Page 9 of 10

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Mon Apr 14, 2008 4:42 pm
by Sascha Mueller
Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Mon Apr 14, 2008 6:02 pm
by Muad''Dib
Sascha Mueller wrote:Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?

Im using it with 3.0.1 and it works fine...

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Mon Apr 14, 2008 6:16 pm
by Sascha Mueller
Muad''Dib wrote:
Sascha Mueller wrote:Is this mod ready for phpBB 3.0.1 ?

Im using it with 3.0.1 and it works fine...
That's great, thx for this fine information! :)

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Wed Apr 16, 2008 3:33 am
by ham1299
I've installed the MOD, but I can't get the SQL to work. I get this error:
Error

SQL query:

INSERT INTO phpbb_profile_lang( field_id, lang_id, lang_name, lang_explain, lang_default_value )
VALUES ( 2, 1, 'Do you agree with the forum rules?', '<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>', '' )

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '2-1' for key 1
(I have a profile field I had previously created, which is why I did 2 for the first number. I did check, as noted in previous posts in this thread, to make sure I had the right field number.)

Can anyone help?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Wed Apr 16, 2008 3:42 am
by ham1299
I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Wed Apr 16, 2008 4:28 pm
by ham1299
I don't mean to be impatient, but it'd be nice to have this fixed! Can anyone please help?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Mon Apr 21, 2008 3:32 am
by ham1299
Seriously? Can anyone help? PLEASE?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Mon Apr 21, 2008 11:37 pm
by Muad''Dib
ham1299 wrote:I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?
Sounds like you need to make sure that the stuff in your database is correct.

Go to cpanel --> mysql databases -->phpmyadmin.

In phpmyadmin, select your forum database on the left.

Now on the right, scroll down till you see: "phpbb_profile_lang", and select "Browse" which is the first icon to the right of the table name.

Now on the next page that came up, you should see the contents of the table "phpbb_profile_lang", and all that should be there is one field.

Click "edit" for this field which is the pencil icon.

Now look at the values for each field on the right.

Make sure that everything is the way it is supposed to be. For example, this looks like what should be in yours:

Field

Code: Select all

field_id
Value

Code: Select all

2
Field

Code: Select all

lang_id
Value

Code: Select all

1
Field

Code: Select all

lang_name
Value

Code: Select all

Do you agree with the forum rules?

Now for the important one:

Code: Select all

lang_explain
Should have this value:

Code: Select all

<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>
And lastly:

Code: Select all

lang_default_value
Should not have anything in the value field.

Look over what you have done one last time and hit "go".

Now check the registration page again, and you should be all fixed.
Hope that helps.

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Tue Apr 22, 2008 7:52 pm
by ham1299
Muad''Dib wrote:
ham1299 wrote:I logged out and went to register, and there's the checkbox and the question asking if I agree to the terms, but the "Click to see rules" is not clickable. How can I fix this? :?
Sounds like you need to make sure that the stuff in your database is correct.

Go to cpanel --> mysql databases -->phpmyadmin.

In phpmyadmin, select your forum database on the left.

Now on the right, scroll down till you see: "phpbb_profile_lang", and select "Browse" which is the first icon to the right of the table name.

Now on the next page that came up, you should see the contents of the table "phpbb_profile_lang", and all that should be there is one field.

Click "edit" for this field which is the pencil icon.

Now look at the values for each field on the right.

Make sure that everything is the way it is supposed to be. For example, this looks like what should be in yours:

Field

Code: Select all

field_id
Value

Code: Select all

2
Field

Code: Select all

lang_id
Value

Code: Select all

1
Field

Code: Select all

lang_name
Value

Code: Select all

Do you agree with the forum rules?

Now for the important one:

Code: Select all

lang_explain
Should have this value:

Code: Select all

<a href="http://frogsgroup.com/community/rules.php" target="_blank">Click to see rules</a>
And lastly:

Code: Select all

lang_default_value
Should not have anything in the value field.

Look over what you have done one last time and hit "go".

Now check the registration page again, and you should be all fixed.
Hope that helps.
THANK YOU SO MUCH! :mrgreen: It was the lang_explain field that needed fixing! It worked PERFECTLY. Thanks a bunch! :D

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Tue Jul 01, 2008 4:24 pm
by .:: Chico ::.
any updates coming? :D

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Tue Jul 01, 2008 5:42 pm
by moh.elmadany
the download link not working ..

can any one send new link to me ?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Fri Jul 04, 2008 7:20 pm
by .:: Chico ::.
Drazgo last visited:
Last visited:
Sun Mar 16, 2008 4:15 pm


I think this was abandoned. :?

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Fri Jul 04, 2008 8:09 pm
by NanoTic
Nice MOD, Im Going To Install It Now :)

If I Finad Any Errors Ill Report Them :)

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Thu Jul 10, 2008 4:42 pm
by lenswipe
The link doesnt work O-o

Re: [BETA] Rules mod 1.0.6

Posted: Sat Jul 12, 2008 1:19 pm
by sharathu7
please update the download link.