[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
Blanky
Registered User
Posts: 253
Joined: Wed Aug 23, 2006 4:25 pm

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by Blanky »

Thanks :)

But now I'm having trouble finding the Download Games module? I can,t find it =/

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

JRSweets wrote:
fimo wrote:Hello,
Iam a newbee regaring phpbb3, but i tried to install this mod, but keep getting this error and dont know what
to do, can anyone help me ? :|
Warning: main(): Unable to access ./../config.php in /hsphere/local/home/root/arcade_install/install.php on line 23 Warning: main(./../config.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/root/arcade_install/install.php on line 23 Warning: main(): Unable to
First i uploaded the folder "root" via FTP incl the install folder, then i edited the files mentioned in the "install.xml" and changed the permission to 755 and ran http://www.dk/root/arcade_install/install.php
Delete the root folder from you site. It appears you uploaded it a bit wrong. You are suppose to unpload the files in the root folder. Instead of uploading the actual folder, just upload the files inside to the forum root.
Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.

RedTrinity
Registered User
Posts: 1327
Joined: Sat May 06, 2006 3:32 am

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by RedTrinity »

fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
because when i try to log on, i get this.."Fatal error: ./cache/ is NOT writable. in /hsphere/local/home/includes/acm/acm_file.php on line 103
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help

Blanky
Registered User
Posts: 253
Joined: Wed Aug 23, 2006 4:25 pm

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by Blanky »

fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
Before typing http://www.dk/root/arcade_install/install.php in your browser, make sure you are logged into your forum as an administrator

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by NiceM »

fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
because when i try to log on, i get this.."Fatal error: ./cache/ is NOT writable. in /hsphere/local/home/includes/acm/acm_file.php on line 103
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
fimo i see you are using a dk url as an example if you are danish go to igames.origon.dk and ask in danish over there and i'll try to explain how it work's.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

Blanky wrote:
fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
Before typing http://www.dk/root/arcade_install/install.php in your browser, make sure you are logged into your forum as an administrator
Now i am i little bit confused...
I will try to start all over again with the copy of files to my phpbb3 board.
Is this the right way to do it?
1) install all the files from arcade root into the folders via ftp
(what about the actual root folder + copied files, where shall they be put ?)
2) edit these files according to the help file:
Files to Edit
index.php,
viewonline.php,
includes/functions.php
3) add / edit styles/prosilver/template/overall_header.html
according to the file
4) and what then ?
log into my board first as administrator ?
and then run "http://www.dk/root/arcade_install/install.php" from a new window or the same as
im looking at phpbb3 board ?
thx once again for ur help...

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by NiceM »

What's your phpbb3 root? its not http://www.yourdomaine.dk/root/ is it?
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files,
now i have logged into my ACP, system,Module management and i can click this ACP -> .MODs
found under settings "arcade settings" eg add games, manage arcade and so in..
but how do i go on from here ?
Last edited by fimo on Tue Jan 15, 2008 9:46 am, edited 1 time in total.

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by NiceM »

fimo wrote:my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files, so lets see
Then you should upload the files to this URL without the root folder, meaning all folders and files insite the root folder in the zip file.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

NiceM wrote:
fimo wrote:my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files, so lets see
Then you should upload the files to this URL without the root folder, meaning all folders and files insite the root folder in the zip file.
i have done that now, so i can see a arcader icon on my board but i dont know how to install the arcade inside my acp, all i have done now is to upload all files which was inside "root folder" from arcade zip file
abut i dont have the actual "arcade root folder" uploaded via ftp, just the files inside, is that right ?
but how do i "tell via acp" that i want to install the arcade files that i have edited / uploaded via ftp ?

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by NiceM »

Log in to your board with admin permission and then type http://www.yourdomaine.dk/arcade_install/install.php and do a fresh install.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

fimo
Registered User
Posts: 147
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:01 am
Location: Sweden

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by fimo »

NiceM wrote:Log in to your board with admin permission and then type http://www.yourdomaine.dk/arcade_install/install.php and do a fresh install.
Thank you for your quick answer, well when i logged in as an administrator, im on the "ACP Administration Control" tab "general", this is what i have in my browser:
http://mydomaine.dk/adm/index.php?sid=6 ... 7ff05f3045

Then i copy this to my webbrowser:
http://www.mydomaine.dk/arcade_install/install.php
and this is the error i get:
You are not authorized to use this script. :?: :?:

Blanky
Registered User
Posts: 253
Joined: Wed Aug 23, 2006 4:25 pm

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by Blanky »

Nice mod :)

But now I'm having trouble finding the Download Games module? I can,t find it =/

golgoth
Registered User
Posts: 199
Joined: Tue Jul 18, 2006 11:36 pm

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Post by golgoth »

There isn't a "Download Games" module.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”