Page 14 of 24

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Fri Jul 25, 2008 11:05 am
by IPB_Refugee
The MOD works with Firefox 3. Maybe you have not enabled the MOD in your UCP. Or you made a mistake during installation.

Regards
Wolfgang

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 11:25 am
by Balero
I installed this mod, but nothing has changed, see images below:

Image

Image

I already excludes caches..

Someone could help me?

Thanks! ;)

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 11:36 am
by autinhyeu
IPB_Refugee wrote:The MOD works with Firefox 3. Maybe you have not enabled the MOD in your UCP. Or you made a mistake during installation.

Regards
Wolfgang
i had enabled this MOD in ACP, and this MOD works with IE7.0 but not works FF3.0.1 :)
i dont know...

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 12:04 pm
by Balero
Guy, the MOD is not working with IE 7 and Firefox 3.0.1

Thanks!! ;)

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 12:26 pm
by mtrs
I use IE 7 and Firefox 3.0.1, and this mod works just fine.

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 12:40 pm
by IPB_Refugee
Maybe there's a problem with the setting Enable Topic Preview in UCP == no
@Balero: Try running topicprev_all_users_on.php from the contrib folder.

Regards
Wolfgang

Open problem regarding this MOD: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p6336115

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 1:45 pm
by Balero
IPB_Refugee , I runned the file: topicprev_all_users_on.php, but still not showing up :(

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 1:52 pm
by IPB_Refugee
Have you uploaded all modified files to the correct folders? Did you purge the cache? (Also the cache of your templates?) If yes, try to set "Enable topic preview in UCP" to yes and activate the MOD in your UCP.
Somewhere must be a mistake because this MOD does work with FF3. ;)
And please try to change "Set the character limit" to a higher number like 200.

Regards
Wolfgang

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:02 pm
by autinhyeu
Test: http://autinhyeu.com/viewforum.php?f=126
work fine on I.E 7.0
dont work on F.F 3.0.1
:cry:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:11 pm
by IPB_Refugee
The MOD on your site works perfectly fine for me, and I am using FF 3.0.1, too... Weird. What makes your FF3 different from mine? Have you cleared the browser cache? Maybe an old version of the css file is stored there.

Regards
Wolfgang

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:16 pm
by autinhyeu
Oh, exactly, this MOD is work fine with guest, but not work with users register :(
when i login with I.E 7.0 is not see
i'm sr :cry:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:21 pm
by Balero
IPB_Refugee , Thanks!!

I had forgotten to change this part:

Code: Select all

<a href="{topicrow.U_VIEW_TOPIC}" id="tp{topicrow.TOPIC_ID}" class="topictitle">{topicrow.TOPIC_TITLE}</a>
And this mod work in Firefox 3.0.1 yes! :D

Thanks!! ;)

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:23 pm
by autinhyeu
Oh, i'm sorry, when i disable options "Enable topic preview in UCP" in ACP, this MOD work fine...
i dont know. but, thanks ^^!

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Sat Jul 26, 2008 2:40 pm
by autinhyeu
Yeah, i had fixed error.
but, when this MOD work, bbcode is not work with table of "Topic Preview 0.7.0a"
thanks :lol:

Re: [BETA] Topic Preview 0.7.0a

Posted: Tue Jul 29, 2008 12:48 am
by IPB_Refugee
Just a reminder for myself:
IPB_Refugee wrote:I think there is one more small bug: When I visit the topic preview page in ACP and change the settings, the administration protocol tells {TOPIC PREVIEW LOG CONFIG} Seems like there is a language variable missing.
IPB_Refugee wrote:Unfortunately the changes in search.php do not work when you search for posts (sr=posts). When you search for topics, everything is okay. But when you search for posts, you get this warning:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /search.php on line 546: Undefined variable: topic_preview
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /search.php on line 546: Trying to get property of non-object
That's line 546:

Code: Select all

		'S_TOPIC_PREVIEW'		=> $topic_preview->enabled,