[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

Ger, please post the url of your feed ... Did you copied the complete code I´ve posted ???
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by blitztrading »

Hi Smix,

I have version 0.1.3a of your mod installed and changed class_lastrss.php as mentionned below.

I refreshed my cache and I still have the error message "Saxo Banque - http://saxobanque.fr/rss
Maximum (0) redirects followed" in the ACP (the feed is not posted).

I also tried Ger's suggestion, same thing, this does not work.

Any idea?
Smix wrote:Hello again,

@Ger
Try it this way

Code: Select all

          // item description 
					if ($this->strip_html && $result['items'][$i]['description'])
					{
						// br2nl fix :-)
						// I´ve didn´t find a better way how to break the line with something like \n - so I´ve used
						$result['items'][$i]['description'] = $this->unhtmlentities($result['items'][$i]['description']); 
						$result['items'][$i]['description'] = str_replace(array('<br>', '<br />'), '
						', $result['items'][$i]['description']);
						$result['items'][$i]['description'] = strip_tags($result['items'][$i]['description']);
					}
@blitztrading
My result looks like this ... (with the fix posted in this post)
ImageImage
User avatar
Ger
Recognised Extension Developer
Posts: 1969
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Ger »

Smix wrote:Ger, please post the url of your feed
Engineeringnow is the direct feed, but I use this one, which collects multiple feeds, including Engineeringnow.
Smix wrote:Did you copied the complete code I´ve posted ???
Yep.
My extensions:
Simple CMS, Feed post bot, Avatar Resize, Modbreak, Magic OGP, Live topic update, Modern Quote, Quoted Where (GDPR) and Autoresponder.
Newest: FAQ manager for 3.2

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

-Don't PM me for support-
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

blitztrading wrote:I refreshed my cache and I still have the error message "Saxo Banque - http://saxobanque.fr/rss
Maximum (0) redirects followed" in the ACP (the feed is not posted).
Finally we have some error message ! ... it looks like your board/server is behind some proxy ... So open class_lastrss.php and try this :
FIND

Code: Select all

@curl_setopt( $ch, CURLOPT_MAXREDIRS, 0);
and try to comment the row (with "//") or remove it or change the number to higher ...
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by blitztrading »

You are the best Smix, it's working, I put

Code: Select all

@curl_setopt( $ch, CURLOPT_MAXREDIRS, 100);
Thx a lot !!
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

Please test if it´s working also without the row (delete it or turn it to comment) ... Thanks
blitztrading
Registered User
Posts: 39
Joined: Mon Sep 01, 2008 6:58 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by blitztrading »

Yes it's working as well.

Thx
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by ibelphegor »

I try to do LocalHost test and get error when i click on index..

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 4 [1064]

SQL

SELECT p.post_approved, t.topic_type, t.topic_replies, t.topic_replies_real, t.topic_approved FROM phpbb_topics t, phpbb_posts p WHERE t.topic_id = p.topic_id AND p.post_id =

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1616
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 184
CALL: submit_post()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 52
CALL: autopost()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 228
CALL: autopost_init()

FILE: board.php
LINE: 28
CALL: include('includes/functions_lastrss_autopost.php')
I read the post and understand it´s known bug but not found Fix. my table has phpbb_ prefix.

Thanks
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

Hello ibelphegor,
nope, this is not a known bug ... This is a new problem ... Can you post the URL of the feed, please?

@Ger
Thanks, I´m working on it ... ;)

@blitztrading
Thanks ... ;)
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by ibelphegor »

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by Smix »

:lol:

... Well, I´m unable to test it on MySQL4 :oops: :( ... But I´ll try to find some way how to test it ...

On which version of phpBB did you tested my mod? (I didn´t tested 3.0.3 yet)

edit : I see, that you are not making the edit on index.php but on board.php ... What mods are installed on your localhost test board?
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by ibelphegor »

I have 3.02 phpbb and have KTMV portal.
This is the same php file only rename to board.
If you want i can add the file...

