[CDB] Board3 Portal 2.1.0-RC2

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Suggested Hosts
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Locked
NickT87
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Nov 03, 2014 7:37 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by NickT87 » Thu Nov 06, 2014 10:31 pm

NickT87 wrote:With the 'top' module you can add forum list. is there a way to add it to the Center column so the left and right side modules go down each side of it? ;)
Any ideas guys? :D

User avatar
moviehive
Registered User
Posts: 190
Joined: Mon Oct 20, 2014 2:08 am
Name: Aaron T

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by moviehive » Thu Nov 06, 2014 11:54 pm

HJW wrote:
NickT87 wrote:
HJW wrote:
JupiterGPL wrote:New problem.

I can't delete modules. I just get a message that says "AJAX error Service Unavailable" when I try to delete a module. I also cannot delete and links in the "Links" module. I try to delete but it just brings me back to the main admin page for the portal.
This is since the Update to phpBB 3.1.1
yup i'm getting the same message pop up
https://github.com/board3/Board3-Portal ... 71855744a9
Commit does not work for me even with a purge of the cache.

NickT87
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Nov 03, 2014 7:37 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by NickT87 » Fri Nov 07, 2014 8:01 am

moviehive wrote:
HJW wrote:
NickT87 wrote:
HJW wrote:
JupiterGPL wrote:New problem.

I can't delete modules. I just get a message that says "AJAX error Service Unavailable" when I try to delete a module. I also cannot delete and links in the "Links" module. I try to delete but it just brings me back to the main admin page for the portal.
This is since the Update to phpBB 3.1.1
yup i'm getting the same message pop up
https://github.com/board3/Board3-Portal ... 71855744a9
Commit does not work for me even with a purge of the cache.
Mine worked after i did the changes

John Leeuwis
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Sep 28, 2009 3:08 pm
Location: Netherlands
Name: John Leeuwis
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by John Leeuwis » Fri Nov 07, 2014 8:37 am

Hello,

I've been experimenting with phpBB3.1.1 and installed the Board3 extension.
Things didn't work as I wanted, so I've been playing with the database :oops:
Now I'm missing te rows regarding Board3 in the database and the tab: Extensions disappeared form the controlpanel.

Can anyone give me a query to get the required database entries back (and maybe Extensions will reappear).

Edit:
Done !!!

I did copy the tables :
phpbb_portal_config and
phpbb_portal_modules into the database.
Problem solved.

User avatar
JupiterGPL
Registered User
Posts: 126
Joined: Thu Jun 08, 2006 4:52 pm
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by JupiterGPL » Fri Nov 07, 2014 3:13 pm

Any help with the LINKS Module?

I cannot remove any links. Once they are added, they cannot be removed or edited. If I edit one, the original stays and a new (edited) one is added. Where is this info stored in the database? I would like to manually fix this problem on the back end.

NickT87
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Nov 03, 2014 7:37 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by NickT87 » Fri Nov 07, 2014 3:31 pm

Marc seems to not like helping members with questions :\

HJW
Registered User
Posts: 27
Joined: Thu Feb 12, 2009 11:50 pm
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by HJW » Fri Nov 07, 2014 4:00 pm

http://www.board3.de/viewtopic.php?f=72&t=10832

Marc says that it is a bug in phpbb 3.1.1

FomenkoAndrey
Registered User
Posts: 367
Joined: Thu Aug 19, 2010 10:44 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by FomenkoAndrey » Fri Nov 07, 2014 4:14 pm

You have been permanently banned from this board.

Please contact the Board Administrator for more information.

