[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Nawid
Registered User
Posts: 329
Joined: Sat Jun 27, 2009 4:32 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Nawid » Sun Aug 02, 2009 4:24 pm

Smix wrote:ACP will be the latest part of this mod ...
when do you want to release the final mod? 3/4 months? longer ? :mrgreen:
Image
Check SuperNova Orange style on:
SchoolLife.nl
phpBB.com

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Aug 02, 2009 6:15 pm

@ 2008paul
because you didn´t changed the poster user_id, not showing posts as new is known bug ...

@ Nawid
Hello,
I hope that I´ll finish it until X-mas comes ...

ShaunB1980
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2008 12:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by ShaunB1980 » Sun Aug 02, 2009 7:21 pm

Install went fine didn't have any issues and I started adding feeds using MySQL and it looks likes it wants to work but after purging the cache I get this error on the index page.

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Column 'topic_first_poster_name' cannot be null [1048]

SQL

INSERT INTO phpbb_topics (topic_poster, topic_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment) VALUES (2, 1249240765, '2', 0, 1, 'NRA_News | New York State Senate Called Back for Special Ses', NULL, NULL, 0, 0, 0)

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1850
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 192
CALL: submit_post()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 60
CALL: autopost()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 245
CALL: autopost_init()

FILE: index.php
LINE: 29
CALL: include('includes/functions_lastrss_autopost.php')

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Aug 02, 2009 7:31 pm

Hello,
did you purged cache ???

ShaunB1980
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2008 12:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by ShaunB1980 » Sun Aug 02, 2009 7:43 pm

Yes sir I did, and rereshed my forum and that is the error I got with no posts anywhere. I added another query to try it on topic or cat and still nothing.

suggestions?

tried it again:

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Column 'topic_first_poster_name' cannot be null [1048]

SQL

INSERT INTO phpbb_topics (topic_poster, topic_time, forum_id, icon_id, topic_approved, topic_title, topic_first_poster_name, topic_first_poster_colour, topic_type, topic_time_limit, topic_attachment) VALUES (2, 1249242287, '21', 0, 1, 'NRA_News | New York State Senate Called Back for Special Ses', NULL, NULL, 0, 0, 0)

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_posting.php
LINE: 1850
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 192
CALL: submit_post()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 60
CALL: autopost()

FILE: includes/functions_lastrss_autopost.php
LINE: 245
CALL: autopost_init()

FILE: index.php
LINE: 29
CALL: include('includes/functions_lastrss_autopost.php')

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Sun Aug 02, 2009 7:46 pm

Ok thanks for all of your help.
Grate mod and can't w8 until it's all done

ShaunB1980
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Feb 13, 2008 12:37 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by ShaunB1980 » Sun Aug 02, 2009 8:08 pm

hmm looks like I needed to edited config table for the user ID

lastrss_ap_bot_id

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Mon Aug 03, 2009 4:09 am

@ ShaunB1980
If you don´t have user with user ID 2 (which is default first administrator), than yes - edit this value and than purge cache of your board ...

2008paul
Registered User
Posts: 103
Joined: Tue Jun 09, 2009 8:22 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by 2008paul » Mon Aug 03, 2009 3:30 pm

I am glad to see you fixed it so it show new post :)
Grate job!

Akbaio
Registered User
Posts: 49
Joined: Fri Dec 05, 2008 1:33 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Akbaio » Sun Aug 09, 2009 1:52 pm

Hi, how can I increase lenght of subject?

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sun Aug 09, 2009 2:22 pm

Hello,
... you can´t :(
(or at least I don´t know how, because the length is cutted when phpBB formats the data ...)

Akbaio
Registered User
Posts: 49
Joined: Fri Dec 05, 2008 1:33 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Akbaio » Mon Aug 10, 2009 12:58 am

Thanks for replying. The forums with bot posts are not marked as "to read", is this a known bug?

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Mon Aug 10, 2009 6:43 am

Yes, it´s known bug ... :?

Akryte
Registered User
Posts: 22
Joined: Tue Nov 20, 2007 6:42 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Akryte » Sat Aug 22, 2009 11:05 pm

definitely waiting on this

MKJones
Registered User
Posts: 6
Joined: Wed Aug 26, 2009 8:32 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by MKJones » Wed Aug 26, 2009 8:39 pm

Worked for me first time! Great mod. Definitely needs ACP support though as it is a bit unsettling having to manipulate the database manually.

Great idea and works a treat on my new forum.

Thanks again.

Regards
MKJones

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”