[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
RickieIzfazt
Registered User
Posts: 115
Joined: Mon Feb 04, 2008 12:21 pm
Contact:

Re: new modifications Portal Snippets Arcade 0.5.0

Post by RickieIzfazt »

JRSweets wrote:
RickieIzfazt wrote:includes in portal .php

Code: Select all

if (isset($_GET['swf']) || isset($_GET['img']))
{
    require($phpbb_root_path . 'includes/arcade/arcade_protect.' . $phpEx);
}
include($phpbb_root_path . 'includes/arcade/arcade_common.' . $phpEx); 
Good job! I don't think you need this part:

Code: Select all

if (isset($_GET['swf']) || isset($_GET['img']))
{
    require($phpbb_root_path . 'includes/arcade/arcade_protect.' . $phpEx);
} 
For this I was in doubt for one of the 10 latest games clicked from the portal and not from the arcade. I couldnt find how this routine was passed.
Running PHPbb3 canverPORTAL, SEO advanced URL MOD, SEO dynamic metatags, BRIDGED Ajax Chat & Coppermine, various small mods, Cutenews, Crawltrack (check http://www.crawltrack.fr if you don't now) SEO & crawler tracking on all scripts. Running phpBB Arcade and posts rating system.

have a look at http://tjoogle.com

User avatar
GurlzLubme
Registered User
Posts: 880
Joined: Wed Sep 01, 2004 11:21 am
Location: New York

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by GurlzLubme »

I noticed a BB code bug.

When submitting a score, bbcode can be used. If one were to use the center bbcode and smilies, they appear correctly in the champion's comment.

however, when you click on their arcade profile and look under their comments, the first smiley appear in text format instead of the image format.

example:

Code: Select all

[center]  :smile: :smile: :smile: [/center] 
will look like this:
: smile : :D :D
1,000,000 Thank Yous to everyone who's been helping me on phpbb.com!

User avatar
Eliote
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat May 10, 2008 10:31 am
Location: France

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by Eliote »

Hello
That doesn't explain to me how to solve my problem
I answer with the help of a translator because I don't speak and I don't know how to read English
Then it is to complicate enough for me to answer quickly I must also translate before answering
If someone knows how to solve my problem because the forum and out of order.
If someone is willing to help me it would be kind ;)
Eliote.

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by JRSweets »

easygo wrote:Hi JR, I'm not quite sure what the question was. Just have a look down the left, please.

http://www.net4seven.de/phpbb3/forum/ar ... de=cat&c=1

With this add there's now a styled link back to the Arcade index.
Sorry I misread your post. I understand now. ;)
Last edited by JRSweets on Sat May 10, 2008 4:18 pm, edited 1 time in total.

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by JRSweets »

HEADLINE wrote:Hello JRSweets!

First, thank you for this great MOD! Image

I do not following features:

1st The games-search function in the arcade hall where works, which makes it the match (eg The search yielded 4 results) .... but then the games will not be displayed?

2nd If the game as a guest hall / Anonymous enters ....... there is a rank displayed! The rank is assigned but if you write x contributions! Guest can not write in my Board! How can I Anonymous assign another rank? And how can I use the "Anonymous" to "guest" rename?

I use phpBB 3.0.0 and a subsilver2 style.

Greetings from Germany, HEADLINE
The first problem is a bug in 0.5.0 look a few pages back and a solution was posted or wait until 0.5.1 is released.

I don't understand the second issue.

User avatar
Eliote
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat May 10, 2008 10:31 am
Location: France

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by Eliote »

JRSweets wrote:
Eliote wrote:Hello
Please excuse me for my English I am hopeless
But that doesn't tempt anything has anything lol
Veils I have a forum phpBB 3.0.1 I installed the phpbb_arcade_0.4.5_03-24-2008_160023 version
All this very well to pass, no problem the forum functions well.
I want to put up to date the phpbb_arcade_0.4.5_03-24-2008_160023 version
With the phpbb_arcade_0.5.0_05-04-2008_191427 version, but I have a small problem
I made you a capture of screen so under, because I am not very strong in English and it will allow you to understand my problem better.
http://img80.imageshack.us/img80/8486/capturejn0.jpg
Before starting the installation I make a tests with the install_check.php page
and I get what you can see so over in the capture of screen
how to correct his/her/its problems please help me.
If it is to complicate too I leave the phpbb_arcade_0.4.5_03-24-2008_160023 version
Who functions well, I need your opinion before making a silliness svp
I am not on have mail to the good place because I use a translator to write you this message.
I thank you cordially by advance Eliote
That install check is for 0.5.0 you would use it after the upgrade. Run the installer to updated to 0.5.0, follow the core and templates edits from 0.4.5 to 0.5.0 and you should be good to go. You do have a duplicated permssion value u_mcp_filebase, seperate from the arcade, this will cause problems with the board permssions. I would suggest removing the duplicate value after the installation.

What language do you speak, many users speak different languages and some might be able to help you in your native language.

Thanks...