Reason given for ban: Spam

A ban has been issued on your IP address.
no spam from me

minimoibientot
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri May 02, 2014 9:30 am
Location: France

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by minimoibientot » Fri Nov 07, 2014 5:41 pm

I just installed this extension
thank you for the work

small problem:
I have a blank page despite activation portal in PCA
http://www.ltdp.fr/app.php/portal
:oops:
http://www.ltdp.fr - v3.1.3 + prosilver
wordpress :http://www.ltdp.fr/blog + worldsilver
pages + share on + board3 + rules + navbar + add user

stragami
Registered User
Posts: 20
Joined: Thu Dec 06, 2012 5:48 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by stragami » Fri Nov 07, 2014 9:26 pm

Hi,
thx for this ext

question: my board starts always with the forum and the user must click on portal to go there - how i can change this so the portalside will be the startpage?

thx for help

User avatar
Prosk8er
Registered User
Posts: 1444
Joined: Sun Mar 12, 2006 3:30 am
Location: Rochester, NY
Name: Tyler
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by Prosk8er » Fri Nov 07, 2014 9:45 pm

stragami wrote:Hi,
thx for this ext

question: my board starts always with the forum and the user must click on portal to go there - how i can change this so the portalside will be the startpage?

thx for help
see the bottom of this post viewtopic.php?f=456&t=2259081&start=30#p13782456

stragami
Registered User
Posts: 20
Joined: Thu Dec 06, 2012 5:48 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by stragami » Fri Nov 07, 2014 9:53 pm

Thx a lot - it works perfect!

User avatar
wkuzma
Registered User
Posts: 389
Joined: Sun Sep 02, 2007 10:18 pm
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by wkuzma » Sat Nov 08, 2014 4:14 am

Hi your portal works great, however I found a flaw
when your in the portal and you use the delete all board cookies link
you get this error

AJAX error
Not Found

If you are not in the portal the delete all board cookies works fine.

Oh and the calendar is one day ahead I am assuming that because the 8th is highlighted black that it is showing the date as being one day ahead - when I go to the board index it shows the 7th.

NickT87
Registered User
Posts: 11
Joined: Mon Nov 03, 2014 7:37 am

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by NickT87 » Sat Nov 08, 2014 6:50 am

wkuzma wrote:Hi your portal works great, however I found a flaw
when your in the portal and you use the delete all board cookies link
you get this error

AJAX error
Not Found

If you are not in the portal the delete all board cookies works fine.

Oh and the calendar is one day ahead I am assuming that because the 8th is highlighted black that it is showing the date as being one day ahead - when I go to the board index it shows the 7th.
https://github.com/board3/Board3-Portal ... 71855744a9

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5387
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: [BETA] Board3 Portal 2.1.0-b1

Post by Marc » Sat Nov 08, 2014 11:07 am

marekmikula0 wrote:Hello you please could you tell me how to make the portal work at example.com/portal a forum to work at example.com/forum thank you
I'm sorry but this goes a bit beyond what I can help you with, especially if the index is at examle.com/forum/index.php
NickT87 wrote:
NickT87 wrote:With the 'top' module you can add forum list. is there a way to add it to the Center column so the left and right side modules go down each side of it? ;)
Any ideas guys? :D
It is already possible to add the forumlist to the center column?
JupiterGPL wrote:Any help with the LINKS Module?

I cannot remove any links. Once they are added, they cannot be removed or edited. If I edit one, the original stays and a new (edited) one is added. Where is this info stored in the database? I would like to manually fix this problem on the back end.
The links are put into a config variable in the phpbb_portal_config table. The config name should start with "board3_links_array_". In order to be able to change the data, you first need to unserialize it, modify the array accordingly, and then serialize it again before putting it back into the database.
This issue is probably also caused by the already mentioned issue in 3.1.1.
NickT87 wrote:Marc seems to not like helping members with questions :\
More like Marc also has other things to do in his life. ;)
FomenkoAndrey wrote:
You have been permanently banned from this board.

Please contact the Board Administrator for more information.

Reason given for ban: Spam

A ban has been issued on your IP address.
no spam from me
Can people that get this message please send me a PM with their IP address (you can leave out the last part if you don't trust me ;) ) and the username on board3.de they have one? That way we can resolve this issue.

minimoibientot wrote:I just installed this extension
thank you for the work

small problem:
I have a blank page despite activation portal in PCA
http://www.ltdp.fr/app.php/portal
:oops:
For some reason your app.php gives out this blank page. Make sure you have DEBUG enabled in your config.php or check your error log for possible issues.

Locked

Return to “Extensions in Development”