[ABD] Topic Preview 0.7.1

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
eman80
Registered User
Posts: 327
Joined: Tue Aug 19, 2008 1:49 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by eman80 » Sat Nov 29, 2008 9:27 pm

takufner wrote:I made again the changes in viewforum.php and it is now working in my phpBB3.0.3.

I am using this mod version 0.7.0 and would like to know that if the only manner to upgrade for 0.7.1 is to uninstall 0.7.0 and install 0.7.1 or there is some way to do just the upgradeable things...

Thanks
why do u uninstall 0.7.0 ? !! .. there is an upgrade file in contrib folder, its name is (upgrade_from_0.7.0.xml) for prosilver .. and in templates folder for subsilver.

Regards
Eman
welcome to my forum:
http://www.elibrary4arab.com

9moska3
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Nov 16, 2008 12:00 am

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by 9moska3 » Sat Nov 29, 2008 11:31 pm

I I've installed this mod, in contrib file:
Topic Preview Default On for New Accounts
and i must do this instruction:


Open: includes/functions_user.php
Find
Tip:
This may be a partial find and not the whole line.

Code: Select all

'user_options'    =>    895,
In-line Find
Tip:
This is a partial match of a line for in-line operations.

Code: Select all

895
In-line Replace With

Code: Select all

2943
IBut, i want install
Welcome PM on first Login (WPM)

But one of instructions is:


Open: includes/functions_user.php
Find
Tip:
This may be a partial find and not the whole line.

Code: Select all

		'user_options'		=> 895,
Replace With
Tip:
Replace the preceding line(s) to find with the following lines.

Code: Select all

		'user_options'		=> 1919,
I
And now?
Could Someone help-me?

zolti
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Nov 09, 2008 3:44 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by zolti » Wed Dec 10, 2008 10:34 am

hi!
having a problem with last symbol before "..."
Image

clight77
Registered User
Posts: 907
Joined: Sun May 11, 2003 11:09 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by clight77 » Sat Dec 27, 2008 2:22 am

Rounded corners how to.
I know this has been asked but i can't find it.

Thanks
I Follow Up On My Posts.
So Should Everybody...

clight77
Registered User
Posts: 907
Joined: Sun May 11, 2003 11:09 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by clight77 » Sat Dec 27, 2008 7:29 pm

I have noticed that topic preview when hovered show Rapidshare links marked with red x,but the link is fine.
This is with using Grease Monkey and Link Checker Script

Code: Select all

http://userscripts.org/scripts/source/9467.user.js
The links are fine in the post,just show bad in topic preview.

Thanks
I Follow Up On My Posts.
So Should Everybody...

clight77
Registered User
Posts: 907
Joined: Sun May 11, 2003 11:09 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by clight77 » Sat Jan 03, 2009 8:27 pm

Hi
I thought i saw something about not having http :// address's show in the topic preview box in an earlier version,5.4.
Is there a way to not allow url's links or image links in topic preview ?

Thanks
I Follow Up On My Posts.
So Should Everybody...

User avatar
jtryptophan
Registered User
Posts: 299
Joined: Wed Apr 09, 2008 5:38 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by jtryptophan » Mon Jan 05, 2009 8:04 pm

I have uninstalled 0.7.0a. When I try to refresh template from ACP I get the following error:

Code: Select all

General Error
Could not open ./../styles/prosilver/template/topic_preview.html
Please advise on a fix for this. Thanks.

User avatar
IPB_Refugee
Registered User
Posts: 1290
Joined: Fri Jul 07, 2006 2:25 pm
Location: Austria
Name: Wolfgang Weber

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by IPB_Refugee » Fri Jan 09, 2009 8:06 am

Hi,

you could simply delete all files from cache folder, except index.html and .htaccess.

Regards
Wolfgang

danielnguyen
Registered User
Posts: 287
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:44 am
Location: Vietnam
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by danielnguyen » Fri Jan 09, 2009 4:26 pm

Any new version of this mod?
My forum, for just teen only with many happy things
Cộng Đồng Teen Online - Cộng Đồng Teen Việt - Teen Việt Nam
Hội Ngộ - Giao Lưu - Học Hỏi - Giải Trí - Kết Bạn
http://www.congdongteenonline.net

bluewinds
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Sep 29, 2008 5:09 pm

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by bluewinds » Fri Jan 16, 2009 12:40 am

The mod has a bug on my forum even though it has been working well previously.

See: http://fairybloom.com/search.php?search ... ive_topics

The first page of the "view active topics" does not display the pop up topic preview, but if you click on page 2 and 3, the topic preview function is working.

It doesn't have this problem when I first install the mod.

Can anyone help me with this?

User avatar
johnesku
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Jul 16, 2003 9:22 am
Location: Bucharest, RO
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by johnesku » Mon Jan 19, 2009 3:32 pm

I have the same issue with the mod however only in some forums and only in the following browsers :IE 7.0.5, Safari 3.2.1 and Opera 9.63. Firefox 3.0.5 displays correctly in all cases.

I suspect a parsing issue in the mod since the preview box is not displayed only in some forums (probably connected with the text/title of the last post).

If I disable this mod, everything is displayed correctly in all browsers.

User avatar
RMcGirr83
Recognised Extension Developer
Posts: 20998
Joined: Wed Jun 22, 2005 4:33 pm
Location: Your display
Name: Rich McGirr
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by RMcGirr83 » Mon Jan 19, 2009 5:20 pm

Don't mean to steal anyone's thunder, but there is this mod which has been validated by the phpbb Mod Team and is 3.0.4 compliant.
In times of change, learners inherit the earth, while the learned find themselves beautifully equipped to deal with a world that no longer exists - Eric Hoffer
Former Modifications/Extensions Team Member | My extensions
Appreciate the extensions/mods/support then buy me a beer
All requests for support via PM will be ignored

User avatar
johnesku
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Jul 16, 2003 9:22 am
Location: Bucharest, RO
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by johnesku » Tue Jan 20, 2009 7:51 pm

@ RMcGirr83 - then you wouldn't mind helping with this mod as well for being on-topic ;) as you have your mod validated already.

I found that placing certain smilies in the last post within a quote block would cause this mod to display viewforum.php incorrectly. Maybe this helps.

User avatar
IPB_Refugee
Registered User
Posts: 1290
Joined: Fri Jul 07, 2006 2:25 pm
Location: Austria
Name: Wolfgang Weber

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by IPB_Refugee » Wed Jan 21, 2009 3:31 am

Hi johnesku,

which smilies? Do they have something special e.g. in the smiley code? Do you see any pattern?

Regards
Wolfgang

User avatar
johnesku
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Jul 16, 2003 9:22 am
Location: Bucharest, RO
Contact:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.1

Post by johnesku » Wed Jan 21, 2009 7:44 am

Actually I continued to test this and noticed that any smilie placed within a quote block of the last post will trigger the bug.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests