[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
damienhbg
Registered User
Posts: 255
Joined: Thu May 08, 2008 8:45 pm
Location: Central PA
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by damienhbg » Mon Oct 27, 2008 1:06 am

okay, i accidentally uninstalled the arcade, and reinstalled it, works fine, however it dropped all my db tables and all games were removed and all high scores wiped...is there anyway to pick up recent droped tables or have i lost all my information?
My coolest mods: My Page; User Reminder; PJIRC CHAT

User avatar
easygo
Registered User
Posts: 689
Joined: Sun Oct 31, 2004 4:23 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by easygo » Mon Oct 27, 2008 1:13 am

Having a backup is always a good thing.
Casual developer for AJAX Chat on behalf of the author / Arcade Center powered by phpBB Arcade

A problem well put is half solved. (John Dewey, 1859–1952)

zeroxxorez
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Jul 23, 2008 3:12 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by zeroxxorez » Mon Oct 27, 2008 3:34 am

Ok i fixrf my problem and now i have it set to Cash Mod....But now it seems i have a glitch. Everything is showing up correct but when i play a game it does not deduct any points. any ideas?

damienhbg
Registered User
Posts: 255
Joined: Thu May 08, 2008 8:45 pm
Location: Central PA
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by damienhbg » Mon Oct 27, 2008 4:11 am

yea i forgot to back it up, woulda helped. lol thats okay, we aint officially launched in the direction were going so if i'm going to make mistakes, its good that i do it now. ;) good work sweets, :D
My coolest mods: My Page; User Reminder; PJIRC CHAT

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by JRSweets » Mon Oct 27, 2008 12:43 pm

zeroxxorez wrote:Ok i fixrf my problem and now i have it set to Cash Mod....But now it seems i have a glitch. Everything is showing up correct but when i play a game it does not deduct any points. any ideas?
Did you set yourself up to have "Full Access" to the arcade? If so look at the permissions listing at the bottom of the view category pages. Most likely you have the permission set to play for free.

shahinavthal
Registered User
Posts: 277
Joined: Fri Sep 19, 2008 6:53 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by shahinavthal » Mon Oct 27, 2008 1:29 pm

Hi,

I have the Cash mod installed but when i go to the arcade settings it shows me

The arcade has detected you have the Simple Points System installed

What do i do to make the system find the cash mod or link to the cash mod tables???

Good feature added i must say...too cool

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by JRSweets » Mon Oct 27, 2008 1:45 pm


zeroxxorez
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Jul 23, 2008 3:12 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by zeroxxorez » Mon Oct 27, 2008 5:49 pm

JRSweets wrote:
zeroxxorez wrote:Ok i fixrf my problem and now i have it set to Cash Mod....But now it seems i have a glitch. Everything is showing up correct but when i play a game it does not deduct any points. any ideas?
Did you set yourself up to have "Full Access" to the arcade? If so look at the permissions listing at the bottom of the view category pages. Most likely you have the permission set to play for free.
this is what im getting

Code: Select all

Arcade permissions

You can play games in this category
You can play games in a new window in this category
You can play games for free in this category
You can submit scores in this category
You can download games in this category
You can rate game in this category
You can submit comments in this category
You can ignore play limits in this category
You can change game resolution in this category
so it looks like it is free... is that just for me or for everyone? and how do i change this

EDIT: nm i just tried using another users permissions and it says they cannot play for free so i guess they do get charged Thanks for the info!

User avatar
BizimPencere
Registered User
Posts: 396
Joined: Sat Aug 25, 2007 8:31 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by BizimPencere » Mon Oct 27, 2008 6:03 pm

JRSweets wrote:New version posted...

Changes since phpBB Arcade v1.0.RC1
Changes
  • Added extra error checking to arcade random game function
  • Added support for Cash Mod, Points System and Simple Points System
  • Added ablilty to edits the score date when editing a score
  • Added function to update last play data correctly instead of clearing it after certain events
  • Added ability to auto detect game size
  • Display message and/or disable arcade if install folder is still present
  • Fixed bug with editing scores when there are no scores (Thanks easygo)
  • Fixed bug with arcade stats filter
  • Fixed bug with installer trying to insert duplicate value
  • Fixed bug with post counting method of limit play function (Thanks wolkenkrieger)
  • Improved category sync function
  • Improved refresh after adding/removing favorites
  • Moved prosilver arcade navigation to separate file
  • Show category name when viewing favorites or searching
Language Changes
Diff format
arcade.php
info_acp_arcade.php
help_arcade.php
permissions_arcade.php

Changes
arcade.php
info_acp_arcade.php
help_arcade.php
permissions_arcade.php
Thanks for RC2

Türkish language files update I WILL THIS WEEK...

Thanks again for your work
www.phpbbturkiye.net | Turkish phpBB3 support and development

shahinavthal
Registered User
Posts: 277
Joined: Fri Sep 19, 2008 6:53 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by shahinavthal » Mon Oct 27, 2008 6:40 pm


hp_solomon
Registered User
Posts: 269
Joined: Wed Mar 30, 2005 8:06 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by hp_solomon » Mon Oct 27, 2008 7:48 pm

I'm using arcade 4.5, do i have to update 4.5 to every version to RC2 or i can update straight to RC2.

Please advice.

thanks!

pieterbas
Registered User
Posts: 106
Joined: Mon Feb 04, 2008 7:39 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by pieterbas » Mon Oct 27, 2008 8:18 pm

Bug found in the addon with points system.
If you set that as the cost for a game to play.
and you really have too few points then you are negative.
If you then post what you will not get more out of pocket negative but you are all but further

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by JRSweets » Mon Oct 27, 2008 8:25 pm

pieterbas wrote:Bug found in the addon with points system.
If you set that as the cost for a game to play.
and you really have too few points then you are negative.
If you then post what you will not get more out of pocket negative but you are all but further
This has been fixed and it will be in the next version.
http://trac2.assembla.com/phpBB_Arcade/changeset/447

It only happens if using a points system, not the cash mod.
Last edited by JRSweets on Mon Oct 27, 2008 8:28 pm, edited 1 time in total.

User avatar
JRSweets
Registered User
Posts: 2047
Joined: Wed Apr 14, 2004 8:37 pm
Location: Massachusetts

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by JRSweets » Mon Oct 27, 2008 8:26 pm

hp_solomon wrote:I'm using arcade 4.5, do i have to update 4.5 to every version to RC2 or i can update straight to RC2.

Please advice.

thanks!
The installer will update the db to the latest version. You would then have to follow all the update files in the contrib folder from 0.4.5 -> 1.0.RC2.

User avatar
KeithR
Former Team Member
Posts: 750
Joined: Mon Jun 16, 2008 6:59 pm
Location: Manchester, UK
Name: Keith R

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC2

Post by KeithR » Mon Oct 27, 2008 8:28 pm

Hi JRSweets,

I've just updated to RC2 following the contrib instructions, yet when I applied the prosilver edit I had an error until I uploaded the root/styles/prosilver/template files now everything seems good. Was this the correct move?

Also which cash MOD/points MOD's work with this new update as up until now I have neither installed and if I did so would I have to reset the arcade scores to get either of them to work, as I would be very reluctant to do so.

Many thanks again for this fantastic MOD :)

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”