Page 54 of 75

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Tue Feb 21, 2017 7:56 am
by construaprende
Ok
I solve it
I had to install a new phpbb in a temp folder

Install this extension
Go to phpmyadmin
Exported table and imported in my original forum

So, with this sql, it can be solved:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `phpbb_thanks` (
`post_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`poster_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`user_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`topic_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`forum_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
`thanks_time` int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
PRIMARY KEY (`post_id`,`user_id`),
KEY `post_id` (`post_id`),
KEY `topic_id` (`topic_id`),
KEY `forum_id` (`forum_id`),
KEY `user_id` (`user_id`),
KEY `poster_id` (`poster_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Tue Feb 21, 2017 10:11 pm
by Mitch1063
I have installed the extension.
Made directories for the themes and copied the prosilver files into it.they are prosilver based and the thanks images are not showing. in prosilver they show
the two themes are prosilverblack and prosilver_se

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 2:47 pm
by rxu
Scanialady wrote:
Sun Feb 19, 2017 12:24 pm
Is this extension abandoned?
Partially. I have no time for active development for now.
Do you have any questions?

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 2:52 pm
by Mitch1063
rxu wrote:
Thu Feb 23, 2017 2:47 pm
Scanialady wrote:
Sun Feb 19, 2017 12:24 pm
Is this extension abandoned?
Partially. I have no time for active development for now.
Do you have any questions?
Could you help me with my problem above your post of images not being found on other then prosilver.
and they are prosilver based themes

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:12 pm
by construaprende
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 2:52 pm
rxu wrote:
Thu Feb 23, 2017 2:47 pm
Scanialady wrote:
Sun Feb 19, 2017 12:24 pm
Is this extension abandoned?
Partially. I have no time for active development for now.
Do you have any questions?
Could you help me with my problem above your post of images not being found on other then prosilver.
and they are prosilver based themes
I have the same problem
I have no icons

Using Milk theme from themeforest

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:32 pm
by Hippie459MN
construaprende wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:12 pm
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 2:52 pm
rxu wrote:
Thu Feb 23, 2017 2:47 pm
Scanialady wrote:
Sun Feb 19, 2017 12:24 pm
Is this extension abandoned?
Partially. I have no time for active development for now.
Do you have any questions?
Could you help me with my problem above your post of images not being found on other then prosilver.
and they are prosilver based themes
I have the same problem
I have no icons

Using Milk theme from themeforest
While it is a prosilver based style, it might not use parts of or all of prosilver as a parent theme so you might need to go to the ext styles folder, make a new folder that is named the same as your style, and copy all the contents of the prosilver folder into the folder for your styles [name]. Hope you understand. Then, purge your cache.

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:36 pm
by Mitch1063
I have did just that as I said in my problem post

this was my original post
I have installed the extension.
Made directories for the themes and copied the prosilver files into it.they are prosilver based and the thanks images are not showing. in prosilver they show
the two themes are prosilverblack and prosilver_se

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:38 pm
by Hippie459MN
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:36 pm
I have did just that as I said in my problem post
Sorry, I did not see your original problem post.

Did you purge your cache?

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:41 pm
by Mitch1063
Hippie459MN wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:38 pm
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:36 pm
I have did just that as I said in my problem post
Sorry, I did not see your original problem post.

Did you purge your cache?
Yep purged the cache
It works in prosilver and prosilver_se but not my default prosilverblack

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:46 pm
by Hippie459MN
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:41 pm
Yep purged the cache
It works in prosilver and prosilver_se but not my default prosilverblack
What version of phpBB? Is the style here on phpBB? Im going to install it and check it out.

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:49 pm
by Mitch1063
phpBB 3.2 and prosilverblack
http://www.awesomestyles.com/phpbb3-sty ... silverblac

Thanks so much

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 3:53 pm
by Hippie459MN
Mitch1063 wrote:
Thu Feb 23, 2017 3:49 pm
phpBB 3.2 and prosilverblack
http://www.awesomestyles.com/phpbb3-sty ... silverblac

Thanks so much
First of all, that is a 3.1.x style and I dont even think its updated for 3.1.10. That would be your problem right there. That is not a 3.2.0 style.

EDIT: Just looked at the style, it is for phpBB 3.1.6 and hasnt been updated beyond that. That WILL NOT work with 3.2.0

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 5:18 pm
by Mitch1063
that being said what is the difference between the two 3.1 and 3.2 styles There was no difference that I saw with prosilver_se

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 5:19 pm
by Mitch1063
My other ext's work fine that was updated to 3.2

Re: [DEV] Thanks for posts

Posted: Thu Feb 23, 2017 5:31 pm
by Hippie459MN
There is a lot different about them. For one, 3.2.0 no longer uses images for icons but instead uses Font Awesome Icons (http://fontawesome.io/) now so that is your problem as the ext no longer uses actual image icons (assuming your using the dev version for 3.2.0.). If everything is working in Prosilver_se then my guess is, you are using prosilver_se for phpBB 3.2.0

Your 3.1.6 based style, just isnt going to work with 3.2.0. Not correctly anyways. Never will. There were so many changes to the styles. You have 3 options, find a new style, contact the style author and ask them to update it for you, or you can try and update it yourself but trust me, its not gonna be an easy task.