[ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by NiceM »

Did you delete all the arcade php files? and edited all the php files you have edited whem you install the arcade?
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

User avatar
Spoook
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jun 17, 2011 4:05 am

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC9

Post by Spoook »

NiceM wrote:The template and theme folders for prosilver, you have in your arcade download, should be copyed to eliteblue.

You will have to have a copy of arcade templates in all your styles, if the style is based on prosilver you should use the prosilver arcade templates, if it's based on subsilver2, you should use subsilver2 arcade templates.
I did that but it didn't work. nothing changed..
i'm using a custom prosilver style. i uploaded the prosilver files/folders in the Arcade download zip i have but when i refresh the page, the links are not there.

PS: when i navigate manually to the arcade (and the arcade challenge for what it's worth..) http://www.example.net/forum/arcade.php (or /challenge.php) i can access it normally with the custom style.

EDIT: Never mind i solved it by adding

Code: Select all

<a href="{U_ARCADE}" title="{L_ARCADE}">{L_ARCADE}</a>
in /styles/<customStyle>/overall_header.html before:

Code: Select all

<a href="{U_PROFILE}" title="{L_PROFILE}" accesskey="e">{L_PROFILE}</a>
:roll:

User avatar
keith10456
Registered User
Posts: 2315
Joined: Thu Feb 24, 2005 6:55 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by keith10456 »

@ Spoook - You have to apply all of the style edits to the style that you are using.

LittleTiger
Registered User
Posts: 75
Joined: Sat Jan 02, 2010 7:48 pm
Name: Sandra

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by LittleTiger »

Hi,

I need to update my RC9 install to RC10, but there are no instructions for RC9 to RC10 in the current download file.

Can someone tell me if there are instructions for it? If yes, what are they?

Thanks in advance!

User avatar
KillBill.
Registered User
Posts: 600
Joined: Tue Jun 02, 2009 4:07 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by KillBill. »

LittleTiger wrote:Hi,

I need to update my RC9 install to RC10, but there are no instructions for RC9 to RC10 in the current download file.

Can someone tell me if there are instructions for it? If yes, what are they?

Thanks in advance!
open contrib/update/update10RC9-10RC10.xml :shock:

LittleTiger
Registered User
Posts: 75
Joined: Sat Jan 02, 2010 7:48 pm
Name: Sandra

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by LittleTiger »

KillBill. wrote:
LittleTiger wrote:Hi,

I need to update my RC9 install to RC10, but there are no instructions for RC9 to RC10 in the current download file.

Can someone tell me if there are instructions for it? If yes, what are they?

Thanks in advance!
open contrib/update/update10RC9-10RC10.xml :shock:

I downloaded the latest last night, and I looked for that file specifically. It is not there.... Let me look again

LittleTiger
Registered User
Posts: 75
Joined: Sat Jan 02, 2010 7:48 pm
Name: Sandra

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by LittleTiger »

Image

Here is the list of files I have. RC9-RC10 is not there.


EDIT:

Wait! It was an unzip error - the directory Update did not expand. I re-did it and found it! :D

LittleTiger
Registered User
Posts: 75
Joined: Sat Jan 02, 2010 7:48 pm
Name: Sandra

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by LittleTiger »

Since upgrading, I am now getting a string of warnings on my log file:

[warn] ID: 11 File: /xx/xx/arcade/games/5condemnedworldv32mrX/5condemnedworldv32mrX.swf Rate : 8000000 Minimum : 256 Size rate : 8000000 IP: xx.xx.xx.xx hostname: mysite.com

Not always the same game.

Any ideas on what this means?

User avatar
Terr0r
Registered User
Posts: 553
Joined: Thu May 05, 2011 3:39 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Terr0r »

Add Create new Game category Button and Select a category of the Games on the top of the page for the arcade for phpBB 3.0.8

Open : adm/style/acp_arcade_manage.html

Find :

Code: Select all

<p><strong>{NAVIGATION}<!-- IF S_NO_CATS --> [<a href="{U_EDIT}">{L_EDIT}</a> | <a href="{U_DELETE}">{L_DELETE}</a><!-- IF not S_LINK --> | <a href="{U_SYNC}">{L_RESYNC}</a><!-- ENDIF --->]<!-- ENDIF --></strong></p>
Add after :

Code: Select all

	<form id="cselect" method="post" action="{U_SEL_ACTION}">

	<fieldset class="quick">
		{L_ARCADE_SELECT_CATEGORY}: <select name="parent_id" onchange="if(this.options[this.selectedIndex].value != -1){ this.form.submit(); }">{CAT_BOX}</select>

		<input class="button2" type="submit" value="{L_GO}" />
		{S_FORM_TOKEN}
	</fieldset>

	</form>

	<form id="cats" method="post" action="{U_ACTION}">

	<fieldset class="quick">
		<input type="hidden" name="action" value="add" />
		<input type="text" name="cat_name" value="" maxlength="255" />
		<input class="button2" name="addcat" type="submit" value="{L_CREATE_CAT}" />
		{S_FORM_TOKEN}
	</fieldset>

