[ABD] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
ezShirts
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Sep 09, 2009 7:58 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by ezShirts » Wed Sep 09, 2009 8:05 pm

Is there a working download link to this anywhere, I get 404 errors on all the download links for this mod.

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Thu Sep 10, 2009 8:06 am

Hello,
please be patient - I ´ll try to prepare some download page today ...

cybercub
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:04 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by cybercub » Thu Sep 10, 2009 2:23 pm

Smix wrote:Hello,
please be patient - I ´ll try to prepare some download page today ...

Woo nice since I just stumbled apon this mod! Can't wait to download this. Does this mod require you to have last aggregator? Or can it be used as a standalone mod to pull and post rss feed?

GENESISBM
Registered User
Posts: 12
Joined: Sun Jun 07, 2009 10:15 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by GENESISBM » Thu Sep 10, 2009 3:58 pm

The download don't work, plz upload to any server :(

Thx :D

cybercub
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:04 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by cybercub » Thu Sep 10, 2009 6:54 pm

Does anyone know if it would be compatible for pulling from here http://community.research.microsoft.com ... u/rss.aspx ? If not I won't bother :). Thanks!

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Thu Sep 10, 2009 8:36 pm

My mods are actually available to download on my pre-launched site ...

Also new bug & feature tracker is available at http://phpbb3.smika.net/flyspray/

User avatar
MrGroove
Registered User
Posts: 24
Joined: Sun Nov 02, 2008 10:15 pm
Location: groovyPost.com
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by MrGroove » Sat Sep 12, 2009 3:24 pm

Smix wrote:My mods are actually available to download on my pre-launched site ...

Also new bug & feature tracker is available at http://phpbb3.smika.net/flyspray/
Heya Smix,

On http://phpbb3.smika.net/flyspray/ I tried and post a bug report and I received the following error:
Warning: realpath(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 1011 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/includes/external/swift-mailer/Swift/Cache/Disk.php on line 48 Fatal error:
Uncaught Error of type [Swift_FileException] with message [Disk Caching failed. Tried to write to file at [/2b538ee6bc614b40cbedfbe4d8936b0abody] but failed. Check the permissions, or don't use disk caching.]
@0 require_once() in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/index.php on line 149
@1 Notifications::Create() in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/includes/modify.inc.php on line 330
@2 Notifications::SendEmail() in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/includes/class.notify.php on line 39
@3 Swift_Message_Mime::build() in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/includes/class.notify.php on line 311

in /home/smikanet/www/phpbb3/flyspray/includes/external/swift-mailer/Swift/Errors.php on line 99

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Sat Sep 12, 2009 3:43 pm

Well, the bugtracker has also opened project "phpBB3.smika.net website" ;-) ...

Anyway, thanks for the nofitication ;-)

cybercub
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:04 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by cybercub » Sat Sep 12, 2009 10:49 pm

I got this installed and finally working great! Thank you for your time and efforts :). I can't wait for a version that will process images (unless it already does and mine is fubar still lol).

cybercub
Registered User
Posts: 10
Joined: Fri Sep 04, 2009 9:04 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by cybercub » Wed Sep 16, 2009 8:07 pm

So far what I noticed is that everything is working fine except the update when the user "last posted". The main forum index does not update when a new topic is posted or the user you assigned to post.

GWAVE 23 xDoWx
Registered User
Posts: 39
Joined: Tue Oct 21, 2008 11:37 am
Location: Cornwall, United Kingdom
Name: Damon Osborne
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by GWAVE 23 xDoWx » Fri Sep 18, 2009 8:53 pm

Very nice. I can't wait till this is finished and a complete MOD released. I have been looking for something like this for ages. I will definately send a donation your way once its complete :D

User avatar
kyleabaker
Registered User
Posts: 41
Joined: Sun Jan 22, 2006 8:42 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by kyleabaker » Wed Sep 23, 2009 6:50 am

How do we adjust the length of the content that is fetched? I just got this mod working and it seems to only fetch the first 120 characters of the post...or that's all that's showing up in each post. I'd really like it to post the entire rss item (images and all), but it's not posting enough.

Example:
http://img24.imageshack.us/img24/6429/b ... trssau.png

Is there an easy way to get this to post full content?
Thanks in advanced.

El-Cherubin
Registered User
Posts: 30
Joined: Thu Dec 27, 2007 11:48 pm
Contact:

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by El-Cherubin » Wed Sep 23, 2009 8:40 am

Yep, i wish same thing if it's possible. Entiere feed/article and pictures/photo :)
Neuron Partners Neurosciences serve Digital Marketing

nfountou
Registered User
Posts: 7
Joined: Mon Sep 28, 2009 6:34 pm

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by nfountou » Mon Sep 28, 2009 6:51 pm

well I ve read the whole post the last few days and I could say that this mod really rocks! well done Smix!
Except from the known issues I m getting the above message when executing cron.php:
While trying to retrieve the URL:---------------------
The following error was encountered:

•Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.

The mod is running about three days now and cron.php had no problem when I was manually executing for the first 2 days... Despite that error message I am getting new posts from rss url. Anyone with the same error message?

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] lastRSS autoposting bot MOD (0.1.4)

Post by Smix » Tue Sep 29, 2009 9:33 am

Hello,

@nfountou
Can you post the URL ? ... As I was googling, zero sized reply means that the server didn´t send any data back, but answered ... Without checking the URL and tracing the way I can´t say anything more (but maybe neither later) ...

@kyleabaker
If you´ll check directly the :arrow: feed, than you´ll see that it´s posted completely ...

@cybercub
Yeah, it´s known bug :-/

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”