[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Wed Jan 13, 2010 5:44 pm

Hello AngelFrantix,
please post the URL of your feed, because I´m not sure about any limitations of content length ...

BloodAngel
Registered User
Posts: 9
Joined: Wed Aug 13, 2008 9:37 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by BloodAngel » Thu Jan 14, 2010 8:14 pm

Hi,

First of all, thank you for an amazing mod! It is working well but...

I have tried the modification on page 35, I have changed the SQL, but I cannot successfully edit functions_lastrss_autopost.php . I have tried several times, but I always get a parse error near line 105.

Thanks in advance,

Christy

EDIT: If possible, would anyone be so kind as too post up their edited functions_lastrss_autopost.php, with page 35's modifications?

User avatar
MrGroove
Registered User
Posts: 24
Joined: Sun Nov 02, 2008 10:15 pm
Location: groovyPost.com
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by MrGroove » Fri Jan 15, 2010 4:48 pm

FYI - Looks like another MOD is under construction and working very well here: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1858455

You might want to collaborate a bit. He's using the old production code - FIND from phpbb2 and porting it to phpbb3.

It's very nice.

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Fri Jan 15, 2010 6:21 pm

Hello,

@BloodAngel - Christy
thanks for using my mod ;-) ...

@MrGroove
thanks for notificating me :-) I already checked it and yes, it´s very similar, but didn´t checked it ... And I´ll of course make something much cooler 8-) ...


Little update about last development actions - I´ve probably fixed the problem with bad encoding of the feed in 0.1.4, causing problems with inserting feed data to database - in that "old" lastRSS core ... And also my new core already has more than half of it´s final functions (now downloads the feed and parses RSS or ATOM ... ehm. ... finally including CDATA without problems ) ...
TODO : html_to_bbcode() ... and of course the rest ... I´ll try to finish new core as I said - before the end of january ...

BloodAngel
Registered User
Posts: 9
Joined: Wed Aug 13, 2008 9:37 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by BloodAngel » Sat Jan 16, 2010 6:09 pm

Hey,

Thanks for the reply, I have fixed my issue now :)

But I do have one issue, when posting a RSS thread, I get [web 100%,600](RSS content url)[/web]

Can anyone explain this?

Thanks

Christy

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Jan 17, 2010 6:45 pm

... can I see it anywhere? I´m unable to imagine post content like

Code: Select all

[web 100%,600](RSS content url)[/web]
...

BloodAngel
Registered User
Posts: 9
Joined: Wed Aug 13, 2008 9:37 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by BloodAngel » Tue Jan 19, 2010 11:52 pm

Thanks for the reply, I have PM'd you a link :)

Christy

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Thu Jan 21, 2010 11:46 am

DEV info :
... If you had a problem with some feed, please post the URL to :arrow: specific topic on my board (please do not "spam" this topic with this stuff) for testing purposes ...

Image

edit : lol, I´ve forget the link to topic :oops:

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Jan 31, 2010 4:33 pm

This mod is currently abandoned, because I´ve reworked it´s functionality into new mod :arrow: "Smixmods Feed News Center"

User avatar
Hippie459MN
Registered User
Posts: 918
Joined: Mon Oct 15, 2007 10:13 pm
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Hippie459MN » Sun Jan 31, 2010 5:01 pm

Smix wrote:This mod is currently abandoned, because I´ve reworked it´s functionality into new mod :arrow: "Smixmods Feed News Center"
Very nice work! Will have to check this out. :D

User avatar
battye
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 10940
Joined: Wed Feb 11, 2004 11:02 am
Location: Australia
Contact:

Re: [ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by battye » Sun Jan 31, 2010 5:13 pm

Locked at the request of the MOD author.
Customisations Team Member

https://github.com/battye/php-array-parser - Give it a Star! :D

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”