[ABD] Topic Preview 0.7.1

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
pgarvin76
Registered User
Posts: 136
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Location: Philadelphia, USA
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by pgarvin76 »

I am pleased to announce the release of Topic Preview Version 0.7.0, "the flicker is gone edition"! I have spent a significant amount of time researching and testing JavaScript code to eliminate the issues present in Internet Explorer. Most of the JavaScript code has been re-written, and the way in which the topic preview text is passed to the template file has changed as well. Upgrade instructions from the previous version, 0.6.1, are provided in the contrib directory.

The JavaScript code developed was inspired by and borrows ideas from Prototip by Nick Stakenburg and borrows some code from the Prototype JavaScript framework. I have tested the code in Internet Explorer 6 (WinXP), Internet Explorer 7 (WinXP & Vista), Firefox 2 (WinXP, Vista, Linux), Firefox 3 (WinXP), Safari 3.1 (WinXP), and Konqueror 3.5.8 (Linux). There is still one known issue in IE6. If the preview box floats over any dropdown boxes such as the sort boxes at the bottom of a topic list, the dropdown boxes will show through the preview box. This is a known bug in IE6 and hopefully most of you have migrated away from it by now.

Please see the first post in this thread for the download link.
plazm
Registered User
Posts: 10
Joined: Sun Jun 18, 2006 1:25 am

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by plazm »

Let me be the first to say congratulations on solving a very difficult issue. And THANK YOU! :mrgreen:
LeNeR
Registered User
Posts: 182
Joined: Sat Feb 23, 2008 10:22 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by LeNeR »

Thank you, that is really a great job you have done. I wil go right ahead and do the upgrade from 0.6.1 thanks.
LeNeR
Registered User
Posts: 182
Joined: Sat Feb 23, 2008 10:22 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by LeNeR »

I was so excited, but now I am so dissapointed. I did the upgrade instruction for 0.6.1. After installing look what happend to the preview:

http://i35.photobucket.com/albums/d185/ ... lde1-4.png

The background is trasparent which make it hard to se what the preveiw says. And the line is way out to the right.

Please help.
pgarvin76
Registered User
Posts: 136
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Location: Philadelphia, USA
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by pgarvin76 »

LeNeR wrote:I was so excited, but now I am so dissapointed. I did the upgrade instruction for 0.6.1. After installing look what happend to the preview:

http://i35.photobucket.com/albums/d185/ ... lde1-4.png

The background is trasparent which make it hard to se what the preveiw says. And the line is way out to the right.

Please help.
1. Go into the ACP -> Styles -> and refresh your Theme (I may have only told you to refresh your Templates and am sorry for that mistake).
2. Press Refresh or Reload in your browser.
User avatar
takufner
Registered User
Posts: 216
Joined: Mon Oct 23, 2006 10:39 am
Location: Rio de Janeiro - Brasil
Name: Prof. Caju
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by takufner »

Hi,

I've installed this MOD in my forum and it work like a charm.

I just want to say two ideas I had that could improve a lot this MOD.

1) Mouse over the post's title shows the first topic preview, and mouse over last post's username (right hand column) shows the last post preview;

2) An alternative way to the administrator choose to show de preview with a link instead of mouse over.

Thanks
stopgo
Registered User
Posts: 31
Joined: Wed Jun 06, 2007 2:48 am
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by stopgo »

Outstanding! Just installed this and it works perfectly. Thanks so much for all your work, pg.
LeNeR
Registered User
Posts: 182
Joined: Sat Feb 23, 2008 10:22 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by LeNeR »

pgarvin76 wrote:
LeNeR wrote:I was so excited, but now I am so dissapointed. I did the upgrade instruction for 0.6.1. After installing look what happend to the preview:

http://i35.photobucket.com/albums/d185/ ... lde1-4.png

The background is trasparent which make it hard to se what the preveiw says. And the line is way out to the right.

