[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Fri Jul 31, 2009 4:42 am

@Plug-in
You have to set it via phpMyAdmin ... Check the my knowledge base :arrow: "How to set up this mod" for more info

Plug-In
Registered User
Posts: 39
Joined: Wed Jul 22, 2009 12:26 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Plug-In » Fri Jul 31, 2009 9:24 am

This has stuffed up my forum, I can't get to my index page.

My bot has posted wierd RSS Stuff that dosn't is from the RSS thats not working but its really crapped itself

View: http://tooltalkaustralia.22web.net/viewforum.php?f=10
I'll be trying to uninstall but any tips would be great.

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Fri Jul 31, 2009 3:59 pm

I don´t know what´s the feed you wanted to post and I don´t know what it posted ... So I can´t tell you what´s wrong ... :roll:

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Fri Jul 31, 2009 4:52 pm

I've installed it all with no errors,
But how do I set it up?

How do I pick what forum the feed go in?
How do I pick where it get the feed from?

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Fri Jul 31, 2009 5:05 pm

You have to set it via phpMyAdmin ... Check the my knowledge base :arrow: "How to set up this mod" for more info

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Fri Jul 31, 2009 5:23 pm

I have and it don't rely emplane how.

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Fri Jul 31, 2009 7:54 pm

I don´t understand you :cry: ... You´ve set everything as I described ... And than?

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Fri Jul 31, 2009 7:59 pm


User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sat Aug 01, 2009 6:09 am

Please, remember this mod is still in development and installation is recommended only for experienced php & phpBB programers ... ... If you don´t know how to access and edit your data through phpMyAdmin, than I´m sorry, but I´m not able to give you more informations ... :(

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Sat Aug 01, 2009 2:00 pm

I just did it all and here is the code I tried to enter in SQL

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost`
(`Feed`, `http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wpa/MRSS/newreleases/sf=143444/limit=10/rss.xml`, `0`, `1`, `41`, `enabled`)
VALUES
('name', 'http://feed.url', 0, 12, 2, 1);
But I am getting this

Code: Select all

Error

SQL query:

INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost` (
`Feed` ,
`http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wpa/MRSS/newreleases/sf=143444/limit=10/rss.xml` ,
`0` ,
`1` ,
`41` ,
`enabled`
)
VALUES (
'name', 'http://feed.url', 0, 12, 2, 1
)

MySQL said: Documentation
#1054 - Unknown column 'Feed' in 'field list'

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sat Aug 01, 2009 4:22 pm

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost`
(`name`, `url`, `next_check`, `next_check_after`, `destination_id`, `enabled`)
VALUES
('Feed', 'http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wpa/MRSS/newreleases/sf=143444/limit=10/rss.xml', 0, 12, 2, 1);
You can change only values !!! :|

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Sat Aug 01, 2009 7:20 pm

Oh right I see lol.

Code: Select all

SQL query:
INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost` (
`name` ,
`url` ,
`next_check` ,
`next_check_after` ,
`destination_id` ,
`enabled`
)
VALUES (
'Feed', 'http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wpa/MRSS/newreleases/sf=143444/limit=10/rss.xml', 0, 12, 2, 1
);
It worked right, but how do I do it so it post the feed in only the bit I want

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Sun Aug 02, 2009 1:46 am

Should they not be a module in acp for this mod?

--------------------

Code: Select all

Error

SQL query:

INSERT INTO `phpbb_lastrss_autopost` (
`name` ,
`url` ,
`next_check` ,
`next_check_after` ,
`destination_id` ,
`enabled`
)
VALUES (
'Feed', 'http://www.mtv.com/music/artist/50_cent/rss/highlights_full.jhtml', 0, 12, 41, 1
)

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'Feed' for key 1 

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Aug 02, 2009 8:30 am

I didn´t made ACP because at first is important to make the core and get some feedback from users such as feature requests and fix all bugs ... ACP will be the latest part of this mod ...

I think the error message is self explanating :| ... Rename the feed ...

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Sun Aug 02, 2009 1:44 pm

Why it keep posting the feed as me tho :S
+
Why it never say they new post in the feed bit

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”