[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Tripp
Former Team Member
Posts: 1358
Joined: Sun May 20, 2007 5:14 am
Location: G'boro, North Carolina
Name: Tripp
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Tripp » Wed Aug 27, 2008 9:12 pm

jmaraujo wrote:The feeds I tested that were not working I think it weren't working because the description was in CDATA content. For example:

Code: Select all

<description><![CDATA[ 

{DESCRIPTION TEXT}

]]></description>
I tested those same feeds with the original lastRSS parser and they're all working. So the problem is the CDATA tag.

Also, it would be great if we could get the content between <content:encoded> tags.
The CDATA thing is a known bug...please skim the thread before making a post about something that has been addressed several times already.
The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Formerly Drugs

User avatar
jmaraujo
Registered User
Posts: 240
Joined: Fri Jun 01, 2007 9:48 pm
Location: Rivera - Uruguay
Name: Juan

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by jmaraujo » Wed Aug 27, 2008 9:18 pm

I know about the CDATA tag bug. I even asked the author about that problem several pages behind...

My post is not about the CDATA bug, but about what I think could be the reason for some feeds not working. (Several users are posting that the mod is not working with some feeds).

User avatar
Trinity
Registered User
Posts: 474
Joined: Wed Dec 11, 2002 10:06 pm
Location: Hollywood, CA

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Trinity » Wed Aug 27, 2008 11:11 pm

It worked but it posted about 10 times in a row of the same topic. I went in and deleted the topics, but they still show up in the active topics link. :(
Shop smart, shop S-mart.

kiran_n444
Registered User
Posts: 115
Joined: Mon May 21, 2007 9:42 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by kiran_n444 » Wed Aug 27, 2008 11:21 pm

Trinity wrote:It worked but it posted about 10 times in a row of the same topic. I went in and deleted the topics, but they still show up in the active topics link. :(
To fix the Duplicate Post Problem Do this:

Find:
/includes/function_content.php

Code: Select all

function truncate_string($string, $max_length = 60
Change to:

Code: Select all

function truncate_string($string, $max_length = 100
And save. Essentially what this does is change the Char Length of the Title in the Thread Title to the same amount of what the bot uses. Some1 on page 22 posted this but there was an error in the FIND line. Enjoy =)

Auden
Registered User
Posts: 34
Joined: Tue Mar 04, 2008 8:13 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Auden » Fri Aug 29, 2008 7:11 pm

Hello...

This mod works perfectly on my board (with the last fix) but i've some problem with this type => ' (apostrophe)

Exemple :

Image

The title shoud be :
Hommage au jeune footballeur victime de l’accident de car.

Anybody know how i can fix this problem ??

Thanks !

User avatar
DiegoPino
Registered User
Posts: 135
Joined: Thu Oct 27, 2005 1:30 am
Location: Colombia
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by DiegoPino » Mon Sep 01, 2008 4:13 pm

Very Cool thah Mod

I hope news
:ugeek:
Last edited by DiegoPino on Wed Sep 10, 2008 4:35 pm, edited 1 time in total.
We11World [ Winning Eleven ] , Blog , PinoStudio1 , Archive Forums

blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by blitztrading » Mon Sep 01, 2008 7:05 pm

I installed this mod and it's working (almost) OK.

I have 2 questions :
- how to change the topic title to add the publishing time : in functions_lastrss_autopost.php I have to change this line :
$subject = $post_data['name'] . ' | ' . $post_data['items'][$i]['title'];

But how ?

- is that mod compatible with a xml feed instead of RSS ?

Thx

User avatar
Damien Boyle
Registered User
Posts: 70
Joined: Wed Feb 20, 2008 8:34 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by Damien Boyle » Tue Sep 02, 2008 1:39 pm

Auden wrote:Hello...

This mod works perfectly on my board (with the last fix) but i've some problem with this type => ' (apostrophe)

Exemple :

Image

The title shoud be :
Hommage au jeune footballeur victime de l’accident de car.