On my localhost is MySQL client version: 5.0.22 and on my VPS is MySQL client version: 4.1.22
Maybe it's because i download sql backup form 4 to my localhost with 5? :?
TiTex
Registered User
Posts: 79
Joined: Sun Jul 06, 2008 1:27 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by TiTex »

Hi smix, i just installed this mod version 0.1.3a and i'm having the same problem as some users above

Here is my board

This RSS feeds i was trying to use http://feeds.feedburner.com/level-stiri?format=xml
http://computergames.ro/ro/stiri/rss.html

ERROR

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xEEn lin...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

SQL

INSERT INTO phpbb_posts (forum_id, poster_id, icon_id, poster_ip, post_time, post_approved, enable_bbcode, enable_smilies, enable_magic_url, enable_sig, post_username, post_subject, post_text, post_checksum, post_attachment, bbcode_bitfield, bbcode_uid, post_postcount, post_edit_locked, topic_id) VALUES ('23', 5, 0, '81.180.173.57', 1226852846, 1, 1, 1, 1, 1, '', 'lastRSS | CHIP Produsul Anului 2008 - Sisteme', '[url=http&#58;//www&#46;level&#46;ro/:35r876u4][img:35r876u4]http&#58;//www&#46;level&#46;ro/logolevel&#46;gif[/img:35r876u4][/url:35r876u4]\r\n [b:35r876u4]\n\nPe ale adolescentului care vrea s&#259; joace cele\nmai noi jocuri ap&#259;rute, dar &#351;i pe ale p&#259;rin&#355;ilor care folosesc mai mult\nsistemul tip office sau care, dup&#259; o zi obositoare de munc&#259;, vor s&#259;\nvizioneze �n lini&#351;te un film ori emisiunea favorit&#259; la TV &#351;i, �n\nacela&#351;i timp, s&#259; beneficieze de un pre&#355; de achizi&#355;ie rezonabil.\n\n\nCOSWARE PRIMUS\n\n\n \n\n\n\n\n\nSistem de gaming, cu o impresionant&#259; carcas&#259; Cooler Master Cosmos\n1010. ASUS Maximus Extreme este placa de baz&#259; cea mai performant&#259; care\na trecut prin m�inile noastre p�n&#259; acum, iar de &bdquo;procesat&rdquo; se ocup&#259;\nIntel Core 2 Quad Q6600 overclock-at la 3 GHz. Nici memoriile DDR3 la\n1625 MHz, care poart&#259; semn&#259;tura Kingston, sau placa video ATI Radeon HD\n3870X2 cu cei 1 GB DDR3 &#351;i ajutorul din partea Ageia PhysX nu se las&#259;\nmai prejos. Toate acestea au ajutat sistemul s&#259; ating&#259; scorul de 13494\nde puncte �n 3Dmark&rsquo;06 la rezolu&#355;ia de 1680x1050 &#351;i cu AntiAliasing 4x\n&#351;i 25.5 de fps-uri �n Crysis �n acelea&#351;i condi&#355;ii. Trebuie amintite\neficien&#355;a sistemului de r&#259;cire, care reu&#351;e&#351;te s&#259; &#355;in&#259; �n fr�u\ntemperatura, &#351;i modul �n care au fost aranjate toate cablurile �n\ncarcas&#259;. Concluzie: Un sistem care �&#351;i merit&#259; fiecare b&#259;nu&#355;, cu un\nbundle generos, singura lips&#259; fiind o unitate de disc mai �nc&#259;p&#259;toare\nsau chiar dou&#259; �n RAID.\n\n\n�\n\n\nMaguay PowerStation TL\n\n\n\n\n\n\n\n\nPC foarte bine g�ndit din punct de vedere al componentelor,\nechilibrat, dar cu sc&#259;p&#259;ri �n ce prove&#351;te carcasa, ergonomia &#351;i\ndot&#259;rile. Solu&#355;ia propus&#259; de Maguay poart&#259; �n totalitate semn&#259;tura\nIntel: procesor dual-core Intel Core 2 Duo E6850 &#351;i plac&#259; de baz&#259; Intel\nTower Lake DG33TL cu chipset Intel Bearlake G33. Cele dou&#259; hard diskuri\nde c�te 320 GB dispuse �n RAID0 aduc sistemului un plus de performan&#355;&#259;.