[ABD]Ajax Shoutbox 1.2.x

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
oddfish
Registered User
Posts: 839
Joined: Mon Mar 19, 2007 8:45 pm
Location: Testing 3.1
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by oddfish »

khouch - copy all from root/lang/en/ into your board language folder i.e. /de or /fr or /ru

sweland -
  1. ACP -> PERMISSIONS -> Admin Roles. Edit and look in Ajax Shoutbox tab and set to YES.
  2. ACP -> PERMISSIONS -> User Roles. Edit Moderator group first. Ajax Shoutbox and select all options to YES.
  3. Edit other groups to allow use of shoutbox.
hope that helps.
Country Flag User Edition Clickable Post Count Link

... another record broken without breaking any records ...
Testing phpBB3.1 dark style based on prosilver ... http://www.oddmods.net
khouch
Registered User
Posts: 11
Joined: Wed Jan 16, 2008 7:30 am

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by khouch »

oddfish - thanks for your reply i did everythings that you told me and yes now i saw the MOD but i did everythings the only problems is that i cant see the shoutbox in my Forum :( do you know why ?
devilside
Registered User
Posts: 48
Joined: Thu Dec 13, 2007 5:11 pm

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by devilside »

This mod is working without errors at my Board. (Version: phpbb3 Gold)
User avatar
oddfish
Registered User
Posts: 839
Joined: Mon Mar 19, 2007 8:45 pm
Location: Testing 3.1
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by oddfish »

khouch wrote:oddfish - thanks for your reply i did everythings that you told me and yes now i saw the MOD but i did everythings the only problems is that i cant see the shoutbox in my Forum :( do you know why ?
try this :

As admin - make sure you are also a member of the Global Moderator group (check the instructions I put for sweland above in case you have not). Purge cache and refresh template.

I hope that works for you.
Country Flag User Edition Clickable Post Count Link

... another record broken without breaking any records ...
Testing phpBB3.1 dark style based on prosilver ... http://www.oddmods.net
dumdum1974
Registered User
Posts: 62
Joined: Mon Sep 10, 2007 12:16 pm

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by dumdum1974 »

OK people can someone please telll me where I need to upload those file to start installation? I am a bit confused with this install.xml ..sorry for this question but I am new in this...also I am using prosilver style and phpbb 3.0 do I need some changes for that style...I really appriciatte any of your help guys..Thx in advance...I have downloaded this version from this topic cause I read this one working great or someone suggest maybe to use 1.02?

BTW great MOD Paul
dumdum1974
Registered User
Posts: 62
Joined: Mon Sep 10, 2007 12:16 pm

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by dumdum1974 »

I have uploaded all files and after I press on install I get message MOD Insallet OK thats great ...than I cleared all caches and there is no Shout box :shock: :roll:

I dod not use before any shout box all I have its prosilver style without any mods so far a little bit color changes thats all my board! http://www.hladnica.com/forum


Than I went back to ACP and under MODS button I see this error...please if someone can tell me what is wrong...I see mysql error but what that means what I should do about??

Here is error:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'hladnic1_hjuforum.SHOUTBOX_TABLE' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT COUNT(shout_id) as total FROM SHOUTBOX_TABLE

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_shoutbox.php
LINE: 143
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 471
CALL: acp_shoutbox->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 27162
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Paul »

you didnt edit all files, as noted within install.xml.
User avatar
PSPDM
Registered User
Posts: 72
Joined: Sun Oct 07, 2007 12:40 am
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by PSPDM »

hello Paul and others

i decided to upgrade from 1.0.2 --->1.1.x
and in the admin panel i click on MOD settings and MOD overview and it says.
i used the upgrade.php and it said everything was successful

Code: Select all

Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/adm/index.php could not be found on this server.

Apache/1.3.37 Server at pspdm.profusehost.net Port 80
Image
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 27162
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Paul »

Try looking in the error log, maybe there is somre more info.
User avatar
PSPDM
Registered User
Posts: 72
Joined: Sun Oct 07, 2007 12:40 am
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by PSPDM »

nope nothing in the error logs
Image
Backsmack
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri May 11, 2007 3:53 pm

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Backsmack »

Uhm.. This is a stupid question, but I can't find the install.php file from /root/install/. Install.xml says that it is included in 1.1.0 zip, but still cant find it from there...
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 27162
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Paul »

Backsmack wrote:Uhm.. This is a stupid question, but I can't find the install.php file from /root/install/. Install.xml says that it is included in 1.1.0 zip, but still cant find it from there...
That should be index.php instead of install.php. Will fix it for the next versoion
Anderz000
Registered User
Posts: 53
Joined: Sat Jan 19, 2008 8:11 am

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Anderz000 »

Hello,
i get this error where the enter text field should be when using the shoutbox. i upgraded from 1.0.x

Code: Select all

There has been a JavaScript error. \nError: inh.getElementsByTagName("msg_plain")[0].childNodes[0] has no properties Line: 756 File: http://mywebsite.com/forums/js.php
any help would be greatly appreciated

thankyou in advance!
Backsmack
Registered User
Posts: 2
Joined: Fri May 11, 2007 3:53 pm

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by Backsmack »

Ok, thanks for help. :)
sotis
Registered User
Posts: 294
Joined: Tue Oct 17, 2006 4:56 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Re: [ALPHA]Ajax Shoutbox 1.1.x

Post by sotis »

Anderz000 wrote:Hello,
i get this error where the enter text field should be when using the shoutbox. i upgraded from 1.0.x

Code: Select all

There has been a JavaScript error. \nError: inh.getElementsByTagName("msg_plain")[0].childNodes[0] has no properties Line: 756 File: http://mywebsite.com/forums/js.php
any help would be greatly appreciated

thankyou in advance!
I have the same problem but my shout is new install

Code: Select all

There has been a JavaScript error. Error: xml.getElementsByTagName("error")[0].childNodes[0] has no properties Line: 197 File: http://website/js.php
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”