[ABD] Advanced BBcode box 3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
itboy
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jul 13, 2007 1:53 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by itboy »

Help, click on test bbcode button "B" not show code bbcode. Sory !, no english :mrgreen:

Image
rizwan
Registered User
Posts: 41
Joined: Thu May 08, 2008 12:54 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by rizwan »

we install your mod in our forum all setup update successfully but we want to change in acp we receive this error.

Image

how we can fix this error?
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

rizwan wrote:we install your mod in our forum all setup update successfully but we want to change in acp we receive this error.

how we can fix this error?
Did you upload the abbcode style folder ?
Do you have this tree ?
phpbbroot/styles/abbcode/*.*
phpbbroot/styles/abbcode/greybox/*.*
phpbbroot/styles/abbcode/images/*.*
phpbbroot/styles/abbcode/images/bg/*.*
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

itboy wrote:Help, click on test bbcode button "B" not show code bbcode. Sory !, no english :mrgreen:

Image
Hi itboy :
I think you have a javascript error, to try to solve I need access to your forum, please sendme a PM with your board address with a user and password to get access to the posting page .
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

soNistaR wrote:hey, nice mod ;)
But: Did "Advanced BBcode box 3" work with HighSlide Attachment & IMG MOD 1.0.5 installed?

would be nice ;)
Hi soNistaR :
Looking at the install I see that both mods will have a conflict, ABBC3 change the same line in the includes/bbcode.php
ABBC3 mod :

Code: Select all

[Find]
				'img'		=> '<img src="$1" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '" />',
[Replace With]
// MOD : ABBC3 (V1.0.9) - Start
				'img'		=> '<img src="$1" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '"' . ( ( $config['ABBC3_RESIZE'] ) ? ' onload="NcodeImageResizer.createOn(this);"' : '') . ' />',
//				'img'		=> '<img src="$1" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '" />',
// MOD : ABBC3 (V1.0.9) - End
HighSlide mod :

Code: Select all

[Find]
'img'      => '<img src="$1" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '" />',
[Replace with]
'img'      => '<a class="highslide" href="$1" onclick="return hs.expand(this)"><img src="$1" style="max-height:210px;" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '" /></a>',
But if you change ABBC3 replace with HighSlide, may work together. :roll:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
rizwan
Registered User
Posts: 41
Joined: Thu May 08, 2008 12:54 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by rizwan »

i uploaded abbcode style folder and Advanced BBcode box 3 is installed and shown properly but when i click on any button
the box taking no action even post submit button is not working.how can i fix this problem.
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

rizwan wrote:i uploaded abbcode style folder and Advanced BBcode box 3 is installed and shown properly but when i click on any button
the box taking no action even post submit button is not working.how can i fix this problem.
Hi rizwan : same answer that itboy, I do not have paranormal powers ;)
I think you have a javascript error, to try to solve I need access to your forum, please sendme a PM with your board address with a user and password to get access to the posting page .
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
fazaljatoi
I've Been Banned!
Posts: 503
Joined: Wed Aug 31, 2005 8:02 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by fazaljatoi »

now ok working
but i have problem our main index.php page havey load

when i edit overall_header our index.php page very loaded (when i up down )

if i not edit overall_header our index.page good

how i fix this
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

fazaljatoi wrote:now ok working
but i have problem our main index.php page havey load

when i edit overall_header our index.php page very loaded (when i up down )

if i not edit overall_header our index.page good

how i fix this
I see at your board, that you are working on it, do not forget to refresh your template ;)
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/pakista/public_html/forum/cache/tpl_subsilver2_overall_header.html.php on line 233
Also I can see you didn't install property the templates part.
If you do not have another mod installed try use files stored in contrib/premod_files/styles/subsilver2/*.*
And please do not forget to visit News, Bugs & Patches for version 1.0.9
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
fazaljatoi
I've Been Banned!
Posts: 503
Joined: Wed Aug 31, 2005 8:02 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by fazaljatoi »

now i done all & refresh all templete

now visit our index.php open good but u up and down have full laod

very slow up & down & see flag slow working
itboy
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Jul 13, 2007 1:53 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by itboy »

leviatan21 wrote:[Hi] itboy :
I think you have a javascript error, to try to solve I need access to your forum, please sendme a PM with your board address with a user and password to get access to the posting page .
Thank leviatan21.
Last edited by itboy on Thu May 15, 2008 8:35 am, edited 1 time in total.
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

fazaljatoi wrote:now i done all & refresh all templete

now visit our index.php open good but u up and down have full laod

very slow up & down & see flag slow working
Sorry fazaljatoi :oops:
I have no idea what your talking about.

P.S. can someone help with any kind of translation please ?
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
rizwan
Registered User
Posts: 41
Joined: Thu May 08, 2008 12:54 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by rizwan »

Sir when we open our board main page and try to scroll down or up there scroll bar are freezing.u can check by yourself our board i'm sending u a pm of our board web address.
Fanshop
Registered User
Posts: 49
Joined: Sun Oct 07, 2007 11:51 am

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by Fanshop »

leviatan21 wrote:
Fanshop wrote:I installed it and right now it working great BUT, where can i change the thumnails size ?
Thanks
Hi Fanshop :
Go to the ACP -> Postsing:
under Advanced BBcodes Box 3 click on ABBC3 Settings
and change the value for :
Maximum thumbnail width in pixel:
A generated thumbnail will not exceed the width set here.
Mm..i dont have that in my acp ...i installed advance bbcode from contrib/premod files..so i maybe missing something or ?
Image
User avatar
fazaljatoi
I've Been Banned!
Posts: 503
Joined: Wed Aug 31, 2005 8:02 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by fazaljatoi »

rizwan wrote:Sir when we open our board main page and try to scroll down or up there scroll bar are freezing.u can check by yourself our board i'm sending u a pm of our board web address.
please how i fix check PAKISTAN-FORUM

if we are no edit sytle overheader.html our index.php page good working but

posting page upset how i fix this thanks wait for reply
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”