Please help.
1. Go into the ACP -> Styles -> and refresh your Theme (I may have only told you to refresh your Templates and am sorry for that mistake).
2. Press Refresh or Reload in your browser.
Did both. Doesn't work
sam_xp
Registered User
Posts: 213
Joined: Fri Feb 08, 2008 8:05 pm
Location: Lebanon
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by sam_xp »

is this mod compatible with 3.0.0 ?
Image
مجتمع محبي الكوميكس الناطقين بالعربية http://arabcomics.net
stopgo
Registered User
Posts: 31
Joined: Wed Jun 06, 2007 2:48 am
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by stopgo »

sam_xp wrote:is this mod compatible with 3.0.0 ?
I've got it running on 3.0.0.
danielnguyen
Registered User
Posts: 287
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:44 am
Location: Vietnam
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by danielnguyen »

Sorry! I cannot open upgrade_from_0.6.1.xml file by my browser! I think there are some code wrong! Please check back!
Regards!
My forum, for just teen only with many happy things
Cộng Đồng Teen Online - Cộng Đồng Teen Việt - Teen Việt Nam
Hội Ngộ - Giao Lưu - Học Hỏi - Giải Trí - Kết Bạn
http://www.congdongteenonline.net
pgarvin76
Registered User
Posts: 136
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Location: Philadelphia, USA
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by pgarvin76 »

LeNeR wrote:
pgarvin76 wrote:
LeNeR wrote:I was so excited, but now I am so dissapointed. I did the upgrade instruction for 0.6.1. After installing look what happend to the preview:

http://i35.photobucket.com/albums/d185/ ... lde1-4.png

The background is trasparent which make it hard to se what the preveiw says. And the line is way out to the right.

Please help.
1. Go into the ACP -> Styles -> and refresh your Theme (I may have only told you to refresh your Templates and am sorry for that mistake).
2. Press Refresh or Reload in your browser.
Did both. Doesn't work
Well it's clear that it is not picking up the style info. Maybe try clearing your browser cache. Did you make sure you edited the correct stylesheet? One of my IE users had to refresh 4 times. I think that was a proxy server getting in the way.
pgarvin76
Registered User
Posts: 136
Joined: Sun Mar 20, 2005 5:33 am
Location: Philadelphia, USA
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by pgarvin76 »

danielnguyen wrote:Sorry! I cannot open upgrade_from_0.6.1.xml file by my browser! I think there are some code wrong! Please check back!
Regards!
Using FF3? Looks like I missed one file when I was an issue for that. Open it up in IE or open up the XML file in a text editor and change:

Code: Select all

../modx.prosilver.en.xsl
to:

Code: Select all

modx.prosilver.en.xsl
It's right at the top of the file.
User avatar
IPB_Refugee
Registered User
Posts: 1290
Joined: Fri Jul 07, 2006 2:25 pm
Location: Austria
Name: Wolfgang Weber

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by IPB_Refugee »

Hi pgarvin76,

would it be possible to get BBCode and smilies parsed in topic preview like the MOD for phpBB-2 does? This link might be helpful to add the mentioned function:

http://www.ktuk.net/phpBB3/viewtopic.php?f=32&t=2680

Thanks for developing this MOD for Olympus!
Wolfgang
User avatar
wOxxOm
Registered User
Posts: 4
Joined: Sun Jun 22, 2008 3:18 am

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0

Post by wOxxOm »

Great MOD!
  • yeah, two posts (first + last) showing on a preview would be great! either in one floating DIV or separately for the 1st and last columns in the topic table.
     
  • btw, the new 0.7 mousemove event contains an IE-specific substantial flaw :-) which made the poor ms-thingy load my 2x-cpu at 100% - js mousemove event is bound to document object which is a tremendous redundancy.

    topic_preview.html should have this fixed:
       showpreview: function() {
          if (document.addEventListener) this.topiclink.addEventListener('mousemove', this.followmouse.bindObj(this), false);
          else if (document.attachEvent) this.topiclink.attachEvent('onmousemove', this.followmouse.bindObj(this));
     
  • installation xml instruction contain an easy typo, which may however cause some naive soul a trouble (jokin'))) - it should read as 'ADD AFTER' instead of 'Add before'
    'U_MCP_QUEUE' => $u_mcp_queue,
    );
     
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”