[ABD] Toplist MOD

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Mrraider
Registered User
Posts: 100
Joined: Thu Apr 02, 2009 7:54 pm

Re: [RC2] Toplist MOD

Post by Mrraider »

Need help

Running version: 2.0.0-RC1

Error

Code: Select all

SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'stra.phpbb_toplist' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT AVG( r.rating ) AS rating, t.*, (SUM( (t.in_hits * 1.0) ) + SUM( (t.out_hits * 1.0) ) + SUM( (t.image_hits * 1.0) ) + SUM( (rating * 1.0) ) + SUM( (t.pr * 1.0) ) + SUM( ( (t.alexa - t.alexa - t.alexa) * 1.0) )) AS total, u.user_id, u.username, u.user_colour FROM phpbb_toplist t LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id=t.owner) LEFT JOIN phpbb_toplist_rate r ON (r.site_id=t.id) GROUP BY t.id ORDER BY total DESC

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: mods/toplist_mod/core.class.php
LINE: 135
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: toplist.php
LINE: 37
CALL: toplist_class->gen_page()
with debug mode on:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 312: Undefined variable: member
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4167: Undefined index: L_CONTACTFORM
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4269: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4271: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4272: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4273: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
i'm running this version 2.0.0-RC1 and i do not know how do update to the last version, but can this be fixed without update to the last version?

BTW i have phpbb 3.0.6
User avatar
1234homie
Registered User
Posts: 439
Joined: Fri Sep 26, 2008 3:17 pm

Re: [RC2] Toplist MOD

Post by 1234homie »

download link not working.
User avatar
3motronik
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Feb 17, 2009 8:01 pm
Contact:

Re: [RC2] Toplist MOD

Post by 3motronik »

Site of the moment in index
How to install
I do not understand

Where should I paste the code in this post:
http://wiki.wyrihaximus.net/wiki/PhpBB_ ... the_Moment

Site of the Moment on the Index:
Shows the site of the moment on the index of the forums. For more information check out this page.
Schwap
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Apr 20, 2010 8:02 am

Re: [RC2] Toplist MOD

Post by Schwap »

Hi,

ich have a Problem adding SItes to your Toplist it always says

Site URL::

Make sure you fill this field out correctly.

but its filled out correctly, i tried the same url on your demo site and it works.

Any ideas?
Wyr!H@x!mu$
Registered User
Posts: 802
Joined: Fri Jan 24, 2003 12:06 pm
Location: Koedijk, Alkmaar, The Netherlands
Name: Cees-Jan
Contact:

Re: [RC2] Toplist MOD

Post by Wyr!H@x!mu$ »

Schwap wrote:Hi,

ich have a Problem adding SItes to your Toplist it always says

Site URL::

Make sure you fill this field out correctly.

but its filled out correctly, i tried the same url on your demo site and it works.

Any ideas?
Hi well since RC3 is just out http://forums.wyrihaximus.net/toplist-2 ... -t744.html you could upgrade to that. It contains alot of bigger documented and smaller undocumented bug fixes including the issue your experiencing.
plasmino
Registered User
Posts: 261
Joined: Sat Jul 25, 2009 11:12 am

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by plasmino »

thanks for new release...

in phpbb 3.0.7 pl1

Open: includes/functions.php

writes of Find

Code: Select all

else if (time() - $config['session_gc'] > $config['session_last_gc'])
      {
         $cron_type = 'tidy_sessions';
                }
is not present... I have Add after

Code: Select all

else if ($time_now - $config['session_gc'] > $config['session_last_gc'])
		{
			$cron_type = 'tidy_sessions';
		}
edit: missing file language ^_^

languages/en/common.php

find

Code: Select all

'VISIT_WEBSITE'				=> 'Visit website',
add after

Code: Select all

'VIEWING_TOPLIST'                         => 'Viewing the Top Sites',
;)
Wyr!H@x!mu$
Registered User
Posts: 802
Joined: Fri Jan 24, 2003 12:06 pm
Location: Koedijk, Alkmaar, The Netherlands
Name: Cees-Jan
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by Wyr!H@x!mu$ »

plasmino wrote:thanks for new release...

in phpbb 3.0.7 pl1

Open: includes/functions.php

writes of Find

Code: Select all

else if (time() - $config['session_gc'] > $config['session_last_gc'])
      {
         $cron_type = 'tidy_sessions';
                }
is not present... I have Add after

Code: Select all

else if ($time_now - $config['session_gc'] > $config['session_last_gc'])
		{
			$cron_type = 'tidy_sessions';
		}
edit: missing file language ^_^

languages/en/common.php

find

Code: Select all

'VISIT_WEBSITE'				=> 'Visit website',
add after

Code: Select all

'VIEWING_TOPLIST'                         => 'Viewing the Top Sites',
;)
Cool thanks I'll take them into RC4 (hopefully the final one). Sorry for the late reply once again I trust to much on the email notification system :(.
plasmino
Registered User
Posts: 261
Joined: Sat Jul 25, 2009 11:12 am