	</form>
Demo
Image

Greets Terr0r
if you can't fix it with ducktape you ain't using enough
if you want to search a MOD maybe you can find it here
For my MODS and BBCodes or other things that I have made take a look here

Akshay2598
Registered User
Posts: 241
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:35 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Akshay2598 »

I need help
this is my acp page:


You are logged in as:
Akshay [ Logout ][ ACP Logout ]

ACP_CAT_ARCADE_CONFIGURATION
ACP_ARCADE_SETTINGS_GENERAL
ACP_ARCADE_SETTINGS_GAME
ACP_ARCADE_SETTINGS_FEATURE
ACP_ARCADE_SETTINGS_PAGE
ACP_ARCADE_SETTINGS_PATH
ACP_ARCADE_MANAGE_ARCADE
ACP_ARCADE_MANAGE_ARCADE
ACP_CAT_ARCADE_GAMES
ACP_ARCADE_ADD_GAMES
ACP_ARCADE_UTILITIES_DOWNLOADS
ACP_ARCADE_EDIT_GAMES
ACP_ARCADE_EDIT_SCORES
ACP_ARCADE_UNPACK_GAMES
ACP_CAT_ARCADE_UTILITIES
ACP_ARCADE_UTILITIES_CREATE_INSTALL
ACP_ARCADE_UTILITIES_DOWNLOAD_STATS
ACP_ARCADE_UTILITIES_ERRORS
ACP_ARCADE_UTILITIES_REPORTS
ACP_ARCADE_UTILITIES_USER_GUIDE
ACP_CAT_ARCADE_PERMISSION_ROLES
ACP_ARCADE_CAT_ROLES
ACP_CAT_ARCADE_PERMISSIONS
ACP_ARCADE_CATEGORY_PERMISSIONS
ACP_ARCADE_USERS_CATEGORY_PERMISSIONS
ACP_ARCADE_GROUPS_CATEGORY_PERMISSIONS
ACP_ARCADE_CATEGORY_PERMISSIONS_COPY
ACP_CAT_ARCADE_PERMISSION_MASKS
ACP_VIEW_ARCADE_CATEGORY_PERMISSIONS

{ TITLE }

{ TITLE_EXPLAIN }
ACP_ARCADE_VERSION_INFO

ARCADE_VERSION:
1.0.RC10 [ Re-Check version ]

ACP_ARCADE_SETTINGS_GENERAL

DISABLE_ARCADE:
Yes No

ARCADE_AUTO_DISABLE:
Yes No

ARCADE_AUTO_DISABLE_START:

ARCADE_AUTO_DISABLE_END:

ARCADE_DOWNLOAD_LIST:
Yes No

ARCADE_DOWNLOAD_LIST_MESSAGE:

ARCADE_NEW_GAMES_DELAY:

ARCADE_ACP_FLASH_VERSION:

ARCADE_COMMENTS_BBCODE:
Yes No

ARCADE_COMMENTS_SMILIES:
Yes No

ARCADE_COMMENTS_LINKS:
Yes No

ARCADE_PLAYED_GAMES_COLOUR:
[ Web-safe colour swatch ]

ARCADE_CACHE_TIME:
Hours

ARCADE_ONLINE_TIME:
Minutes

they dont have their real names it just the _ ones

User avatar
NiceM
Registered User
Posts: 572
Joined: Sat Jul 30, 2005 9:25 am
Location: Denmark
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by NiceM »

Be sure you have the language files uploaded to your language.
Download games for phpbb-Arcade at:
origon.dk

Akshay2598
Registered User
Posts: 241
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:35 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Akshay2598 »

NiceM wrote:Be sure you have the language files uploaded to your language.
Thank you sooo much, you rock :)
Also, i have a different theme, do i need to edit each file in the themes
or can i just put the arcade files in my other theme?

User avatar
Terr0r
Registered User
Posts: 553
Joined: Thu May 05, 2011 3:39 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Terr0r »

if you use two or more different themes than must you upload the thema arcade files and the edit thema files for the arcade to the different themes that you use

I hope that you understand what I say

so it must be good

if someone can explain it better with a great pleasure
if you can't fix it with ducktape you ain't using enough
if you want to search a MOD maybe you can find it here
For my MODS and BBCodes or other things that I have made take a look here

Akshay2598
Registered User
Posts: 241
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:35 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Akshay2598 »

i kinda understood
i use extremedarkred theme by vinny
right now im testing with prosilver
http://www.akshayproductions.com/forums

Akshay2598
Registered User
Posts: 241
Joined: Tue Jun 21, 2011 5:35 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB Arcade 1.0.RC10

Post by Akshay2598 »

Ok, i think everything is going good with my different theme im using EXCEPT for the TOP SCROES

Look for yourselfs:
http://akshayproductions.com/forums/arc ... e=play&g=1
you can only read it if its hovering
I need help on how to fix this, or where the code is so i can change the color codes.
Im pretty sure its in CSS but dont know which file

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”