[ABD] Advanced BBcode box 3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

boyhohung wrote:Help me, I have a problem.
Every thing is perfect during installation.
But when I finish install (purged the cache), I click on "Post reply" button , and nothing happen in FireFox3 but a blank page.
In IE, I receive an erro: "http 500 internal server erro "

The "Advannced Quick reply" MOD i have install is still OK.
I use phpBB 3.0.2 , is it ok ?
Thank you !
Hi boyhohung :
Same as previous post : please review it carefully.
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

TigerCrow wrote:i have also the error when i was send a PM ... blank white page !! when i post a message then is ok !

offline on my home computer works finaly.

can every where help ?? please
HI TigerCrow :
phpbb version ? ABBC3 version ? style ? :D
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
TigerCrow
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2008 10:16 am
Location: Germany

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by TigerCrow »

PHPBB the newest :)
BBcode box the newest ;)
Style is : X-Treme base on subsilver2

but i have the error !! i can not in PM's input special character .. äöüß ... and so, when i make this, the white site is comming ... when i post without äöü then the post will send !
by the white site cams no error !! only the white site in firefox and ie

the server is linux and my home server windows. on windows it works fine, but not on linux

but, it's only by PM's , the posts in the board is ok.

what can i do ? i stand behind me :oops:
Es ist ebenso interessant und schwer, etwas gut zu sagen, wie es gut zu malen ist.
It is just as interesting and heavy to say somewhat well how it is to be painted well.
JrTroopa
Registered User
Posts: 142
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:10 am

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by JrTroopa »

I've double checked all .php files (the ones that were edited and the ones with the patches) and it still shows up as a blank page, when I go to posting. Could it be the browser?

If there's nothing else that I can do, sadly, I have to uninstall this mod. :(
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

TigerCrow wrote:PHPBB the newest :)
BBcode box the newest ;)
Style is : X-Treme base on subsilver2

but i have the error !! i can not in PM's input special character .. äöüß ... and so, when i make this, the white site is comming ... when i post without äöü then the post will send !
by the white site cams no error !! only the white site in firefox and ie

the server is linux and my home server windows. on windows it works fine, but not on linux

but, it's only by PM's , the posts in the board is ok.

what can i do ? i stand behind me :oops:
HI TigerCrow :
Did you apply all patches from v109 ?
what happens if you disable ABBC3 and send a PM with or without special characters ?
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
skeith
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Jun 16, 2008 6:28 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by skeith »

why its not supporting arabic?
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

JrTroopa wrote:I've double checked all .php files (the ones that were edited and the ones with the patches) and it still shows up as a blank page, when I go to posting. Could it be the browser?

If there's nothing else that I can do, sadly, I have to uninstall this mod. :(
HI JrTroopa : Without intention to offend.
I'm sure that the problem is editing files.
I was reading your post history in phpbb, and see that you have a lot of problems with other mod too, with databases and files and also with phpbb since you try to install it.
I think you server or your database system is not running well. May be your editor program is not good.
I can't figure out what's wrong :oops:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

skeith wrote:why its not supporting arabic?
HI skeith :
Who told you that ?
Mods should support all languages that phpbb use, if you have some languages problem, the error is in the translation of a mod and not in the mod. :oops:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
TigerCrow
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2008 10:16 am
Location: Germany

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by TigerCrow »

leviatan21 wrote:
TigerCrow wrote:PHPBB the newest :)
BBcode box the newest ;)
Style is : X-Treme base on subsilver2

but i have the error !! i can not in PM's input special character .. äöüß ... and so, when i make this, the white site is comming ... when i post without äöü then the post will send !
by the white site cams no error !! only the white site in firefox and ie

the server is linux and my home server windows. on windows it works fine, but not on linux

but, it's only by PM's , the posts in the board is ok.

what can i do ? i stand behind me :oops:
HI TigerCrow :
Did you apply all patches from v109 ?
what happens if you disable ABBC3 and send a PM with or without special characters ?

good morning :)

yes i have install the patches and just in the moment i have disable the ABBC3 and it's the same :( when i send PM with special chars, without it runs perfect

so i think its a problem from 3.0.2 , soory

when you have a idear who is the error, send me please

THX for your help
Es ist ebenso interessant und schwer, etwas gut zu sagen, wie es gut zu malen ist.
It is just as interesting and heavy to say somewhat well how it is to be painted well.
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

TigerCrow wrote:good morning :)

yes i have install the patches and just in the moment i have disable the ABBC3 and it's the same :( when i send PM with special chars, without it runs perfect

so i think its a problem from 3.0.2 , soory

when you have a idear who is the error, send me please

THX for your help
Good news for me :oops: , if you think the problem is on phpBB 3.x you can have some expert help in the Bug Tracker :ugeek:
May be the problem in some translation files, you can try to use English files and see what happens with or without spacial characters and may be you got a clue of what's happens. :roll:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
TigerCrow
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jan 30, 2008 10:16 am
Location: Germany

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by TigerCrow »

in the language file ( german ) there was a manny forgot, i have there found ca. 20 errors :( not from the translate, from the vars there was in english but not in german :evil:
Es ist ebenso interessant und schwer, etwas gut zu sagen, wie es gut zu malen ist.
It is just as interesting and heavy to say somewhat well how it is to be painted well.
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

TigerCrow wrote:in the language file ( german ) there was a manny forgot, i have there found ca. 20 errors :( not from the translate, from the vars there was in english but not in german :evil:
If you updated to phpbb 3.0.2 you should update also your language files : Check this page Language packs for phpBB 3.0.x (Olympus)
Deutsch (Du)‎
German (Casual Honorifics)
Last Updated:
» 12 Jul 2008, 05:01
Maintainer:
» PhilippK
Deutsch (Sie)‎
German (Formal Honorifics)
Last Updated:
» 12 Jul 2008, 05:03
Maintainer:
» PhilippK
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
User avatar
Alorse
Registered User
Posts: 174
Joined: Sun Apr 06, 2008 8:18 pm
Location: Colombia
Name: Fredo
Contact:

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by Alorse »

This is my mistake could help?

I tested the fix FIX 1.0.9 # 002 and does not work

I speak Spanish if I help someone in this language, thanks

Image
User avatar
leviatan21
Registered User
Posts: 2663
Joined: Fri Aug 10, 2007 7:22 am
Location: Buenos Aires, Argentina
Name: Gabriel

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by leviatan21 »

Alorse wrote:This is my mistake could help?

I tested the fix FIX 1.0.9 # 002 and does not work

I speak Spanish if I help someone in this language, thanks

Image
Hi Alorse :
I just answer you, on my board :roll:
Excuse me for my poor English, I speak Spanish. | Image phpBB en Español
lovewuha
Registered User
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2008 1:41 pm

Re: [DEV] Advanced BBcode box 3

Post by lovewuha »

I fastened abbc3 but when write article.pressing into its examinations bbcode don' t appear is all together.And there mistake erro leopard Trang
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”