[CDB] Thanks for posts

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Locked
User avatar
Jammy Johnny
Registered User
Posts: 149
Joined: Sun Feb 17, 2008 11:08 am
Location: Scotland
Name: John
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Jammy Johnny » Mon Apr 17, 2017 6:47 am

When I enable the 3.2 version on my board, all works well except for being unable to access the admin panel.
Maybe because I am running prosilver se

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2946
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Mon Apr 17, 2017 3:23 pm

I'm using prosilver se and it doesn't affect the ACP accessibility.
How does it look - is it ACP link absense or some error trying to access ACP or something else?

User avatar
Jammy Johnny
Registered User
Posts: 149
Joined: Sun Feb 17, 2008 11:08 am
Location: Scotland
Name: John
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Jammy Johnny » Tue Apr 18, 2017 6:11 am

I will add the extension again tonight after work rxu and screenshot the error

odf
Registered User
Posts: 95
Joined: Sun Jan 22, 2017 8:55 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by odf » Tue Apr 18, 2017 8:17 am

niebrat wrote:
Sun Apr 16, 2017 7:02 am
odf wrote:
Wed Apr 12, 2017 10:03 am
although it seems to work fine but the Thanks icon shows four images:
Do you have a ext/gfksx/ThanksForPosts/styles/prosilver/theme/thanks/css file? Or have you changed it? Because it looks like a simple style problem.


Allright I have a problem on my phpbb 3.2. Everytime when I click on "thanks" button I can see something like this
Catchable fatal error: Argument 1 passed to phpbb\notification\type\base::__construct() must implement interface phpbb\db\driver\driver_interface, instance of phpbb\user_loader given, called in /homepages/41/d339986667/htdocs/aleyoya/cache/production/container_4335734bbdd20f586549a504dff5f80c.php on line 2125 and defined in /homepages/41/d339986667/htdocs/aleyoya/phpbb/notification/type/base.php on line 87
But after refresh it seems to work fine...just hate that showing error.
Hi niebrat, yes I have such file and didn't change anything!

SuperFedya
Registered User
Posts: 248
Joined: Sun Jul 14, 2002 9:14 pm
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by SuperFedya » Thu Apr 20, 2017 8:49 pm

Ajax doesn't work for mobile style. Any fix?

Thanks

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2946
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Fri Apr 21, 2017 12:23 am

This extension doesn't have Ajax part. Please refer to the related add-on extension topic author.

GoHod
Registered User
Posts: 14
Joined: Wed May 15, 2013 2:17 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by GoHod » Fri Apr 21, 2017 9:14 am

I'm still struggling to reinstall (I had previously uninstalled the plugin). When I enable the 3.2 extension, it fails to install as it is looking for a 'thanks' table that doesn't exist. How do I install as if new?

GoHod
Registered User
Posts: 14
Joined: Wed May 15, 2013 2:17 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by GoHod » Fri Apr 21, 2017 9:27 am

construaprende wrote:
Tue Feb 21, 2017 7:56 am
Ok
I solve it
I had to install a new phpbb in a temp folder

Install this extension
Go to phpmyadmin
Exported table and imported in my original forum

So, with this sql, it can be solved:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `phpbb_thanks` (
`post_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`poster_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`user_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`topic_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`forum_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`thanks_time` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`post_id`,`user_id`),
KEY `post_id` (`post_id`),
KEY `topic_id` (`topic_id`),
KEY `forum_id` (`forum_id`),
KEY `user_id` (`user_id`),
KEY `poster_id` (`poster_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;
This fixed the installation issues.

