[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
mecatrix
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Jan 23, 2006 2:38 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by mecatrix » Sun Apr 06, 2008 9:30 pm

QUESTION:
i want to feed political rss new/writing from blogspot/blogger.com
is it possible?
and if possible which should i use?

http://drkhir.blogspot.com/atom.xml
or
http://drkhir.blogspot.com/rss.xml

nikzh
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Jan 21, 2008 11:53 am
Location: Russian Federation
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by nikzh » Sun Apr 06, 2008 9:49 pm

Smix wrote:... Well ... It´s very specific change (but not hard - only few edits) and I wouldn´t add it to released versions, but you can check the files and do this edit ...
this edit is only for "nikzh"
OPEN includes/functions_lastrss_autopost.php
FIND

Code: Select all

SET next_check = "' . ( time() + $next_feed['next_check_after'] * 3600 )
REPLACE WITH

Code: Select all

$seconds = 1800; // time in seconds ... 1800s is 30 minutes
SET next_check = "' . ( time() + $seconds )
... this will check all feeds after time set in $seconds ...
Thank you!

saaiberke
Registered User
Posts: 1126
Joined: Wed Jul 20, 2005 8:13 am
Location: Gent/Belgium
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by saaiberke » Mon Apr 07, 2008 10:22 am

Hello SMix,

I'm having problems with this feed:

http://feeds.cybernetnews.com/CyberNetHelpfulTips

I think it is because sometimes they use " in the titles and this gives a SQL error when trying to import the feed.

Can you take a look at it please?

Grtz,

Nic

apollojr
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Sep 14, 2007 9:00 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by apollojr » Tue Apr 08, 2008 10:12 am

Hi
thanks for this great mod.
i have 3 boards working from october 2007 and the 3 boards have your mod installed and working very well.

However today all my sites are down with a white screen and his line:

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /homepages/33/d216807038/htdocs/slbenfica/bb3portal/block/rss_feeds.php on line 6
I remove

Code: Select all

include($phpbb_root_path . 'bb3portal/block/rss_feeds.' . $phpEx);
include($phpbb_root_path . 'bb3portal/block/rss_feedlist.'.$phpEx);
from bb3portal.php and all working but without your mod.

Can you help me with this?

Sorry of my english quality, i´m talking from Portugal

Thanks in advance

EDIT: Sorry tihs post is to another thread. May delete this please? thanks
Last edited by apollojr on Tue Apr 08, 2008 9:17 pm, edited 1 time in total.

User avatar
NeoID
Registered User
Posts: 406
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:12 pm
Location: Norway
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by NeoID » Tue Apr 08, 2008 6:00 pm

Is there any progress on the next version including the ACP? Is it possible to add two or more RSS-feeds to parse? The mod sounds very promising.
Norsk Anime Forum
http://www.AnimeNord.com

User avatar
Tripp
Former Team Member
Posts: 1358
Joined: Sun May 20, 2007 5:14 am
Location: G'boro, North Carolina
Name: Tripp
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Tripp » Tue Apr 08, 2008 6:49 pm

NeoID wrote:Is there any progress on the next version including the ACP? Is it possible to add two or more RSS-feeds to parse? The mod sounds very promising.
Yes to your second question
The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Formerly Drugs

gmvasek
Registered User
Posts: 7
Joined: Sun Nov 20, 2005 10:57 am
Location: Czech Republic
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by gmvasek » Tue Apr 08, 2008 6:50 pm

:!: IMPORTANT :!:

Smix is currently not online because he is having problems with his internet connection

saaiberke
Registered User
Posts: 1126
Joined: Wed Jul 20, 2005 8:13 am
Location: Gent/Belgium
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by saaiberke » Tue Apr 08, 2008 7:08 pm

NeoID wrote:Is it possible to add two or more RSS-feeds to parse?
Yes, if you insert them into the database manually it is possible.

Nic

desertst0rm
Translator
Posts: 136
Joined: Fri Feb 01, 2008 9:43 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by desertst0rm » Thu Apr 10, 2008 9:03 pm

I Installed it to on a new board. I added a new user. Topic added it becomes 11 but I can't see where the post in Board Index, I can only see the post in "View unanswered posts" and "View new posts" . Where do I supposed to edit or add url in functions_lastrss_autopost?

