[ABD] Posts Historic 1.0.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
SSEi95
Registered User
Posts: 58
Joined: Wed Jan 14, 2004 10:02 pm
Location: Minneapolis

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by SSEi95 »

First off GREAT MOD! Something many forums can definetly use.

I do have one issue. The button does not appear at all. It is enabled in the ACP. In fact, I can get to the page by replacing (while on a topic I know was edited) viewtopic.php with viewposthistoric.php and then taking the last bit from either edit or quote links (...&p=xxxx) and add it to the end, and then I can see the edits just fine. Just no button to get there. I have checked my edits, and they all seem fine so far. If you have any ideas where to look, I'd appreciate it.
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

did you tried to empty the cache in phpBB and in your browser, and also regenerate your template in ACP ?
User avatar
DoYouSpeakWak
Registered User
Posts: 2310
Joined: Fri Jul 25, 2008 1:32 pm
Location: Island of Wak-Wak
Contact:

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by DoYouSpeakWak »

Very nice. :) :) Especially the option to recreate the original post. 2 questions. Is it gonna be avaliable for subsilver2 at some point ?

is it posible to disble the mods ability to delete history ?

DYSW
Whatever you share comes back. Support the phpBB Communities
My Validated and Released Modifications
Offering paid services. 10+ years of experience with phpBB3 and as System Administrator.
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

i use it with subsilver2 (it's in the mod in a subfolder)
be carefull with purge, I just identify a problem with it. For disabling purge just put 0 (zero) in the option Number of day before purge, and all is fine.
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by ibelphegor »

papygourbi wrote:i use it with subsilver2 (it's in the mod in a subfolder)
be carefull with purge, I just identify a problem with it. For disabling purge just put 0 (zero) in the option Number of day before purge, and all is fine.
Me to.
I make a test and see 2 problems:
In the first time the Historic delete but the Historic icon still show and after click it's say "no Historic".
In the second time the Historic not delete.

This is the same problem that you identify?
SSEi95
Registered User
Posts: 58
Joined: Wed Jan 14, 2004 10:02 pm
Location: Minneapolis

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by SSEi95 »

papygourbi wrote:did you tried to empty the cache in phpBB and in your browser, and also regenerate your template in ACP ?
Yup, did all that a few times, no change.
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

ibelphegor wrote:
papygourbi wrote:i use it with subsilver2 (it's in the mod in a subfolder)
be carefull with purge, I just identify a problem with it. For disabling purge just put 0 (zero) in the option Number of day before purge, and all is fine.
Me to.
I make a test and see 2 problems:
In the first time the Historic delete but the Historic icon still show and after click it's say "no Historic".
In the second time the Historic not delete.

This is the same problem that you identify?
yes, the same.
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

SSEi95 wrote:
papygourbi wrote:did you tried to empty the cache in phpBB and in your browser, and also regenerate your template in ACP ?
Yup, did all that a few times, no change.
did you install the template part ? in the subdir templates.
You certainly forgot something, it work for everybody who tried it before
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by ibelphegor »

papygourbi wrote:
ibelphegor wrote:
papygourbi wrote:i use it with subsilver2 (it's in the mod in a subfolder)
be carefull with purge, I just identify a problem with it. For disabling purge just put 0 (zero) in the option Number of day before purge, and all is fine.
Me to.
I make a test and see 2 problems:
In the first time the Historic delete but the Historic icon still show and after click it's say "no Historic".
In the second time the Historic not delete.

This is the same problem that you identify?
yes, the same.
D'you think next Ver with this fix will release soon?
Thanks.
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

yes i 'll work on it this WE or next week.
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by ibelphegor »

papygourbi wrote:yes i 'll work on it this WE or next week.
Great - so for now the best is post "0" in acp?
User avatar
papygourbi
Registered User
Posts: 15
Joined: Thu Apr 24, 2008 9:50 pm

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by papygourbi »

yes , zero disable the purge
SSEi95
Registered User
Posts: 58
Joined: Wed Jan 14, 2004 10:02 pm
Location: Minneapolis

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by SSEi95 »

papygourbi wrote:
SSEi95 wrote:
papygourbi wrote:did you tried to empty the cache in phpBB and in your browser, and also regenerate your template in ACP ?
Yup, did all that a few times, no change.
did you install the template part ? in the subdir templates.
You certainly forgot something, it work for everybody who tried it before

:oops: I found an upload mistake the second time thru. Everything seems to be working great now.

Thanx!!!
ibelphegor
Registered User
Posts: 453
Joined: Wed Oct 24, 2007 8:37 am

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by ibelphegor »

Any update?
elsa23
Registered User
Posts: 180
Joined: Sun Jul 25, 2010 3:36 am

Re: [RC1] Posts Historic 1.0.0

Post by elsa23 »

ibelphegor wrote:Any update?
+1
sorry for my bad english
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”