[DEV] Post Love

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Post Reply
mukat4
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Oct 31, 2014 1:07 am

Re: [BETA] Post Love

Post by mukat4 »

I have installed the extension but am experiencing an odd behavior. The phpbb board runs off of NAS in my home. I have a DDNS provided by Synology that points to the NAS and thus the forum.

If I navigate to the site by this Synology DDNS the extension works fine.

I also have a domain name that I have set up as an C NAME alias for the name provided by the synology. So this domain points to mysynology.***

If I browse to the board by my domain name, and click the heart. A black rectangle and circle briefly spins but the count does not change and it not recorded as a notification.

Ideas?
Satanasov
Registered User
Posts: 1233
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] Post Love

Post by Satanasov »

I think I know why this happens, but if you could check it for me it will be great (I don't have this kind of setup and really can't figure a way to simulate it).

Could you please replicate the behavior that creates the issue with chrome or firefox with open debug console (press F12 then choose the console tab). This will return a bunch of red lines.

I think that the problem comes from the sessions and cookies of the board ...
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.
User avatar
mrgtb
Registered User
Posts: 603
Joined: Wed Oct 03, 2007 10:51 am

Re: [BETA] Post Love

Post by mrgtb »

I don't know what is going on, but after testing the mod again then and ticking options to show LIKES and LIKED in sidebar. It showed 1 of each for me, but when going to settings again and choosing to only show LIKES given in sidebar (not both) - neither gets shown in it.
mukat4
Registered User
Posts: 9
Joined: Fri Oct 31, 2014 1:07 am

Re: [BETA] Post Love

Post by mukat4 »

Lucifer4o wrote:I think that the problem comes from the sessions and cookies of the board ...

You are exactly right. In the cookies for my board it was not set to the new domain name--still the ddns name in the administrative control panel for my board.

Once I changed it to my domain name, the extension started working.

Thanks a lot!
Satanasov
Registered User
Posts: 1233
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] Post Love

Post by Satanasov »

mrgtb wrote:I don't know what is going on, but after testing the mod again then and ticking options to show LIKES and LIKED in sidebar. It showed 1 of each for me, but when going to settings again and choosing to only show LIKES given in sidebar (not both) - neither gets shown in it.
I will take a look. Could you log me a issue in GitHub if it is not a problem. So I can track it.
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.
Holger
Registered User
Posts: 1843
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: [BETA] Post Love

Post by Holger »

When clicking on the heart I get this message:

AJAX error
Not Found
Holger
Registered User
Posts: 1843
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: [BETA] Post Love

Post by Holger »

CD130
Registered User
Posts: 106
Joined: Thu Nov 13, 2014 2:09 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by CD130 »

Thanks, it looks like it works great!
zoetrope
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:57 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by zoetrope »

I added this to the ext folder via FTP but it does not show up in the extensions manager.
As a test I added the official phpbb/pages extension and that showed up fine.

http://zoomforum.us/
zoetrope
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:57 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by zoetrope »

Never mind, fixed the problem, and here is the solution for others who encounter it.

When you download the zip the folder is called "postlove-master"
Change this to just "postlove" either before or after you upload to ext/anavaro/
Giancarlo.Massironi
Registered User
Posts: 63
Joined: Thu Jan 30, 2014 7:14 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by Giancarlo.Massironi »

zoetrope wrote:Never mind, fixed the problem, and here is the solution for others who encounter it.

When you download the zip the folder is called "postlove-master"
Change this to just "postlove" either before or after you upload to ext/anavaro/
Hi,

I am using this with my board but I do not see the image all I see is this

http://awesomescreenshot.com/0263uueqf6

Can someone please advise what I need to do to get it to work?

Thanks

Giancarlo
zoetrope
Registered User
Posts: 67
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:57 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by zoetrope »

Lucifer4o wrote:Let me start answering questions one by one:

1. it displays who liked the post - the span's title contains useranames, so if you go with the mouse over the count you will see it.
Oh wow, I was just going to recommend this feature and saw that it already exists. I was hovering over the heart hoping to see usernames. But now I get it. Thanks.
Giancarlo.Massironi
Registered User
Posts: 63
Joined: Thu Jan 30, 2014 7:14 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by Giancarlo.Massironi »

It looks like I have problems as I am running a bridge with my phpbb install and have a style which is called jprosilver and not just the standard prosilver so when I click on the x I get a corrupted screen :?
Satanasov
Registered User
Posts: 1233
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] Post Love

Post by Satanasov »

Giancarlo.Massironi wrote:It looks like I have problems as I am running a bridge with my phpbb install and have a style which is called jprosilver and not just the standard prosilver so when I click on the x I get a corrupted screen :?
I will see what can be done for this ... but can't promise you a solution.

Please try to copy styles/prosilver to styles/jprosilver
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.
Giancarlo.Massironi
Registered User
Posts: 63
Joined: Thu Jan 30, 2014 7:14 pm

Re: [BETA] Post Love

Post by Giancarlo.Massironi »

Lucifer4o wrote:
Giancarlo.Massironi wrote:It looks like I have problems as I am running a bridge with my phpbb install and have a style which is called jprosilver and not just the standard prosilver so when I click on the x I get a corrupted screen :?
I will see what can be done for this ... but can't promise you a solution.

Please try to copy styles/prosilver to styles/jprosilver
Thanks :)
Post Reply

Return to “Extensions in Development”