[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Briani
Registered User
Posts: 101
Joined: Mon Jun 01, 2009 5:30 pm

Fix

Post by Briani »

can you fix this please? database exists so its a php error

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'briapv_pc.phpbb_acl_arcade_roles_data' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_acl_arcade_roles_data ORDER BY role_id ASC

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/auth_arcade.php
LINE: 486
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/auth.php
LINE: 529
CALL: auth_arcade->acl_clear_prefetch()

FILE: includes/acp/acp_main.php
LINE: 339
CALL: auth->acl_clear_prefetch()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_main->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
whoops this neede to be a reply of Arcade mod
Last edited by darcie on Sat Jul 11, 2009 4:13 am, edited 1 time in total.
Reason: merged into Arcade topic
Briani
Registered User
Posts: 101
Joined: Mon Jun 01, 2009 5:30 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Briani »

could you fix this please it happens when try to purge the cache(the database exists)

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'briapv_pc.phpbb_acl_arcade_roles_data' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_acl_arcade_roles_data ORDER BY role_id ASC

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/auth_arcade.php
LINE: 486
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/auth.php
LINE: 529
CALL: auth_arcade->acl_clear_prefetch()

FILE: includes/acp/acp_main.php
LINE: 339
CALL: auth->acl_clear_prefetch()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_main->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
stokerpiller
Registered User
Posts: 1934
Joined: Wed Feb 28, 2007 8:06 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by stokerpiller »

JRSweets wrote:
stokerpiller wrote:I have sent you a pb with link and testaccount info.
Now I got it. It would happen with any user viewing the main stats page. It will be fixed for next version.

The fix is here...
http://code.assembla.com/phpBB_Arcade/s ... gesets/816
Thanks, that fixed it ;)
I am done with phpBB
User avatar
SAFFLEUR
Registered User
Posts: 323
Joined: Thu Nov 24, 2005 5:56 am
Location: Lenoir NC
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by SAFFLEUR »

SAFFLEUR wrote:
JRSweets wrote:
SAFFLEUR wrote:Went to update today using the Elelments theme. Received this error...
Make sure you uploaded arcade/arcade_info_body.html to that style.
Sure did but I'll do it again when I get home tonight. Maybe is just my server being finicky.

Alright I know for certain the file was uploaded properly for all 4 styles. The styles carry all the same things except .css and graphics. templating is identical.

Still I get the error even when I go in and manually clear out the cache.
User avatar
HEADLINE
Registered User
Posts: 43
Joined: Sat May 10, 2008 1:51 pm
Location: Germany

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by HEADLINE »

Hello, the update to 1.0.RC9 has worked.
However, in the ACP, the user-guide shows only a white (blank) page?

Edit: The error was in the root/language/de/mods/help_arcade.php

Now everything is working properly!
:D
Last edited by HEADLINE on Sat Jul 11, 2009 12:23 am, edited 1 time in total.
Briani
Registered User
Posts: 101
Joined: Mon Jun 01, 2009 5:30 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Briani »

RC10 Please come and fix tons of bugs found since RC9
Tuxman
Registered User
Posts: 420
Joined: Sun Jun 08, 2003 6:24 pm
Location: Germany
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Tuxman »

Yeah, JRSweets should really polish his crystal ball and fix all bugs he doesn't know about!
What about providing more exact bug reports? Constructive feedback is needed. Not being a dork and talking useless bullshit.
[ randomly phpBBing ]
Peter77sx
Registered User
Posts: 3259
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Peter77sx »

Peter77sx wrote:Testing it out. beat someones high score and I got this:
Fatal error: Cannot redeclare class bbcode_firstpass in /home/blah/public_html/x/includes/message_parser.php on line 1038
any help? only when beating a highscore. its a blank white page. and the pm to the one that lost the HS doesn't go though.
VickiFletcher
Registered User
Posts: 193
Joined: Sat Oct 25, 2008 1:48 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by VickiFletcher »

I can't seem to get in the ACP under Arcade > Edit Category > Category Image popup box to show more than four possible choices. There are at least 20 *.gif files in the directory, but only 4 show up.

Did I make an error in an edit? I have re-checked my edits, and can't seem to find an error.

Any help will be greatly appreciated!
Thanks,
Vicki

EDIT: Nevermind. I had them in the wrong directory.
Sorry to have bothered anyone.
Last edited by VickiFletcher on Sat Jul 11, 2009 3:26 am, edited 1 time in total.
User avatar
SAFFLEUR
Registered User
Posts: 323
Joined: Thu Nov 24, 2005 5:56 am
Location: Lenoir NC
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by SAFFLEUR »

Not sure what the issue was with my problem but I just tossed in the vanilla template files and re-did the edits and it worked fine...probably conflict with another mod.
User avatar
ThunderCrew
Registered User
Posts: 1438
Joined: Sat Jun 30, 2007 6:26 pm
Location: Ill, Usa
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by ThunderCrew »

Username:Briani
Rank:Registered User
Location:The Netherlands
Age:13

Nuff said :geek: :roll:
Ugg im a t0tal newb again ...... 2 years off cant remember jack ... time to get to it
User avatar
ThunderCrew
Registered User
Posts: 1438
Joined: Sat Jun 30, 2007 6:26 pm
Location: Ill, Usa
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by ThunderCrew »

Here is an odd one...
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/arcade_score.php on line 18: include(./includes/functions_arcade_challenge.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory
I was trying to add an include for a file I was doing for challenge mode but it didnt work.
I deleted the includes line it is not present on line 18 or ANYWHERE in the file.
But it sitll shows the debug info now even after purging cache , templates, etc :?

Why is the inculde still being called even though it is not in the file at all :? :?:

Ps I even cleared browser cache and reuploaded a brand new fresh arcade_score.php from the package :lol:
Nothing works I am still logging this error on the page now after playing a game. and on submitting the comments page.

Ok I am totaly lost and I know it has nothing to do with your arcade or at least I wouldn't think LMAO.
I re added the file to the includes directory then reopened arcade_score.php and all of a sudden there was line 18 again with the include :? So I deleted the include line again and delted the include file again and now all is well :?
Ugg im a t0tal newb again ...... 2 years off cant remember jack ... time to get to it
raizen
Registered User
Posts: 67
Joined: Sat Jan 05, 2008 8:34 pm

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by raizen »

How upgrade from rc8 to rc9?
FF27
Registered User
Posts: 52
Joined: Tue Mar 24, 2009 6:01 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by FF27 »

edit
http://keeperboard.ohost.de
For all Football and Mini Games Fans!
User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by NiceM »

raizen wrote:How upgrade from rc8 to rc9?
You have a update description in your contrib folder
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”