\nNotele ridicate ob&#355;inute �n PC Mark sau Sysmark vin ca argument �n\nacest sens. Din p&#259;cate, partea de dot&#259;ri &#351;i, �n special, ergonomia\ncarcasei &#351;i posibilitatea de upgrade au fost factorii care au depunctat\nputernic sistemul Maguay. Dimensiunile reduse ale carcasei atrag dup&#259;\nsine un num&#259;r redus de bay-uri &#351;i, implicit, posibilit&#259;&#355;ile de upgrade\nsunt aproape inexistente. Un alt minus este lipsa tunerului TV, o\ncomponent&#259; care ar trebui s&#259; fac&#259; parte dintr-un sistem dedicat\n�ntregii familii. Dac&#259; lu&#259;m �n considerare limita de pre&#355; de 3500 lei,\nPowerStation TL se g&#259;se&#351;te pe cea de-a doua pozi&#355;ie �n topul celor mai\nieftine sisteme.\n\n\n�\n\n\nCES ULTIMATE MULTIMEDIA\n\n\n\n\n\n\n\n\nConfigura&#355;ia sistemului are la baz&#259; platforma AMD Spyder. Procesorul\neste unul dintre cele mai noi din oferta AMD, cu trei nuclee rul�nd la\n2,1 GHz. Acesta, �mpreun&#259; cu cei 4 GB de memorie &#351;i placa video, face\nfa&#355;&#259; f&#259;r&#259; probleme cerin&#355;elor multimedia actuale. &#354;inta sistemului\nfiind segmentul multimedia, acesta este foarte bine dotat din acest\npunct de vedere. Tunerul TV Pinnacle PCTV Hybrid Pro 310i recep&#355;ioneaz&#259;\nfoarte bine canalele de televiziune �n format analogic. Acesta\nbeneficiaz&#259; &#351;i de decodare digital&#259; a canalelor TV, �ns&#259; din p&#259;cate nu\nam avut cu ce s&#259; o test&#259;m �n laborator, neav�nd televiziune digital&#259;.\nPe l�ng&#259; recep&#355;ia TV, sistemul este dotat cu inscriptor Blu-Ray, put�nd\nrula f&#259;r&#259; probleme sau chiar salva filmele favorite �n format Blu-Ray.\nCapacitatea de stocare nu a fost deloc neglijat&#259;, beneficiind de 1 TB\nde memorie, format din dou&#259; unit&#259;&#355;i de disc Western Digital de 500 GB\nfiecare, conectate �n RAID. Punctul forte al acestui sistem este\ncarcasa Zalman HD160XT Plus. Pe panoul frontal are butoane pentru\nWindows Media Center, cititor de carduri, poten&#355;iometru de volum, dou&#259;\nporturi USB, unul FireWire, intrare &#351;i ie&#351;ire audio &#351;i un display\ntoutchscreen de 7&rdquo;. Acesta are o rezolu&#355;ie de 1024x768 de pixeli &#351;i se\nconecteaz&#259; la placa video printr-un cablu VGA, �n spatele carcasei.\nRolul principal al acestuia este de a �nlocui tastatura &#351;i mouse-ul �n\nsitua&#355;ii �n care nu este nevoie de ele. Concluzie: �mpreun&#259; cu un LCD\nTV sau o plasm&#259; de dimensiuni generoase poate fi accesoriul perfect\n�ntr-un living modern.\n\n\nPentru a vedea toate produsele click aici.\n\n\n\n\nVezi aici toate produsele care particip&#259; in competi&#355;ia Produsul Anului 2008\n\n\nVoteaz&#259; aici produsul care te-a convins!\n\n \n\n\n [/b:35r876u4] \r\n \r\n <!-- e --><a href=\"mailto:level@level.ro\">level@level.ro</a><!-- e --> (Level)\r\n [url:35r876u4]http&#58;//feeds&#46;feedburner&#46;com/~r/level-stiri/~3/453010605/chip_produsul_anului_2008_-_sisteme&#46;html[/url:35r876u4]', '7eb4b11dca1069c57fd09f73d45f5060', 0, 'WA==', '35r876u4', 1, 1, 330)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1890
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 184
CALL: submit_post()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 52
CALL: autopost()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 228
CALL: autopost_init()

FILE: index.php
LINE: 28
CALL: include('includes/functions_lastrss_autopost.php')
was this fixed by someone ? :-s

thx
ZPhil
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2008 9:45 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by ZPhil »

It is posting the rss in a forum that doesn't exist... how do I fix this?
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.3)

Post by ibelphegor »

You need to change in PHPadmin "destination_id".
In the first post you have all explanation.
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”