Here is some part of my functions_lastrss_autopost

Code: Select all

$config['lastrss_ap_enabled'] = 1;
$config['lastrss_ap_items_limit'] = 10;
$config['lastrss_ap_bot_id'] = 2;

/*CREATE TABLE `phpbb_lastrss_autopost` (
`name` VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
`url` VARCHAR( 255 ) NOT NULL ,
`next_check` INT ( 10 ) NOT NULL ,
`next_check_after` INT( 2 ) NOT NULL ,
`destination_id` INT( 3 ) NOT NULL ,
`enabled` INT( 1 ) NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `name` )
) ENGINE = MYISAM ;*/

// example data
feed = array(
  'name' => 'phpbb.com',
  'url' => 'http://www.phpbb.com/feeds/rss/',
  'next_check' => 1,
  'next_check_after' => 1,
  'destination_id' => 2,
  'enabled' => 1,
);
Is it correct?

desertst0rm
Translator
Posts: 136
Joined: Fri Feb 01, 2008 9:43 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by desertst0rm » Thu Apr 10, 2008 9:27 pm

OMG! Do I have to add it on mysql right?

desertst0rm
Translator
Posts: 136
Joined: Fri Feb 01, 2008 9:43 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by desertst0rm » Thu Apr 10, 2008 10:16 pm

Yeah! Finally! it's working now :lol:
Another problem is the way the title looks is annoying me. How can I invert the title?

Name| RSS to RSS | Name

User avatar
NeoID
Registered User
Posts: 406
Joined: Mon Jun 06, 2005 10:12 pm
Location: Norway
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by NeoID » Fri Apr 11, 2008 1:41 pm

I've tried it on my dev-forum, bot nothing happened...
What do people use for 'next_check'? and `next_check_after`?

Edit: Commented out the $configs and it works, thanks...
Norsk Anime Forum
http://www.AnimeNord.com

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Smix » Fri Apr 11, 2008 3:22 pm

Hello,
I´m sorry, because I´m still not available, but don´t worry, I´ll be hopefully back online next week and I´ll continue developing ;)

2 NeoID :
Hello,
try to purge cache and you can comment the $configs back again ;)
And about ACP version progress, no, there is no progress about ACP, at first main functions must work as they are supposed to, then we can play with ACP (I don´t want to rework it with every "new" version).
Thank you ;)

2 desertst0rm :
Hello,
I know about the problem with invisibility on board index, it´s caused by the fact, I´m (my mod is) not updating forums tables yet, it´s still in TODO (I think if you´ll check the code, there is /or was/ a commented section with TODO to update forums tables, because it´s not visible - I have to check more the code of phpBB, because I think, it´s already created and I could use it (if it´s true, that this functions are already created) ...
Commented code containing $feed data is only for better understanding how the array looks ... SQL is also a small "backup" of SQL, and if somebody should have problem with automatical installer (not yet introduced), this is the necessary SQL for install ...
About way, how the topic looks (topic name and message styling), you can play with the code, but at this time, it´s only a decoration ... The main functionability must be prepared before we can play with styling this ...
Thank you ;)

2 apollojr :
Hello,
I´m not sure if you are using my mod, anyway I´m interested in the mod you are talking about, can you give me a link for this mod? Thank you

I´ll be back hopefully next week ... Thank you all for reports ;)

SheepsAway
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Mar 01, 2008 10:36 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by SheepsAway » Mon Apr 14, 2008 11:06 pm

This is a great mod. Cant wait until the ACP side is implemented.

mentaldev
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon Apr 14, 2008 9:01 pm

Blank Page...

Post by mentaldev » Mon Apr 14, 2008 11:31 pm

Help...

The install went fine expect I get a blank page when I load up index.php

Live site: http://www.thehub.co.nz/index.php

Test page: http://www.thehub.co.nz/test.php

Only difference between to pages is the following line is commented out in index.php

include($phpbb_root_path . 'includes/functions_lastrss_autopost.'.$phpEx);

This is running on a Win2k3 server, IIS6, PHP5, MySQL5, is that the issue?

I have put the test file earlier in this thread on the server:

http://www.thehub.co.nz/lastrss_test.php

Any ideas?

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”