[ABD] SiteMap Generator

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
toxi
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Apr 13, 2008 10:44 am
Location: Ukraine
Name: Roman Pavlovsky
Contact:

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by toxi »

Wish on improvement:
To make separately that it was possible still for news from a forum to send in Google.
I have at a forum a section with news and Google can read news from a site through xml. Manually to not create this file I suggest to make such function.

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<urlset xmlns="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.9"
 xmlns:news="http://www.google.com/schemas/sitemap-news/0.9">
   <url>
      <loc>http://example.com/article123.html</loc>
      <news:news>
         <news:publication_date> 2006-08-14T03:30:00Z </news:publication_date>
         <news:keywords>Business, Mergers, Acquisitions</news:keywords>         
      </news:news>
   </url>
</urlset>
phpbb v3.0.11 worker and phpbb v3.1.x test
User avatar
elsinor
Registered User
Posts: 24
Joined: Sun Apr 20, 2008 4:06 pm
Location: RU, Ekaterinburg
Contact:

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by elsinor »

SEO Mod is not working fine because
1. it dont catch urls from seo cache. Most of URLs rewriten manualy in ACP, mod cant see than -> Not Found
2. forums was rewriten with ".html" instead of "/" in the end -> Not Found

sitemap_topics_0000000-0050000.xml dont contain topics, only

Code: Select all

<urlset>
−
<url>
<lastmod>2009-05-03T15:58:10+07:00</lastmod>
</url>
−
<url>
<lastmod>2009-05-20T01:49:48+07:00</lastmod>
</url>
I'm from Russia and it's all about my English :)
My phpBB3 forum
RoxRio
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Jul 20, 2007 10:07 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by RoxRio »

elsinor wrote: sitemap_topics_0000000-0050000.xml dont contain topics, only

Code: Select all

<urlset>
−
<url>
<lastmod>2009-05-03T15:58:10+07:00</lastmod>
</url>
−
<url>
<lastmod>2009-05-20T01:49:48+07:00</lastmod>
</url>
I have this same problem. I use the Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite V 0.4.8. :(
mroing
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue May 26, 2009 6:55 am

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by mroing »

Installed the files according to instructions. installed in admin panel. No problem.
Created a folder on the server "MYFORUMROOTLOCATION/sitemaps" CHMOD to 777

BOTUSER: "2"
MAPDIR: "/sitemaps"

Klick "Run Now"

No problem and information that the sitemap is generated.
BUT!? NO sitemap in my folder? No error messages, NOTHING!?

I'm not able to understand the problem!? Im running a standard phpBB 3.0.4. Nothing exta installed.
PLEASE HELP.
:?: :?: :cry: :o
mroing
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue May 26, 2009 6:55 am

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by mroing »

My earlier problem was solved simply by deleting the folder from the server and making a new one.
How ever my <lastmod> tags semes a bit strange.

example:
<lastmod>MonPMCESTE_223C</lastmod>
I would expect a date here?

//Martin
exma
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue May 26, 2009 6:26 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by exma »

I have problem in the sitemap generator.
There is a problem:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 [1064]

SQL

SELECT forum_id, auth_option_id, auth_role_id, auth_setting FROM artf_acl_users WHERE user_id = 

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal_mysql->sql_error()

FILE: includes/auth.php
LINE: 810
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/auth.php
LINE: 382
CALL: auth->acl_raw_data_single_user()

FILE: includes/auth.php
LINE: 71
CALL: auth->acl_cache()

FILE: includes/sitemap_functions.php
LINE: 47
CALL: auth->acl()

FILE: includes/acp/acp_sitemap_generator.php
LINE: 59
CALL: generate_sitemap()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_sitemap_generator->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()

How i can fix this problem?
This is very urgent!


Arthur.
kmxak
Registered User
Posts: 21
Joined: Tue May 05, 2009 6:48 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by kmxak »

the mod do not works

Error with no Text and no sitemap in the sitemaps root.
TMorph
Registered User
Posts: 31
Joined: Mon May 30, 2005 7:23 am
Location: Silent Hill
Contact:

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by TMorph »

Hello. Update phpbb3 V.3.0.5

Rum Now error

Code: Select all

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/pcmorph/public_html/phpmiranda/includes/sitemap_functions.php on line 246
I feel my English, Translation with translator
CiberMorph
CiberMorph-phpbb3
padlets
Registered User
Posts: 76
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:36 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by padlets »

I have the same problem, pls help me to fix that error.
Thanks.
User avatar
DaJe
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Jun 28, 2005 1:57 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by DaJe »

I'm having the same error as well. I all worked fine before, but now I get that whenever I try to run the sitemap generator.
padlets
Registered User
Posts: 76
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:36 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by padlets »

I think that google change something in there sitemap, thats way we get that error.
i didn't have that error before.
User avatar
DaJe
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Jun 28, 2005 1:57 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by DaJe »

You may be right about it being a problem with Google. The error only seems to happen when I have "Google Server Ping" selected. As well as I now noticed that Google is no longer accepting these as valid sitemaps. I get an error from Google whenever I try to submit them. Aside from that, other searching I have done suggests that this may be an issue with php5.
regisg
Registered User
Posts: 48
Joined: Fri Apr 14, 2006 11:29 am

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by regisg »

Hello everyone,

Problem with : sitemap_topics_0000000-0050000.xml

Instead of '&' only, i have '&' into each <loc> !

Exemple :
<loc>http://myforums/viewtopic.php?f=15&t=11</loc>

Do i must delete all 'amp;' ?
The good url should be <loc>http://myforums/viewtopic.php?f=15&t=11</loc>

THX.
User avatar
DaJe
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Jun 28, 2005 1:57 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by DaJe »

mroing wrote:My earlier problem was solved simply by deleting the folder from the server and making a new one.
I went ahead and did this, and it worked for me.


As for the other error people have been getting, try this.


Find line this line (usually line 246)

Code: Select all

		trigger_error($user->lang['MAP_GOOGLE_PING'] . '<br />' . $status . $user->lang['PING_ERROR'] . adm_back_link($this->u_action), E_USER_WARNING);

In line, find

Code: Select all

($this->u_action)

Replace with

Code: Select all

($u_action)

That seems to be an error right there with php5. That's old code that only works in php4. If that doesn't fix the problem for anyone, let me know and I'll see what else I can do. Also, remember to take the above suggestion as well and delete your current sitemap directory, and make a new directory with a different name. Then point your sitemap generator to the new directory.
padlets
Registered User
Posts: 76
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:36 pm

Re: [BETA] SiteMap Generator

Post by padlets »

Its not working, i getting 404 error
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”