[CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Anti-Spam Guide
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Locked
divingbrit
Registered User
Posts: 86
Joined: Fri Mar 21, 2003 3:18 pm

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by divingbrit » Sun Apr 12, 2015 6:30 am

phpBB 3.1.3
aero 2.0.4 (anyone have success installing it with aero as the default?)
Windows 8.1
Working fine for me

http://www.sporting-lincs.com
Shy but working at it

Kerrith
Registered User
Posts: 474
Joined: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Location: Pahoa, Hawaii
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Kerrith » Sun Apr 12, 2015 10:24 am

Thanks divingbrit,

Any installation tips tips?

Did you install B3P before or after you installed aero?

Kerry

divingbrit
Registered User
Posts: 86
Joined: Fri Mar 21, 2003 3:18 pm

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by divingbrit » Sun Apr 12, 2015 10:39 am

I think I put the Portal on first. :?
Shy but working at it

Kerrith
Registered User
Posts: 474
Joined: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Location: Pahoa, Hawaii
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Kerrith » Sun Apr 12, 2015 8:58 pm

Thanks divingbrit.

Before I try installing it again I'd like to fix the ACP > Extensions tab. When I click it I get:
General Error
Cannot find module ./../includes/acp/\board3\portal\acp\portal_module.php

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 571
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 81
CALL: p_master->load_active()
I get the same result with areo, prosilver, or prosilver Special Edition.

Anyone know how to fix this?

Thanks,

Kerry
phpBB 3.1.3
aero 2.0.4
http://www.comcom121.org/phpBB/index.php

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5387
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Marc » Mon Apr 13, 2015 9:24 am

Dragosvr92 wrote:
Marc wrote: I'll try to see what I can do in the coming days. If I don't get back to you, please bring this up again.
Marc, you told me to remind you of this and the first time i did, you ignored my reminder.
I said to give another try... viewtopic.php?f=456&t=2259081&start=240#p14013726
I didn't ignore it, just don't have too much time for this right now. My master's thesis is currently on the top of my list. ;)
Kerrith wrote:
This will be possible in the next release of Board3 Portal (2.1.0-RC3).
Approx how soon? (1 month, 3 months, 6 months, 1 year?) I ask because I'm about to try installing it again with my default aero. I'm willing to wait. The last time I had remnants of the prior version that were preventing it from working. I believe I've removed all traces of the old version of B3P

Thanks,

Kerry
phpBB 3.1.3
aero 2.0.4 (anyone have success installing it with aero as the default?)
Windows 8.1
Probably shortly after the release of phpBB 3.1.4.
Kerrith wrote:Thanks divingbrit.

Before I try installing it again I'd like to fix the ACP > Extensions tab. When I click it I get:
General Error
Cannot find module ./../includes/acp/\board3\portal\acp\portal_module.php

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 571
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 81
CALL: p_master->load_active()
I get the same result with areo, prosilver, or prosilver Special Edition.

Anyone know how to fix this?

Thanks,

Kerry
phpBB 3.1.3
aero 2.0.4
http://www.comcom121.org/phpBB/index.php
Please take a look at this article on our github.com wiki page:
https://github.com/board3/Board3-Portal ... hpBB-3.1.x

User avatar
Lupo Curtius
Registered User
Posts: 2
Joined: Sun Apr 12, 2015 5:31 am
Location: Gelsenkirchen, Germany

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Lupo Curtius » Mon Apr 13, 2015 5:15 pm

I would like to reduce the horizontal gap between the blocks in subsilver2-Style. To achieve this, I tried to edit _block_config.html and inserted a 3 pixels image into $C_BLOCK_F_R. But it doesn't work. The space between the blocks remains 12 pixels. :?
Can anyone give me a hint, what to change to reduce the gap. Thanks in advance.

fabiomaticus
Registered User
Posts: 128
Joined: Tue May 08, 2007 11:56 am
Location: Taranto - ITALY
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by fabiomaticus » Thu Apr 16, 2015 7:00 pm

Board3.de is offline

Kerrith
Registered User
Posts: 474
Joined: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Location: Pahoa, Hawaii
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Kerrith » Fri Apr 17, 2015 3:38 am

Hi Marc,

Thanks, especially for taking the time during your studies.

You are correct: Module Management shows ACP_Portal_Info and ACP_Portal. Both are Disabled.

Following the github instructions—when I click the red X to Delete them I get:
  • Error: Unable to remove module, it has assigned children. Please remove or move all children before performing this action.
Where are those pesky children hiding?

Kerry

PS: Got
Probably shortly after the release of phpBB 3.1.4.
thanks.

