[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Mr_makaveli
Registered User
Posts: 1159
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:34 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mr_makaveli » Sun Sep 27, 2009 10:01 am

i got a tiny problem

Image

theres a white line going down the centre lol
www.tgzforum.com, a new forum for all types of people

jimcarrel
Registered User
Posts: 671
Joined: Fri Jul 27, 2007 10:49 pm
Location: Oklahoma City, Oklahoma

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by jimcarrel » Sun Sep 27, 2009 1:21 pm

That is interesting, Mr_makaveli

Using Firefox and Firebug, that vertical white line (color) is called from your css, same color as other vertical dividers on the page.

Its called by ul.topiclist dd --- and it is called twice in your css.

something is fishy. The input box is not pushing that white divider line far enough right.

**edit
I'm wondering, did you make the font in that box bigger, thus making the box itself too big for the 33% width called for in the css, but the white divider line stays in the same position?
Grace--Getting what I don't deserve
Mercy--Not getting what I do deserve

Mr_makaveli
Registered User
Posts: 1159
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:34 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mr_makaveli » Sun Sep 27, 2009 2:06 pm

so what am i looking for :lol:
www.tgzforum.com, a new forum for all types of people

Mr_makaveli
Registered User
Posts: 1159
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:34 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mr_makaveli » Sun Sep 27, 2009 4:49 pm

Can i update to 1.0.9 without updating my phpbb, i have a heavily modified board and it would take for ever too re do all mods!
www.tgzforum.com, a new forum for all types of people

Briani
Registered User
Posts: 101
Joined: Mon Jun 01, 2009 5:30 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Briani » Mon Sep 28, 2009 4:55 pm

WoW... a so long story, but a mini baby micro little tiny error :lol:

User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mitch1063 » Tue Sep 29, 2009 10:29 pm

I started an arcade site with ArcadeM php script and there is a lot of problems at the moment with the company and owner and there website now going down. So I would like to use phpbb3 and phpbb arcade as a dedicated arcade script per say.

What I'm looking to do is have the start page the arcade page instead of index.php
while I still want the forum at a later date when the arcade gets popular but I want the arcade to be the main feature of the site.

How would I go about doing it?
in fact I'm going to set this up locally now with wamp to work on it then upload to my server.

User avatar
Apophis72
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri Sep 11, 2009 7:47 pm
Location: France

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Apophis72 » Wed Sep 30, 2009 2:18 pm

Hello all

I have a cheaters on my website of arcade games and I search an anti-cheat system or mod for the mod arcade 1.0.RC9 and phpbb 3.0.5

Thanks for answer

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by NiceM » Wed Sep 30, 2009 3:19 pm

Mitch1063 wrote:I started an arcade site with ArcadeM php script and there is a lot of problems at the moment with the company and owner and there website now going down. So I would like to use phpbb3 and phpbb arcade as a dedicated arcade script per say.

What I'm looking to do is have the start page the arcade page instead of index.php
while I still want the forum at a later date when the arcade gets popular but I want the arcade to be the main feature of the site.

How would I go about doing it?
in fact I'm going to set this up locally now with wamp to work on it then upload to my server.
The best way i can think of is to redirect to arcade.php with either a .htaccess or html file or you could make a front page where you only are linking to the arcade.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by NiceM » Wed Sep 30, 2009 3:22 pm

Apophis72 wrote:Hello all

I have a cheaters on my website of arcade games and I search an anti-cheat system or mod for the mod arcade 1.0.RC9 and phpbb 3.0.5

Thanks for answer
There is no such thing right now and i don't think it's posible, it's in the swf file we need a code to prevent cheating.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mitch1063 » Wed Sep 30, 2009 4:41 pm

NiceM wrote:The best way i can think of is to redirect to arcade.php with either a .htaccess or html file or you could make a front page where you only are linking to the arcade.
I tried what you said, Didn't know why I didn't think of it, since we use it in Stargate Portal to get back to the portal page after put in just the domain name.
But after log in it goes to the forum. I will have to dig deeper.

Has anyone made different landing pages for the arcade or game list pages.
wanted something like all the games like 6 across and maybe 6 or 8 rows.

User avatar
Apophis72
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri Sep 11, 2009 7:47 pm
Location: France

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Apophis72 » Wed Sep 30, 2009 5:58 pm

NiceM wrote:
Apophis72 wrote:Hello all

I have a cheaters on my website of arcade games and I search an anti-cheat system or mod for the mod arcade 1.0.RC9 and phpbb 3.0.5

Thanks for answer
There is no such thing right now and i don't think it's posible, it's in the swf file we need a code to prevent cheating.

ok no problem my friend ;) ;) ;)

satishbhawra41
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Sep 30, 2009 7:53 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by satishbhawra41 » Wed Sep 30, 2009 8:13 pm

For anyone looking for a sample portal block, the code is located inside the User guide module in the Arcade ACP tab.

User avatar
Mitch1063
Registered User
Posts: 525
Joined: Wed Jul 28, 2004 2:49 pm
Location: WWW
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mitch1063 » Thu Oct 01, 2009 1:44 am

satishbhawra41 wrote:For anyone looking for a sample portal block, the code is located inside the User guide module in the Arcade ACP tab.
For what portal?

Mr_makaveli
Registered User
Posts: 1159
Joined: Sun Oct 26, 2008 3:34 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Mr_makaveli » Thu Oct 01, 2009 1:28 pm

Any thoughts on my previous question about the line on the drop down box :?

If i have an ultra long named Game - it causes it (is there a fix or just shorten the name)
www.tgzforum.com, a new forum for all types of people

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by NiceM » Thu Oct 01, 2009 3:23 pm

Mitch1063 wrote:
satishbhawra41 wrote:For anyone looking for a sample portal block, the code is located inside the User guide module in the Arcade ACP tab.
For what portal?
It's not for a specific portal, it's an exampel on how to use the code for a block.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”