Anybody know how i can fix this problem ??

Thanks !
Have the same problem but mines is in the post itself, any fix for this?

Demo : http://www.mixjunkies.com/madox-lp-excl ... -t306.html

blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by blitztrading » Thu Sep 04, 2008 6:47 am

I found a solution to my issue to add the date in the topic title: I changed functions_lastrss_autopost.php as follows

$post_time = (sizeof($post_data['items'][$i]['pubDate']) > 0) ? strtotime($post_data['items'][$i]['pubDate']) : 0;
$subject = $post_data['name'] . ' | ' . dd($post_time) . ' - ' . $post_data['items'][$i]['title'];

This works for certain RSS feed, but for other, the date is set to the current date and not the date declared in the RSS feed.

Can someone help????

Thx

clintz
Registered User
Posts: 8
Joined: Wed Jul 02, 2008 1:37 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by clintz » Thu Sep 04, 2008 2:21 pm

blitztrading wrote:I found a solution to my issue to add the date in the topic title: I changed functions_lastrss_autopost.php as follows

$post_time = (sizeof($post_data['items'][$i]['pubDate']) > 0) ? strtotime($post_data['items'][$i]['pubDate']) : 0;
$subject = $post_data['name'] . ' | ' . dd($post_time) . ' - ' . $post_data['items'][$i]['title'];

This works for certain RSS feed, but for other, the date is set to the current date and not the date declared in the RSS feed.

Can someone help????

Thx

You'd have to figure out why $post_data['items'][$i]['pubDate'] is blank. If it's blank php's date function will use the current date.

blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by blitztrading » Thu Sep 04, 2008 2:40 pm

Here is the feed working (date is retrieved from the feed)
http://www.cambiste.com/cambiste/actual ... ssfeed.php

Here is the feed not working (date is the current date)
http://www.forex.fr/index2.php?option=d ... &feed_id=1

When I look at the feeds, both contain the date, but the second one does not use pubtime variable, but dc:date.

How to transform the code to support both variables?

Thx

blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by blitztrading » Sat Sep 13, 2008 1:55 pm

blitztrading wrote:Here is the feed working (date is retrieved from the feed)
http://www.cambiste.com/cambiste/actual ... ssfeed.php

Here is the feed not working (date is the current date)
http://www.forex.fr/index2.php?option=d ... &feed_id=1

When I look at the feeds, both contain the date, but the second one does not use pubtime variable, but dc:date.

How to transform the code to support both variables?

Thx
I did the following, and it is working :
$post_time = (sizeof($post_data['items'][$i]['pubDate']) > 0) ? strtotime($post_data['items'][$i]['pubDate']) : 0;

if (($post_data['items'][$i]['pubDate']) == NULL)
{
$subject = $post_data['name'] . ' | ' . $post_data['items'][$i]['title'];

}
else
{
$subject = $post_data['name'] . ' | ' . dd($post_time) . ' - ' . $post_data['items'][$i]['title'];
}

It is not optimal, but I do not have duplicates with dates inserted in the topic title

almanshuurah
Registered User
Posts: 6
Joined: Mon Sep 01, 2008 3:16 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by almanshuurah » Mon Sep 15, 2008 1:24 pm

Very nice mods..
When this mods support more than 1 Feed url ??
So i can post more than 1 feeds with one bot..

Thanks..

blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by blitztrading » Mon Sep 15, 2008 1:36 pm

Actually, cou can do this, simply declare as many entries in phpbb_lastrss_autopost as RSS feeds, and this will work.

The only constraint is that the feeds will be posted with always the same user (define in phpbb_config)

Have fun ...

almanshuurah
Registered User
Posts: 6
Joined: Mon Sep 01, 2008 3:16 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.1)

Post by almanshuurah » Tue Sep 16, 2008 4:56 am

DOes it support more than 1 feeds ?

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”