Mr. Bond wrote:Just updated to the latest version, great job, keep up the good work! ;)
Thanks. :)
JRSweets wrote:duplicated permssion value u_mcp_filebase, seperate from the arcade, this will cause problems with the board permssions. I would suggest removing the duplicate value after the installation.
I don't know how to make I translate with not easy a translator all to understand the sense precisely nor how to make,
this very kind to you to answer me in spite of this handicap of language, if you have the time to make me a small tuto that I would translate for this modification svp.

Je suis français plus exactement en corse dans le sud
I am more precisely French in Corsican in the south
merci pour votre aide
thank you for your help
Amicalement Eliote
In a friendly way Eliote

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by JRSweets »

GurlzLubme wrote:I noticed a BB code bug.

When submitting a score, bbcode can be used. If one were to use the center bbcode and smilies, they appear correctly in the champion's comment.

however, when you click on their arcade profile and look under their comments, the first smiley appear in text format instead of the image format.

example:

Code: Select all

[center]  :smile: :smile: :smile: [/center] 
will look like this:
: smile : :D :D
Hmm.. I cannot reproduce this. It works fine on my test board.

User avatar
HEADLINE
Registered User
Posts: 43
Joined: Sat May 10, 2008 1:51 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by HEADLINE »

JRSweets wrote:
HEADLINE wrote:
2nd If the game as a guest hall / Anonymous enters ....... there is a rank displayed! The rank is assigned but if you write x contributions! Guest can not write in my Board! How can I Anonymous assign another rank? And how can I use the "Anonymous" to "guest" rename?

I use phpBB 3.0.0 and a subsilver2 style.

Greetings from Germany, HEADLINE
The first problem is a bug in 0.5.0 look a few pages back and a solution was posted or wait until 0.5.1 is released.

I don't understand the second issue.
Oh sorry, my English is not so good!
Also, the second problem:
It is a wrong Rank at guests, if they visit the game room!
Guests can only read my Board, but is displayed rank of writers!
How can I make my guests a rank. For example: Reading-Rat

Granit
Registered User
Posts: 266
Joined: Sun Aug 27, 2006 3:17 pm

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by Granit »

I have just updated to the latest version, and now i am getting, "Get Adobe Flash Player" on all games.
Whats the problem and how to solve it?

I have the latest flash player on my computer, and i have also tryed in the config options to lower the minimum version of flash player but no luck.

User avatar
ThunderCrew
Registered User
Posts: 1438
Joined: Sat Jun 30, 2007 6:26 pm
Location: Ill, Usa
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by ThunderCrew »

Granit wrote:I have just updated to the latest version, and now i am getting, "Get Adobe Flash Player" on all games.
Whats the problem and how to solve it?

I have the latest flash player on my computer, and i have also tryed in the config options to lower the minimum version of flash player but no luck.
That has been posted a NUMBER OF TIMES :oops:
Read back pages :D
Usualy it is because of not updating all the new files.
You must upload all new files in the folders then refresh templates etc etc.

Try that and try reading back pages some. This is one of the most common posted "bugs" that is not a bug its a installation incompletion error.
Ugg im a t0tal newb again ...... 2 years off cant remember jack ... time to get to it

User avatar
HEADLINE
Registered User
Posts: 43
Joined: Sat May 10, 2008 1:51 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by HEADLINE »

JRSweets wrote:I don't understand the second issue.
Okay my problem with the ranks has done!
The database was deleted Anonymous Posts from users, so the rank in the arcade wrong!

User avatar
Eliote
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat May 10, 2008 10:31 am
Location: France

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by Eliote »

Finally I put up to date, phpbb_arcade_0.5.0_05-04-2008_191427
But there are not my games anymore in htpp:blabla.com/arcade.php
To see capture of screen so under
http://img45.imageshack.us/img45/7799/sanstitre3ix5.jpg
I have access to the ACP since the url :
blabla.com/adm/index.php?i=arcade_manage….
So under, other capture of screen of one of the modules or one sees there
the games, there are 120 of them I took that an example of the module action!
http://img164.imageshack.us/img164/1117 ... re2mq3.jpg
I hope that you are going to find the solution otherwise I put back the version
4.5 I won't have the choice! You can help me or not please ? :roll:
Thank you by Eliote advance ;)
my English is perfected :mrgreen:

freud47
Registered User
Posts: 99
Joined: Tue Aug 07, 2007 10:16 am
Location: France
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by freud47 »

Do you have manage the permissions by categories?

User avatar
Eliote
Registered User
Posts: 20
Joined: Sat May 10, 2008 10:31 am
Location: France

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by Eliote »

hello,
I don't know me cross not that I have these permissions after installation phpbb_arcade_0.5.0_05-04-2008_191427 update
I made a test with the page install_check
Here is the result so under
Look -> http://img525.imageshack.us/img525/4721/chekvj8.jpg
How one can correct :
Duplicate auth values can cause problems with permissions. The following duplicate auth values were found inside the phpbb_acl_options:
u_mcp_filebase was found 2 times

please ?

I don't know if that will help you in any case to controlled the problem thank you to have answered :roll:
Eliote

freud47
Registered User
Posts: 99
Joined: Tue Aug 07, 2007 10:16 am
Location: France
Contact:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.5.0

Post by freud47 »

With the update 0.5.0, you have in your acp in the arcade tab, a system of management of the categories permissions per group or per user. Regard if you have the permission to see the games in the arcade.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”