.
Your board uses a file called "portal/portal_viewtopic_body.html" so you have to edit this one and not the "normal" viewtopic_body.html. Try if this works - perhabs other files also are others because of the portal... ;)
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Kamahl19 »

works with phpbb3.0.1 ?
ihermit
Registered User
Posts: 251
Joined: Wed Mar 05, 2008 4:26 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by ihermit »

Jonnsn wrote:ok - i think i got it out.
This issue seems to appear due to your portal.
Your board uses a file called "portal/portal_viewtopic_body.html" so you have to edit this one and not the "normal" viewtopic_body.html. Try if this works - perhabs other files also are others because of the portal... ;)
That makes sense!
I shoulda thought of that, thanks! ?
Testing now~
Edit: Jackpot!
It works =D
Thanks so much for helping, I was really stumped by that!
Jonnsn
Registered User
Posts: 34
Joined: Mon Jun 25, 2007 7:59 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Jonnsn »

No Problem - glad it worked ;)

@ Kamahl19: I think so - though i still have it only installed on a 3.0.0 - having Problems?
Rorshack
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jan 30, 2008 6:35 pm

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Rorshack »

Humm, I tried to install 3 times, the quick edit dont appear, but the code is there... :/

Viewsource of the page:

Code: Select all

<li class="quick-edit-icon"><a href="#" id="quick_edit564321" onclick="quick_edit(564321); return false;" title="{ QUICKEDIT_POST }"><span>{ QUICKEDIT_POST }</span></a></li>
Jonnsn
Registered User
Posts: 34
Joined: Mon Jun 25, 2007 7:59 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Jonnsn »

cleared all caches?
look in the imagesets in ACP->styles of your template. Is the button listed there with its correct image?
Rorshack
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jan 30, 2008 6:35 pm

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Rorshack »

Now its ok.

Thanks :)
User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1994
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by spaceace »

would it be possible for the quick edit to show the edit info? like how many times and who edited the post?
Urmelinho
Registered User
Posts: 28
Joined: Sat Dec 22, 2007 8:03 pm

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Urmelinho »

i have a problem with this mod. I can edit the post but when i try to save the change, the post doesn`t save.I click at Save but nothing. no action. Why?
Link: http://forum.romanager.ej.am
Sorry for my English
mykee
Registered User
Posts: 271
Joined: Thu Jun 07, 2007 9:46 pm

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by mykee »

Any final solution for font size problem under subsilver2? :roll:
Stylesheet.css modify working? :roll:
Forke
Registered User
Posts: 102
Joined: Fri Feb 08, 2008 6:03 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Forke »

Mykee, I posted the solution some time ago...
My first validated mod!
Adaptive Quick Search
chitgoks
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:27 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by chitgoks »

i tried this myself but nothing shows up the problem is the image link of quick edit is no where to be seen

i have added all requirements in viewtopic_body.html (kept going through them 10x) already

added quickedit.html
added div attribute
added the hyperlink+img beside the edit link

my forum is at http://chitgoks.com/forums
Jonnsn
Registered User
Posts: 34
Joined: Mon Jun 25, 2007 7:59 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by Jonnsn »

Jonnsn wrote:cleared all caches?
look in the imagesets in ACP->styles of your template. Is the button listed there with its correct image?
a link to your forums doesn't help if there is no possibility to actually test the edit function (which is disabled for guests...) so there has to be a testaccount who can edit his posts. Or you can tell us if the image is linked in the generated sourcecode yourself ;)
br3nd4n
Registered User
Posts: 33
Joined: Sat Feb 17, 2007 7:20 am

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by br3nd4n »

Works like a charm
flexx
Registered User
Posts: 75
Joined: Thu Aug 30, 2007 8:16 pm

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Post by flexx »

I have MOD Version: 1.0.6 and I hev troubles with "ä,ü,ö" :?
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”