Page 75 of 75

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Mar 15, 2018 12:40 am
by Art Poulos
Hm, it did the "Has Thanked" but not the "Been Thanked" list. I click on the X in front of it but it never goes away.
No matter what box I choose to delete, only "Has Thanked" is getting deleted. Funny thing is that this happens on the actual server only. In my home server, both "Has Thanked" and "Been Thanked" can be deleted.

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Mar 15, 2018 6:47 am
by nou nou
You may have slightly different versions on your servers:

viewtopic.php?f=456&t=2259046&start=1050#p14867266

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Mar 15, 2018 11:24 am
by Art Poulos
Fixed it! I transferred the ext files from home server to commercial server. The one working is the same version (203) without the [Dev].
Thanks nou nou.

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Sun Apr 22, 2018 5:19 pm
by yasser33311
error vresion 2.0.6 in phpbb3.2.2:

Code: Select all

استثناء: Class "gfksx\thanksforposts\event\listener" used for service "gfksx.thanksforposts.listener" cannot be found.

#0 /home/tajribaty/public_html/forum/vendor/symfony/dependency-injection/Compiler/Compiler.php(102): Symfony\Component\EventDispatcher\DependencyInjection\RegisterListenersPass->process(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder))
#1 /home/tajribaty/public_html/forum/vendor/symfony/dependency-injection/ContainerBuilder.php(583): Symfony\Component\DependencyInjection\Compiler\Compiler->compile(Object(Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder))
#2 /home/tajribaty/public_html/forum/phpbb/di/container_builder.php(191): Symfony\Component\DependencyInjection\ContainerBuilder->compile()
#3 /home/tajribaty/public_html/forum/common.php(115): phpbb\di\container_builder->get_container()
#4 /home/tajribaty/public_html/forum/adm/index.php(23): require('/home/tajribaty...')
#5 {main}


Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Mon Apr 23, 2018 4:44 pm
by rxu
You haven't uploaded all extension files to the server.

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Tue Jun 12, 2018 11:31 am
by quimlc
For people who ask how to disable the quick links button there is an easy way, that is rename the navbar_header_quick_links_after.html file on styles/prosilver/template/event to ".html_" and clear the cache. Automatically will disappear. Like this:

Image

If some day you want enable it again simply remove the "_".

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Tue Aug 21, 2018 3:16 pm
by ukautoforums
Hi,
Wonder if anyone can help. I've installed the latest version 2.0.6 from the customisation database here: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... r_posts_2/

It seems to have installed fine. I can see the settings and I can see the permissions are added and enabled ok.

But, nothing displays when viewing posts, I can't see a thanks button or anything anywhere. Cache has been cleared a few times.

Is there anything else I need to do to get this to show?

Thanks

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Tue Aug 21, 2018 3:20 pm
by feruchio
@ukautoforums What theme are you using, the prosilver or other?

Re: [CDB] Thanks for posts

Posted: Wed Aug 22, 2018 4:28 am
by Galixte de EzCom
Since it's released in CDB this topic should be locked, support is here: https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... _2/support. ;)