GoHod
Registered User
Posts: 14
Joined: Wed May 15, 2013 2:17 pm

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by GoHod » Fri Apr 21, 2017 9:54 am

Needed to disable and re-enable the plugin.

italy70
Registered User
Posts: 157
Joined: Sun Dec 04, 2011 7:48 pm
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by italy70 » Mon Apr 24, 2017 1:34 pm

Hi all,
I installed the 3.2.X version and the Absolution style
This great extension does not work, these two errors appear

Prosilver:
[PhpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT] /phpbb/di/container_builder.php on line 146: require ([ROOT] /cache/production/autoload_4335734bbdd20f586549a504dff5f80c.php): failed to open stream: No such file or directory
[PhpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT] /phpbb/di/container_builder.php on line 146: require ([ROOT] /cache/production/autoload_4335734bbdd20f586549a504dff5f80c.php): failed to open stream: No such file or directory

Fatal error: require (): Failed opening required. /cache/production/autoload_4335734bbdd20f586549a504dff5f80c.php '(include_path ='.: / Php5.6 / lib / php / ') in /web/htdocs/www.betonlybet.com/ Home / phpbb / of / container_builder.php on line 146

Absolution:
Catchable fatal error: Argument 1 passed to phpbb \ notification \ type \ base :: __ construct () must implement interface phpbb \ db \ driver \ driver_interface, instance of phpbb \ user_loader given in /web/htdocs/www.betonlybet.com/home /phpbb/notification/type/base.php on line 87

Can you help me solve the problem please?

User avatar
Galixte de EzCom
Registered User
Posts: 1028
Joined: Mon Oct 04, 2004 11:14 pm
Location: France
Name: Raphaël M.
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Galixte de EzCom » Mon Apr 24, 2017 2:09 pm

Salut,

on your FTP purge the content of the ./cache/ folder except ./cache/index.htm and ./cache/.htaccess files.

Check if this folder has the right permissions (CHMOD 777): https://www.phpbb.com/support/docs/en/3 ... rmissions/.

About prosilver error, did you upgrade your forum to phpBB 3.2.x from an older version like 3.1.x or 3.0.x ?

For Absolution, do you use the last version 3.0.2 didacated to phpBB 3.2.x and available here: https://www.phpbb.com/customise/db/style/absolution/ ?

This topic: viewtopic.php?f=556&t=2380736 is about the same kind of error like you (Catchable…).
Communau EzCom
📖 « Traductions d’extensions & styles pour phpBB 3.1.x & 3.2.x ».
📋 Lists of all extensions identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
📋 Lists of all styles identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
Image Tu as un forum et tu veux aussi un site web ? Regarde par ici.

User avatar
Forex Station
Registered User
Posts: 66
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:26 pm
Location: Sydney

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Forex Station » Wed Apr 26, 2017 10:52 am

Any idea how to get around this issue when trying to Enable the extension?

"Something went wrong during the request and an exception was thrown. The changes made before the error occurred were reversed to the best of our abilities, but you should check the board for errors.
The permission role "ROLE_FORUM_FULL" unexpectedly does not exist.
"

I'm using Phpbb 3.2.

If any one could help I'd really appreciate it.


Image
Proudly powered by phpBB for 3 years and counting: forex-station.com :mrgreen:
Global Alexa rank: 60,000

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2946
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Fri Apr 28, 2017 6:16 pm

Are you trying to install the extension version for phpBB 3.2 from here https://github.com/rxu/thanks_for_posts ... elop-3.2.x?

User avatar
Forex Station
Registered User
Posts: 66
Joined: Thu Apr 06, 2017 2:26 pm
Location: Sydney

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by Forex Station » Fri Apr 28, 2017 6:25 pm

rxu wrote:
Fri Apr 28, 2017 6:16 pm
Are you trying to install the extension version for phpBB 3.2 from here https://github.com/rxu/thanks_for_posts ... elop-3.2.x?
I sure am!
Proudly powered by phpBB for 3 years and counting: forex-station.com :mrgreen:
Global Alexa rank: 60,000

rxu
Extensions Development Team
Posts: 2946
Joined: Wed Oct 25, 2006 12:46 pm
Location: Siberia, Russian Federation
Name: Ruslan
Contact:

Re: [DEV] Thanks for posts

Post by rxu » Sat Apr 29, 2017 1:03 am

Jimmy_Jamblez wrote:
Fri Apr 28, 2017 6:25 pm
I sure am!
Do you have the 'ROLE_FORUM_FULL' role (ACP->Permissions->Permission roles->Forum roles->Full Access) on your board?

Locked

Return to “Extensions in Development”