User avatar
aduh
Registered User
Posts: 208
Joined: Thu Jul 05, 2012 7:29 pm
Location: Poland
Name: Hans'
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by aduh » Fri Apr 17, 2015 5:28 pm

Iv created custom block. Wen I try to add <iframe> code:

Code: Select all

<iframe src="http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=62.21.98.155:47485&bgColor=FFFFFF&fontColor=333333&titleBgColor=FFFFFF&titleColor=000000&borderColor=BBBBBB&linkColor=091858&borderLinkColor=5C5C5C&showMap=1&currentPlayersHeight=100&showCurrPlayers=1&topPlayersHeight=100&showTopPlayers=1&showBlogs=0&width=240" frameborder="0" scrolling="no" width="240" height="536"></iframe>
(its gametracker.com server banner)

there is an error:
Forbidden
You don't have permission to access /forum/adm/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Activate BBCode for the custom block - No
Last edited by aduh on Mon May 04, 2015 6:21 pm, edited 1 time in total.
2012 APOCALYPSE NNC
gaming community
http://www.nonameclan.pl/2012

User avatar
Malibunl
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Apr 20, 2015 9:00 am

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Malibunl » Mon Apr 20, 2015 9:03 am

Is there a way already to redirect to the portal by default instead of the forum index?

User avatar
Lupo Curtius
Registered User
Posts: 2
Joined: Sun Apr 12, 2015 5:31 am
Location: Gelsenkirchen, Germany

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Lupo Curtius » Mon Apr 20, 2015 9:19 am

Malibunl wrote:Is there a way already to redirect to the portal by default instead of the forum index?
Have a look there: viewtopic.php?f=456&t=2259081&start=30#p13782456

User avatar
aduh
Registered User
Posts: 208
Joined: Thu Jul 05, 2012 7:29 pm
Location: Poland
Name: Hans'
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by aduh » Mon Apr 20, 2015 11:45 am

fixed.
Last edited by aduh on Tue Apr 21, 2015 7:08 am, edited 1 time in total.
2012 APOCALYPSE NNC
gaming community
http://www.nonameclan.pl/2012

User avatar
Malibunl
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Apr 20, 2015 9:00 am

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Malibunl » Mon Apr 20, 2015 1:59 pm

Lupo Curtius wrote:
Malibunl wrote:Is there a way already to redirect to the portal by default instead of the forum index?
Have a look there: viewtopic.php?f=456&t=2259081&start=30#p13782456
Thanks - saved my day :)

Kerrith
Registered User
Posts: 474
Joined: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Location: Pahoa, Hawaii
Contact:

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by Kerrith » Mon Apr 20, 2015 9:27 pm

You are correct: Module Management shows ACP_Portal_Info and ACP_Portal. Both are Disabled.

Following the github instructions—when I click the red X to Delete ACP_Portal_Info and ACP_Portal I get: "Error: Unable to remove module, it has assigned children. Please remove or move all children before performing this action."
I know Marc is busy with studies, does anyone know how to remove the "children?"

The Problem: I can't install B3P 2.1.0-RC2 because remnants of the older version are still hiding in the phpBB 3.1.3. I copied my phpBB directory to my hard drive and did a FileLocatorPro search for ACP_Portal_Info and ACP_Portal and couldn't find them.

Thanks, Kerry

EcHo Texas
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Apr 11, 2015 2:22 pm
Name: EcHo Texas

Re: [RC] Board3 Portal 2.1.0-RC2

Post by EcHo Texas » Tue Apr 21, 2015 5:26 am

Marc wrote:
Dragosvr92 wrote:
Marc wrote: I'll try to see what I can do in the coming days. If I don't get back to you, please bring this up again.
Marc, you told me to remind you of this and the first time i did, you ignored my reminder.
I said to give another try... viewtopic.php?f=456&t=2259081&start=240#p14013726
I didn't ignore it, just don't have too much time for this right now. My master's thesis is currently on the top of my list. ;)
Kerrith wrote:
This will be possible in the next release of Board3 Portal (2.1.0-RC3).
Approx how soon? (1 month, 3 months, 6 months, 1 year?) I ask because I'm about to try installing it again with my default aero. I'm willing to wait. The last time I had remnants of the prior version that were preventing it from working. I believe I've removed all traces of the old version of B3P

Thanks,

Kerry
phpBB 3.1.3
aero 2.0.4 (anyone have success installing it with aero as the default?)
Windows 8.1
Probably shortly after the release of phpBB 3.1.4.
Kerrith wrote:Thanks divingbrit.

Before I try installing it again I'd like to fix the ACP > Extensions tab. When I click it I get:
General Error
Cannot find module ./../includes/acp/\board3\portal\acp\portal_module.php

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 571
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 81
CALL: p_master->load_active()
I get the same result with areo, prosilver, or prosilver Special Edition.

Anyone know how to fix this?

Thanks,

Kerry
phpBB 3.1.3
aero 2.0.4
http://www.comcom121.org/phpBB/index.php
Please take a look at this article on our github.com wiki page:
https://github.com/board3/Board3-Portal ... hpBB-3.1.x
hmm same with me about thats problem :lol:
I'm just an ordinary person who does not have perfect.. And not escape from sin :mrgreen:

Locked

Return to “Extensions in Development”