Page 16 of 535

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 6:46 am
by Blanky
Thanks :)

But now I'm having trouble finding the Download Games module? I can,t find it =/

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 7:37 am
by fimo
JRSweets wrote:
fimo wrote:Hello,
Iam a newbee regaring phpbb3, but i tried to install this mod, but keep getting this error and dont know what
to do, can anyone help me ? :|
Warning: main(): Unable to access ./../config.php in /hsphere/local/home/root/arcade_install/install.php on line 23 Warning: main(./../config.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/root/arcade_install/install.php on line 23 Warning: main(): Unable to
First i uploaded the folder "root" via FTP incl the install folder, then i edited the files mentioned in the "install.xml" and changed the permission to 755 and ran http://www.dk/root/arcade_install/install.php
Delete the root folder from you site. It appears you uploaded it a bit wrong. You are suppose to unpload the files in the root folder. Instead of uploading the actual folder, just upload the files inside to the forum root.
Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 8:10 am
by RedTrinity
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 8:23 am
by fimo
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
because when i try to log on, i get this.."Fatal error: ./cache/ is NOT writable. in /hsphere/local/home/includes/acm/acm_file.php on line 103
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 8:26 am
by Blanky
fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
Before typing http://www.dk/root/arcade_install/install.php in your browser, make sure you are logged into your forum as an administrator

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 8:36 am
by NiceM
fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
because when i try to log on, i get this.."Fatal error: ./cache/ is NOT writable. in /hsphere/local/home/includes/acm/acm_file.php on line 103
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
fimo i see you are using a dk url as an example if you are danish go to igames.origon.dk and ask in danish over there and i'll try to explain how it work's.

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 8:43 am
by fimo
Blanky wrote:
fimo wrote:
RedTrinity wrote:
fimo wrote: Hello again,
Well i deleted the "root folder" and tried to run this:...http://www..dk/arcade_install/install.php
but got this error..
You are not authorized to use this script.
Did you make sure you were logged in as head administrator at the time?
..." logged in ? "
After i installed the files, edited the files, dont i have to install first from my webbrowser, or do i log into my phpbb3 as administrator and install the arcade files from there ?
sorry if i dont understand... :oops:
thx for your help
Before typing http://www.dk/root/arcade_install/install.php in your browser, make sure you are logged into your forum as an administrator
Now i am i little bit confused...
I will try to start all over again with the copy of files to my phpbb3 board.
Is this the right way to do it?
1) install all the files from arcade root into the folders via ftp
(what about the actual root folder + copied files, where shall they be put ?)
2) edit these files according to the help file:
Files to Edit
index.php,
viewonline.php,
includes/functions.php
3) add / edit styles/prosilver/template/overall_header.html
according to the file
4) and what then ?
log into my board first as administrator ?
and then run "http://www.dk/root/arcade_install/install.php" from a new window or the same as
im looking at phpbb3 board ?
thx once again for ur help...

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 9:09 am
by NiceM
What's your phpbb3 root? its not http://www.yourdomaine.dk/root/ is it?

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 9:21 am
by fimo
my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files,
now i have logged into my ACP, system,Module management and i can click this ACP -> .MODs
found under settings "arcade settings" eg add games, manage arcade and so in..
but how do i go on from here ?

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 9:39 am
by NiceM
fimo wrote:my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files, so lets see
Then you should upload the files to this URL without the root folder, meaning all folders and files insite the root folder in the zip file.

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 9:57 am
by fimo
NiceM wrote:
fimo wrote:my phpbb3 root is http://spirit.dk/
and now i have installed everything over agian from start, edited the files, so lets see
Then you should upload the files to this URL without the root folder, meaning all folders and files insite the root folder in the zip file.
i have done that now, so i can see a arcader icon on my board but i dont know how to install the arcade inside my acp, all i have done now is to upload all files which was inside "root folder" from arcade zip file
abut i dont have the actual "arcade root folder" uploaded via ftp, just the files inside, is that right ?
but how do i "tell via acp" that i want to install the arcade files that i have edited / uploaded via ftp ?

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 10:02 am
by NiceM
Log in to your board with admin permission and then type http://www.yourdomaine.dk/arcade_install/install.php and do a fresh install.

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 10:10 am
by fimo
NiceM wrote:Log in to your board with admin permission and then type http://www.yourdomaine.dk/arcade_install/install.php and do a fresh install.
Thank you for your quick answer, well when i logged in as an administrator, im on the "ACP Administration Control" tab "general", this is what i have in my browser:
http://mydomaine.dk/adm/index.php?sid=6 ... 7ff05f3045

Then i copy this to my webbrowser:
http://www.mydomaine.dk/arcade_install/install.php
and this is the error i get:
You are not authorized to use this script. :?: :?:

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 10:16 am
by Blanky
Nice mod :)

But now I'm having trouble finding the Download Games module? I can,t find it =/

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.1.0

Posted: Tue Jan 15, 2008 10:17 am
by golgoth
There isn't a "Download Games" module.