[ABD] Rules mod 1.0.6

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Sascha Mueller
Registered User
Posts: 95
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:11 pm
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by Sascha Mueller » Mon Apr 14, 2008 4:42 pm

Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?
Please excuse my bad English, I'm German!

User avatar
Muad''Dib
Registered User
Posts: 311
Joined: Tue Jun 12, 2007 6:20 pm
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by Muad''Dib » Mon Apr 14, 2008 6:02 pm

Sascha Mueller wrote:Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?

Im using it with 3.0.1 and it works fine...

Sascha Mueller
Registered User
Posts: 95
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:11 pm
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by Sascha Mueller » Mon Apr 14, 2008 6:16 pm

Muad''Dib wrote:
Sascha Mueller wrote:Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?

Im using it with 3.0.1 and it works fine...
That's great, thx for this fine information! :)
Please excuse my bad English, I'm German!

ham1299
Registered User
Posts: 613
Joined: Mon Sep 11, 2006 2:12 am
Location: USA
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by ham1299 » Wed Apr 16, 2008 3:33 am

I've installed the MOD, but I can't get the SQL to work. I get this error:
Error

SQL query:

INSERT INTO phpbb_profile_lang( field_id, lang_id, lang_name, lang_explain, lang_default_value )
VALUES ( 2, 1, 'Do you agree with the forum rules?', '<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>', '' )

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '2-1' for key 1
(I have a profile field I had previously created, which is why I did 2 for the first number. I did check, as noted in previous posts in this thread, to make sure I had the right field number.)

Can anyone help?
Heather

ham1299
Registered User
Posts: 613
Joined: Mon Sep 11, 2006 2:12 am
Location: USA
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by ham1299 » Wed Apr 16, 2008 3:42 am

I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?
Heather

ham1299
Registered User
Posts: 613
Joined: Mon Sep 11, 2006 2:12 am
Location: USA
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by ham1299 » Wed Apr 16, 2008 4:28 pm

I don't mean to be impatient, but it'd be nice to have this fixed! Can anyone please help?
Heather

ham1299
Registered User
Posts: 613
Joined: Mon Sep 11, 2006 2:12 am
Location: USA
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by ham1299 » Mon Apr 21, 2008 3:32 am

Seriously? Can anyone help? PLEASE?
Heather

User avatar
Muad''Dib
Registered User
Posts: 311
Joined: Tue Jun 12, 2007 6:20 pm
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by Muad''Dib » Mon Apr 21, 2008 11:37 pm

ham1299 wrote:I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?
Sounds like you need to make sure that the stuff in your database is correct.

Go to cpanel --> mysql databases -->phpmyadmin.

In phpmyadmin, select your forum database on the left.

Now on the right, scroll down till you see: "phpbb_profile_lang", and select "Browse" which is the first icon to the right of the table name.

Now on the next page that came up, you should see the contents of the table "phpbb_profile_lang", and all that should be there is one field.

Click "edit" for this field which is the pencil icon.

Now look at the values for each field on the right.

Make sure that everything is the way it is supposed to be. For example, this looks like what should be in yours:

Field

Code: Select all

field_id
Value

Code: Select all

2
Field

Code: Select all

lang_id
Value

Code: Select all

1
Field

Code: Select all

lang_name
Value

Code: Select all

Do you agree with the forum rules?

Now for the important one:

Code: Select all

lang_explain
Should have this value:

Code: Select all

<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>
And lastly:

Code: Select all

lang_default_value
Should not have anything in the value field.

Look over what you have done one last time and hit "go".

Now check the registration page again, and you should be all fixed.
Hope that helps.

ham1299
Registered User
Posts: 613
Joined: Mon Sep 11, 2006 2:12 am
Location: USA
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by ham1299 » Tue Apr 22, 2008 7:52 pm

Muad''Dib wrote:
ham1299 wrote:I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?
Sounds like you need to make sure that the stuff in your database is correct.

Go to cpanel --> mysql databases -->phpmyadmin.

In phpmyadmin, select your forum database on the left.

Now on the right, scroll down till you see: "phpbb_profile_lang", and select "Browse" which is the first icon to the right of the table name.

Now on the next page that came up, you should see the contents of the table "phpbb_profile_lang", and all that should be there is one field.

Click "edit" for this field which is the pencil icon.

Now look at the values for each field on the right.

Make sure that everything is the way it is supposed to be. For example, this looks like what should be in yours:

Field

Code: Select all

field_id
Value

Code: Select all

2
Field

Code: Select all

lang_id
Value

Code: Select all

1
Field

Code: Select all

lang_name
Value

Code: Select all

Do you agree with the forum rules?

Now for the important one:

Code: Select all

lang_explain
Should have this value:

Code: Select all

<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>
And lastly:

Code: Select all

lang_default_value
Should not have anything in the value field.

Look over what you have done one last time and hit "go".

Now check the registration page again, and you should be all fixed.
Hope that helps.
THANK YOU SO MUCH! :mrgreen: It was the lang_explain field that needed fixing! It worked PERFECTLY. Thanks a bunch! :D
Heather

.:: Chico ::.
Registered User
Posts: 463
Joined: Fri Aug 03, 2007 6:35 am
Location: Rio de Janeiro
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by .:: Chico ::. » Tue Jul 01, 2008 4:24 pm

any updates coming? :D

moh.elmadany
Registered User
Posts: 441
Joined: Fri Nov 23, 2007 1:25 pm

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by moh.elmadany » Tue Jul 01, 2008 5:42 pm

the download link not working ..

can any one send new link to me ?

.:: Chico ::.
Registered User
Posts: 463
Joined: Fri Aug 03, 2007 6:35 am
Location: Rio de Janeiro
Contact:

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by .:: Chico ::. » Fri Jul 04, 2008 7:20 pm

Drazgo last visited:
Last visited:
Sun Mar 16, 2008 4:15 pm


I think this was abandoned. :?

NanoTic
Registered User
Posts: 18
Joined: Thu Jul 03, 2008 5:00 am

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by NanoTic » Fri Jul 04, 2008 8:09 pm

Nice MOD, Im Going To Install It Now :)

If I Finad Any Errors Ill Report Them :)
NanoTic
My MOD's:
plutoPORTAL (Development)
saturnBOARD ( Development)
---------------

lenswipe
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed May 28, 2008 4:45 pm

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by lenswipe » Thu Jul 10, 2008 4:42 pm

The link doesnt work O-o

sharathu7
Registered User
Posts: 173
Joined: Fri Jan 11, 2008 1:22 pm

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Post by sharathu7 » Sat Jul 12, 2008 1:19 pm

please update the download link.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”