[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
reddevilmeuk
Registered User
Posts: 89
Joined: Mon Aug 20, 2007 1:03 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by reddevilmeuk »

am receiving the error after running on my live site

Fatal error: Cannot redeclare generate_smilies() (previously declared in
xxxxxxxx/includes/functions_posting.php:22) in xxxxxxxxx/includes/functions_posting.php on line 145

any thoughts?
User avatar
PrattP
Registered User
Posts: 147
Joined: Sun Oct 21, 2007 6:26 am
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by PrattP »

FOPEN exists and works!
CURL exists and works!

Messages I got after running what you said.

I will try the edits and post results.
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Another issue with special character

Post by blitztrading »

Hi Smix,

Perhaps this is not new for you, but special character such as quotes (") are not supported in topic title, generating a error message when trying to import them into the topic table.

Thx again for all your effort in this (great) mod.
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by Smix »

Hello again,
reddevilmeuk wrote:is there any way to manipulate how the text comes across? for example a feed from ign doesnt come across with line breaks and appends a disclaimer? any way of changing these?
... Please post the URL of the feed - I´ll test it ...
reddevilmeuk wrote:am receiving the error after running on my live site

Fatal error: Cannot redeclare generate_smilies() (previously declared in
xxxxxxxx/includes/functions_posting.php:22) in xxxxxxxxx/includes/functions_posting.php on line 145
any thoughts?
I think there is no edits in functions_posting.php for my mod ... :? ... They were removed ...

@Blitztrading :
Once again, please post the URL of the feeds, which are causing those problems ... Thanks for report ...

@DiegoPino (finally)
I´m sorry, I was bit more busy, than I thought.
About [ mysql4 ] / [ mysql5 ] - check out, if your config.php is similar ... I think it´s about what you´ve chosen in first steps of installation ... I really don´t have any idea why it´s not working ... Check as other users - permissions (forum/user based), all edits, and finally post the URL of the feed which is not working ...

Code: Select all

Column 'topic_first_poster_name' cannot be null [1048]
Thanks for report ... At this time, I really don´t have idea, where is the problem ... :roll: :oops:
2.the user of lastrss_ap_bot_id its 7333,
how can change that with PhpMyAdmin :?:
You can do this :arrow: via phpMyAdmin in phpbb_config table ...

@PrattP
:roll: I´ve got no idea at this time ... :oops:

Has anybody tryed the proposed edits few posts ago?

Thanks to everybody!
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by blitztrading »

Here is the feed with the issue with quotes: http://www.trendis-yourfriend.com/feeds/posts/default
User avatar
DiegoPino
Registered User
Posts: 135
Joined: Thu Oct 27, 2005 1:30 am
Location: Colombia
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by DiegoPino »

Hi Smix.

To report i install a new update of my site, now work perfect, like the fist test i was do it.

i think the error of the las board was in the moment to put the config in the sql. because i change the lastrss_ap_bot_id', '2' to lastrss_ap_bot_id', '7333

INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES
('lastrss_type', 'curl', 0),
('lastrss_ap_version', '0.1.2', 0),
('lastrss_ap_enabled', '1', 0),
('lastrss_ap_items_limit', '5', 0),
('lastrss_ap_bot_id', '7333', 0);

I thought that was the Problem....

Now, in that Board update, i put the original confing and work perfect

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name`, `config_value`, `is_dynamic`) VALUES
('lastrss_type', 'curl', 0),
('lastrss_ap_version', '0.1.2', 0),
('lastrss_ap_enabled', '1', 0),
('lastrss_ap_items_limit', '5', 0),
('lastrss_ap_bot_id', '2', 0);
Well.... its the only one i think generate that error.... :oops: :oops: :oops:

work now- http://www.we11.net/phpBB3/bb3portal.php

-
:ugeek:


Thanks Again!!!
;)
We11World [ Winning Eleven ] , Blog , PinoStudio1 , Archive Forums
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.2)

Post by Smix »

Hello again,

@DiegoPino :
Thanks god it works :lol:

@blitztrading :
Your feed is not a RSS feed but ATOM ... it cannot be parsed with lastRSS ...
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

ANNOUNCEMENT:

Probably last version from row 0.1.x of lastRSS autoposting bot - version 0.1.3 has been released!

Changes :
  • Fixes topic duplicity in simplest way
  • missing language string added
  • Code simplified
Image

Download :arrow: Image ... Bugtracker :arrow: http://phpbb3.smika.net
porkchop87
Registered User
Posts: 16
Joined: Thu Jul 31, 2008 3:42 pm
Location: Canada
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by porkchop87 »

Installation instructions have a typo.

In the common.php file it asks me to find

Code: Select all

'LOG_ERROR_LASTRSS' => '<strong>lastRSS error</strong><br />» %s',
and replace it with the same line

Code: Select all

'LOG_ERROR_LASTRSS' => '<strong>lastRSS error</strong><br />» %s',
The line doesn't exist. Probably a typo.


Thanks for the release. I hope it works better, it's a very useful mod.

P.S. for newbies trying to install the mod, I would suggest inserting the line after this one:

Code: Select all

'LOG_ERROR_EMAIL'		=> '<strong>E-mail error</strong><br />» %s',
Unless/until Smix suggests otherwise.
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

THANK YOU! ... I also forget to add this edit into updating instructions :oops: ...

Repacked ...
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by blitztrading »

great! and thx a lot ...
Auden
Registered User
Posts: 34
Joined: Tue Mar 04, 2008 8:13 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Auden »

I want to upgrade the mod 1.0.2 => 1.0.3

I've to to copy new files over old.. but just "language/en/acp/common.php" or all files in archive ?

Thanks
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

Hello again,
The versions are 0.1.2 -> 0.1.3 ... ;) ...
Copy new files over the old and make one small edit in file language/en/acp/common.php ...
El-Cherubin
Registered User
Posts: 30
Joined: Thu Dec 27, 2007 11:48 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by El-Cherubin »

good job :)

The next release will have maybe an acp control panel ;)
Neuron Partners Neurosciences serve Digital Marketing
Auden
Registered User
Posts: 34
Joined: Tue Mar 04, 2008 8:13 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Auden »

Just an idea for next release...

If we could attribuate to each feed differents posters it will be perfect. WeI'll create a member with the feed name.

In this way, titles should be really shorter !

Exemple :

Before :
Ville de Lyon | Une fuite de gaz dans le 8ème arrondissement
de lastRSS BOT le 16 Oct 2008, 23:21

After :
Une fuite de gaz dans le 8ème arrondissement
de Ville de Lyon le 16 Oct 2008, 23:21

Just an idea :-)


Just a question :

With the last version, the mod displays 100 caracteres in title on my bard (with this modification)... but only 60 now.

Any idea to "fix" it ?

Thanks for this great mod ! :-)
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”