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by plasmino »

^_^ other bug , comment user is not delete.

if a user deletes comments, is not deleted, but remains empty comment
plasmino
Registered User
Posts: 261
Joined: Sat Jul 25, 2009 11:12 am

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by plasmino »

^_^ other bug , comment user is not delete.

if a user deletes comments, is not deleted, but remains empty comment
User avatar
keith10456
Registered User
Posts: 2315
Joined: Thu Feb 24, 2005 6:55 pm
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by keith10456 »

Great Mod...

Would love to see an integration with the Ultimate Points Mod
Wyr!H@x!mu$
Registered User
Posts: 802
Joined: Fri Jan 24, 2003 12:06 pm
Location: Koedijk, Alkmaar, The Netherlands
Name: Cees-Jan
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by Wyr!H@x!mu$ »

keith10456 wrote:Great Mod...

Would love to see an integration with the Ultimate Points Mod
Will look into it.
plasmino wrote:^_^ other bug , comment user is not delete.

if a user deletes comments, is not deleted, but remains empty comment
Created a ticket: http://forums.wyrihaximus.net/tracker.php?p=7&t=37
der-nappel
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Sep 12, 2009 3:49 pm
Location: Germany near Frankfurt
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by der-nappel »

Hi,

today I´ve installed on my testboard first RC2 and saw @ ACP that RC3 is out. So I did the Upgrade too. But I´ve 2 "little" problems...

First: On toplist.php IE8 shows me in the status bar an error:

Code: Select all

Details zum Fehler auf der Webseite

Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Zeitstempel: Sat, 29 May 2010 19:23:38 UTC


Meldung: Das Objekt unterstützt diese Eigenschaft oder Methode nicht.
Zeile: 4073
Zeichen: 9
Code: 0
URI: http://www.websitename.tld/mods/toplist_mod/prototype.js
Second: The Banner of the added site not shown.

I tried to use the newset version of prototype.js but same error occured. Then I looked on your site Wyr!H@x!mu$, there´s no error to see.

I have 3.0.7pl1 running with a lot of other MODs and on the server is PHP 5.2.13.
Don´t know how to resolve this... do you have any idea?

Regards
Gregor
Wyr!H@x!mu$
Registered User
Posts: 802
Joined: Fri Jan 24, 2003 12:06 pm
Location: Koedijk, Alkmaar, The Netherlands
Name: Cees-Jan
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by Wyr!H@x!mu$ »

der-nappel wrote:Hi,

today I´ve installed on my testboard first RC2 and saw @ ACP that RC3 is out. So I did the Upgrade too. But I´ve 2 "little" problems...

First: On toplist.php IE8 shows me in the status bar an error:

Code: Select all

Details zum Fehler auf der Webseite

Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Zeitstempel: Sat, 29 May 2010 19:23:38 UTC


Meldung: Das Objekt unterstützt diese Eigenschaft oder Methode nicht.
Zeile: 4073
Zeichen: 9
Code: 0
URI: http://www.websitename.tld/mods/toplist_mod/prototype.js
Second: The Banner of the added site not shown.

I tried to use the newset version of prototype.js but same error occured. Then I looked on your site Wyr!H@x!mu$, there´s no error to see.

I have 3.0.7pl1 running with a lot of other MODs and on the server is PHP 5.2.13.
Don´t know how to resolve this... do you have any idea?

Regards
Gregor
Hey Gregor have you tried the file on my board? If that doesn't work you tried have you tried downloading the file from your board and diff it against mine?

About the seccond bug did you enable any size restrictions for the banner?

Wyri
Daryl Grant
Registered User
Posts: 182
Joined: Mon Nov 19, 2007 4:28 pm

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by Daryl Grant »

Hi.. is it possible to turn off comments and ratings. also is it possible so only admins can submit websites.

And lastly is it difficult to change the button on the index page from Toplist to Sponsors.

Basically id list to use this mod to list all the websites that sponsor my forum.. is it possible?


EDIT

Had time to read through the entire thread...

See comments and ratings etc can be turned off... which is good news but can it be set so only admins can submit sites?
User avatar
Sshadow
Registered User
Posts: 299
Joined: Thu Aug 20, 2009 3:54 pm
Name: Chris C.
Contact:

Re: [RC3] Toplist MOD

Post by Sshadow »

Great mod thanks for this. Are there any permission settings for this? Can you set which groups are able to submit sites? Also how are the administrative permissions determined?
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”